Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kevésből fogyni nehéz... fórum

Kevésből fogyni nehéz... (beszélgetés)

❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
579. miel77 (válaszként erre: 577. - Gubóka)
2011. jún. 18. 11:34
ja én is futok :)) sima állapotban nekem sem látszik, csak ha összenyomom... a fene sem tudja miért van ez?? Csak azt tom akármennyit futok nem múlik el... lehet ehhez kellenének a spint edzések, mert ugye azok szálkásítanak.
578. Brad
2011. jún. 18. 11:33

figyu lányok! ne csináljátok már a fesztivált!

Mindenkinek ilyen a bőre, kivéve az anorexiásoknak! Ha nem lenne zsír rajtatok és rajtam, megfagynánk, éhen halnánk, elpusztulnánk! Ez tök normális. A modelleknek is van, ha összenyomják a bőrüket, mivel nekik is van zsírjuk! Ez az élet velejárója, nem tudsz rajta változtatni, csak ha mindenedet lefogyod, azt meg ugye nem akarjuk!

577. Gubóka
2011. jún. 18. 11:23

Kisportolt személyeknél is lehet cellulit. Különösen az olyan sportok mint a kosárlabda, röplabda vagy tenisz erősítik a lábizmokat, aminek következtében a deformált kötőszövet közelebb húzódik a felszínhez. Hatására a cellulit láthatóbbá válik.

ahha koszi akkor j o h futok és biciklizek mert az is iylen sport...:D akkor ez azert van mert az izom kinyomja a zsirt es fogy el? :DD

576. Gubóka
2011. jún. 18. 11:16
na dm-es a krem amit olvastam h jo, balea cellulite body cream vagy iylesmi :D
575. Gubóka
2011. jún. 18. 11:09
sztem is azon az elven mukodhet h mivel jobban melegitodik az a etstresz ezert ott konnyebben lazul fel a zsir ergo ha intenziv mozgast cisnalsz akkor rovidebb ido kell hozza. legalabbis en ugy képzelem el h ez oylan lehet, h mondjuk nem egy 1oras edzes kell h beinduljon a dolog, hanem mondjuk fél oras.
574. miel77
2011. jún. 18. 11:01

Egyik barátnőm fgyiövben jár spinningre, szerinte nagyon hatásos... bár ez mind jobban izzaszt, ami a vizet nyomja ki... meg elvileg ugye fellazítja a zsírszövetet vagy mit. Barátom nagyon ellenzi ezeket, mert szerinte hülyeség, és csak vizet izzad ki az ember. nekem most rossmanos evelin krémen van, beszoktam fóliázni magam vele torna előtt. Talán 1 hét folyamatos használat után picit feszesebb lett... az biztos hogy izzadok tőle, mint a barom. Amit sokan ajánlottak nekem, hogy hatásos az Olive stella hot gel... lehet nem pontos a név, azt mondta egy tekercseléssel foglalkozó szakember, hogy szerinte ez a leghatékonyabb, és torna közben is használható. Meg a paprikakrém, de én azt tutti nem vállalom be, mert állítólag szinte leégeti a bőrt, grrr :S :S

Szóval lehetőség van ezerféle. Én biztos nem aludnék benne, kizárt, hogy pihentető alvás lenne, ahh. Esetleg napközben 1-2 órára felraknám. Páron olvastam is, hogy 2-3 óra után le kell mosni.

573. Gubóka
2011. jún. 18. 09:59
a masik amin gondolkdom ez a neporén nadrag, ami izzasztó nadrag kent is kaphato. baratnom hazsnalta nekik levitte a narancsbort. áááá nem tdom :(
572. Gubóka
2011. jún. 18. 09:56

a foliazassal regota szemezek h kiprobalom, bemasolom egy masik csaj hozzaszolasat egy maik forumbol:

Sziasztok lányok!

Ide írok, hogy ne kelljen többször leírnom üzenetben:)

Szóval a lényeg az, hogy elég hízásra hajlamos vagyok, világ életemben a kilókkal küszködtem, mindenféle diétát (még esetenként tornát is :( ) próbáltam de semmi.

Aztán hallottam az egyiok barátnőmtől, hogy ő bekente magát és fóliát fel.

Szóval a nyári meleg hónapok a legalkalmasabbak, mert ilyenkor meleg van és "folynak" le a kilók. Kihangsúlyozom, lusta disznó vagyok :D nem bírok edzeni. A lényeg: DM-ben vettem a krémet Balea cellulite bodycreme. 1200 Ft, kb 1 hónapra elég, és tényleg használ. Fehér doboz, zöld tetővel, de amikor megveszed benne van egy kocka dobozkában. Biztosan megtaláljátok. Ne a zselét a krémet vegyétek a zselé tubusban van, és kevésbé hatásos, a krém szépen felszívódik a bőrötökbe. Csak gondoljatok bele, nem edzettem, nem mozogtam semmit, lement 20 kiló és nem lettem löttyedt!!!!Feszes a bőröm, ezt közönhetem a krémnek. Szóval este lefekvés előtt (hamarabb nem ajánlatos, mert mozgástól elcsúszik a fólia, és akkor nem ér semmit) bekentem vékonyan a combokat térdig és jó erősen betekertem a fóliával (sima háztartási) Azért erősen, hogy amikor éjjel fogyok, akkor a szorítástól és a krémtől menjen szépen össze a bőr ezért nem lesz lötyi :) Viszont így edzeni tilos, mert ugye le van szorítva. A hasat és a csípőt is lehet vele kenni, ott is nagyon hatásos. És még valami. Amikor mindezt megcsináltátok, jól be kell öltözni :(Én melegítőnadrágba és polár felsőbe aludtam így, igen kellemetlen, hisz meztelenül is meleg van hát még így :D De erre mondják, a szépségért meg kell szenvedni!Ha további kérdések vannak, írjatok nyugodtan, 6 hét alatt 12 kiló ment le így, ja és persze este 6 után nincs kaja, de előtte bármit, akár csokit is, de szigorúan 6 előtt!Mindjárt teszek fel egy linket ahol előtte utánna bikinis képek lesznek, 24 óráig lesz elérhető a kép!Ha csináljátok, majd számnoljatok be az eredményről ;) Sok sikert!

szerinted, mit gondolsz?

571. Gubóka (válaszként erre: 569. - Miel77)
2011. jún. 18. 09:45
baratom azt mondta hahhoz h ne legyen iylen az emberen az tobb ev munkaja. hat szuper:D
570. Gubóka (válaszként erre: 569. - Miel77)
2011. jún. 18. 09:44
nekem csak akkor ha összenyomom alapjaraton nem. és nem ertem en sem :( hat lehet eoveszem a jol bevallt fahejas citromos kremet futakor, vagy befoliazom plusszba labamt pssz...:D
569. miel77 (válaszként erre: 568. - Gubóka)
2011. jún. 18. 09:42
na nekem is ilyen a combom :(( nem tudom ezt hogyan lehet eltüntetni, pedig futok rendesen, jó egy csomót feszesedett meg minden.. de azért még gödrös! Szóval passz...
568. Gubóka
2011. jún. 18. 09:37

hát tényleg nem birtam ki :))

nekem meg ogsim sincsen, de sszoktam neha vezetni, tanitgat a zuram :)

hat lanyok én kicsit elkeserdtem ma joga kozbe, osszenyomtam felul a combom, és ilyen zsir huplik voltak, mint a nrancsbor, de azert meg se olyan. es iylen sose volt meg akkor se mikor negyedennyit tornaztam. vagy csak nem lattam ennyire.

lehet azert mert ahogy izmosodok formalodok, lazul fel a zsir szovet ami eddig oda volt betonozva és azert lattam jobban ha osszenyomtam? :DD vagy ez barmoag. de ugy elkenodtem...nem azert tornazok feszt h iylenek legyeneke, ugyhogy ma futni is el fogok menni.

567. miel77 (válaszként erre: 562. - Gubóka)
2011. jún. 18. 09:18
Jóóó tanulást!! Kitartás, már nem sok van hátra :)))
566. miel77 (válaszként erre: 565. - Brad)
2011. jún. 18. 09:17

Sziasztok!!

Jajaja :))) én már betoltam a reggelim, párizsis szenya (update cipóból:))))

Most majd készülök egy jó kis tornára, mert végre van hely a lakásban :)

Hát motorom nincs, de van robogóm :)) bár én elég ritkán használom.... nem is értem miért van... kicsit félek használni, pedig bele kéne jönni!!!

565. Brad (válaszként erre: 564. - Gubóka)
2011. jún. 18. 08:53

úgy sem bírod ki és fel fogsz nézni. :D

Reggelim:(most találtam ki)

rántotta: 2 tojás, pici tej, lila hagyma, sonka (alacsony kcal tartalmú), vegeta, tetejére pici pirosarany vagy őrölt pirospaprika, bors, só, díszítésnek petrezselyem. :D

Kreatív vagyok mi? :)))

564. Gubóka (válaszként erre: 563. - Brad)
2011. jún. 18. 08:19

jajj de jo én sose ultem meg motoron :)))

na amjd délutan erkezem, faradt kiegett aggyal :DD

563. Brad (válaszként erre: 562. - Gubóka)
2011. jún. 18. 08:16

reggelt!

az én pasim most haza jött. egyelőre még húzza a lóbőrt, de a felébred addig rágom a fülét amíg el nem megyünk motorozni. :) (bevásárolni)

Van neki egy Honda choppere... :)

562. Gubóka
2011. jún. 18. 08:13

joreggelt lanyok!

én hiztam ket dekat tegnap ota lol biztos mert erositettem :DD de nem baj hidegen hagy :))

mit csinaltok ma? en a valtozatossag kedveert tanulok és tanulok...

561. Gubóka
2011. jún. 17. 20:37

most elkezdtem regisztralni allaskereso oldalakra, es nezem a melokat eleg sok van, csak jajj oylan nehez kulfodlinek lenni :D amjd kell h baratom segitsen fogalmazni.

de koszonom szeen a tippet :))

560. Brad (válaszként erre: 558. - Gubóka)
2011. jún. 17. 20:07
de ez tényleg komolyan mondom! Nekem is így lett itt Ausztriában melóm. A barátom kibogarászta, elmentünk, ő beszélt a főnökkel én meg aranyosan mosolyogtam. :D Ennyi... Aztán megtanítanak németül és még fizetnek is. Kell ennél jobb nyelvtanfolyás???
559. Brad (válaszként erre: 557. - Brad)
2011. jún. 17. 20:05
de van aki megcsípi álmai állását, csak küzdeni kell érte és nagyon akarni. :))
558. Gubóka (válaszként erre: 556. - Brad)
2011. jún. 17. 20:04
vlotlam kint sokat csak nem dolgoztam sose, mert volt sporolt penzem és inkabb pihentem.. jo lenne ha talalnank valamit, aranyos vagy, kis remenyt adtal..:)
557. Brad (válaszként erre: 555. - Miel77)
2011. jún. 17. 20:02

"ezzel a minél több lehetőség legyen" -ezzel én úgy jártam a végén, hogy mindent le kellett tagadnom, mert már egy főnöki állásra is elég az érettségi, mert nem karnak sokat fizetni a cégek...

Ebből a szempontból nem tudom, hogy helyes-e sokat tanulni...

556. Brad (válaszként erre: 554. - Gubóka)
2011. jún. 17. 20:00

én a helyi netes portálon kerestem. Kérdezd meg a barátodat, hogy milyen hivatalos honlapjai vannak a városnak (és környéke), mert ott találsz melót.

Egyáltalán nem beszéltem semmit!

Nézd meg facebookon a várost, kattints a honlapjára, ha nem megy a fordítás, google fordítóval az is megoldható (habár hülye az a fordító)...

Szóval így! Nem kell megtorpanni! Tényleg jó kimenni és egy pici tapasztalatot szerezni. Lehet a nyelvet is megtanulod, és bumm egy mondattal több az önéletrajzod... :)

555. miel77 (válaszként erre: 553. - Brad)
2011. jún. 17. 19:56
jaja az már nem rossz itthon :))) de jó, hogy mi itthon lakunk, mondjuk nekem még nincs munkalehetőség... gondolom jó hosszú, silány időszak következik majd, de legalább a drágámnak van munkahelye. Mai világban.... mondjuk én tanulok tovább, minél több lehetőség legyen.
554. Gubóka (válaszként erre: 552. - Brad)
2011. jún. 17. 19:55

én is takaritos melot keresek, de enm talaltunk semmit...merr ekerestel és hol? munka kozvettitonel? emnnyire beszeltl nemetul? :) én mondom erteni nagyon sokat ertek, meg valaennyire gagyogok de az inkabb kriminalis.

mondtam baratomnak ha kell mosogatok takaritok barmi. nekem a munka nem büdös :) csak legyen valami

azert jon haza mert végig tavkapcsolatban voltunk, és amr nagyon szar, es szeretne itthon elni, lokalpatriotak avgyunk :) én emg ugye csak nyaranta voltam kint, lehet mas lenne ahelyzet ha modjuk en is kint meloznek stb,..de en orulok h jon mar haza

553. Brad (válaszként erre: 552. - Brad)
2011. jún. 17. 19:48
nézegettem takarítói állásokat, és vannak olyan magán házak, ahol heti 1-2 napos 3-5 órás takarításért havi 3-400 eurót fizetnek. Nem kevés ám, ha hetente legalább 3-4 házat össze tudsz egyeztetni! Ez persze kint nem sok, de ha haza viszel kb. 1600 eurót, az azért odabasz... :)
552. Brad (válaszként erre: 551. - Gubóka)
2011. jún. 17. 19:45

haza akartok jönni? Én nem... :(

Viszont figyu, én nulla nyelvtudással jöttem ki 7 hónappal ezelőtt... Már egész jól megy! Csak keresni kell! :) Bármit bevállalni a nyelv tanulásának érdekében. Én bébiszitterkedem is és kutyaprofinál is dolgozom egyszerre... És még élvezem is.

Kint valószínűleg takarítani fogok, mert nem olyan jó a nyelvtudásom, hogy akár egy irodára felvehessenek... De munka nem szégyen (és takarítással többet össze lehet szedni :p)

551. Gubóka (válaszként erre: 550. - Brad)
2011. jún. 17. 19:42

csak akkor tudok menni ha elsz kint melom..nem beszelem a nyelvet ugy, magam nem tudom kifejezn ide sokat meegrtek de igy nagyon nehez..es szeptemebrben kemenyen kell fizetnem a suliert... szal ha nem lesz melom nem tudok menni mert itthon kell maradnom dolgozni..és eddig em gsemmit sem talaltunk :SS

de vigasztal a tudat h nagyon ugy nez ki h szeptembertol ket het kint ket itthon rendszerben fog dolgozni, és onnan mar csak kis lépés a vegleges hazakoltozes :)

de azert ugy orultem volna ha kimehetnek...

550. Brad (válaszként erre: 546. - Gubóka)
2011. jún. 17. 19:35
miért nem?
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook