Kevésből fogyni nehéz... (beszélgetés)
figyu lányok! ne csináljátok már a fesztivált!
Mindenkinek ilyen a bőre, kivéve az anorexiásoknak! Ha nem lenne zsír rajtatok és rajtam, megfagynánk, éhen halnánk, elpusztulnánk! Ez tök normális. A modelleknek is van, ha összenyomják a bőrüket, mivel nekik is van zsírjuk! Ez az élet velejárója, nem tudsz rajta változtatni, csak ha mindenedet lefogyod, azt meg ugye nem akarjuk!
Kisportolt személyeknél is lehet cellulit. Különösen az olyan sportok mint a kosárlabda, röplabda vagy tenisz erősítik a lábizmokat, aminek következtében a deformált kötőszövet közelebb húzódik a felszínhez. Hatására a cellulit láthatóbbá válik.
ahha koszi akkor j o h futok és biciklizek mert az is iylen sport...:D akkor ez azert van mert az izom kinyomja a zsirt es fogy el? :DD
Egyik barátnőm fgyiövben jár spinningre, szerinte nagyon hatásos... bár ez mind jobban izzaszt, ami a vizet nyomja ki... meg elvileg ugye fellazítja a zsírszövetet vagy mit. Barátom nagyon ellenzi ezeket, mert szerinte hülyeség, és csak vizet izzad ki az ember. nekem most rossmanos evelin krémen van, beszoktam fóliázni magam vele torna előtt. Talán 1 hét folyamatos használat után picit feszesebb lett... az biztos hogy izzadok tőle, mint a barom. Amit sokan ajánlottak nekem, hogy hatásos az Olive stella hot gel... lehet nem pontos a név, azt mondta egy tekercseléssel foglalkozó szakember, hogy szerinte ez a leghatékonyabb, és torna közben is használható. Meg a paprikakrém, de én azt tutti nem vállalom be, mert állítólag szinte leégeti a bőrt, grrr :S :S
Szóval lehetőség van ezerféle. Én biztos nem aludnék benne, kizárt, hogy pihentető alvás lenne, ahh. Esetleg napközben 1-2 órára felraknám. Páron olvastam is, hogy 2-3 óra után le kell mosni.
a foliazassal regota szemezek h kiprobalom, bemasolom egy masik csaj hozzaszolasat egy maik forumbol:
Sziasztok lányok!
Ide írok, hogy ne kelljen többször leírnom üzenetben:)
Szóval a lényeg az, hogy elég hízásra hajlamos vagyok, világ életemben a kilókkal küszködtem, mindenféle diétát (még esetenként tornát is :( ) próbáltam de semmi.
Aztán hallottam az egyiok barátnőmtől, hogy ő bekente magát és fóliát fel.
Szóval a nyári meleg hónapok a legalkalmasabbak, mert ilyenkor meleg van és "folynak" le a kilók. Kihangsúlyozom, lusta disznó vagyok :D nem bírok edzeni. A lényeg: DM-ben vettem a krémet Balea cellulite bodycreme. 1200 Ft, kb 1 hónapra elég, és tényleg használ. Fehér doboz, zöld tetővel, de amikor megveszed benne van egy kocka dobozkában. Biztosan megtaláljátok. Ne a zselét a krémet vegyétek a zselé tubusban van, és kevésbé hatásos, a krém szépen felszívódik a bőrötökbe. Csak gondoljatok bele, nem edzettem, nem mozogtam semmit, lement 20 kiló és nem lettem löttyedt!!!!Feszes a bőröm, ezt közönhetem a krémnek. Szóval este lefekvés előtt (hamarabb nem ajánlatos, mert mozgástól elcsúszik a fólia, és akkor nem ér semmit) bekentem vékonyan a combokat térdig és jó erősen betekertem a fóliával (sima háztartási) Azért erősen, hogy amikor éjjel fogyok, akkor a szorítástól és a krémtől menjen szépen össze a bőr ezért nem lesz lötyi :) Viszont így edzeni tilos, mert ugye le van szorítva. A hasat és a csípőt is lehet vele kenni, ott is nagyon hatásos. És még valami. Amikor mindezt megcsináltátok, jól be kell öltözni :(Én melegítőnadrágba és polár felsőbe aludtam így, igen kellemetlen, hisz meztelenül is meleg van hát még így :D De erre mondják, a szépségért meg kell szenvedni!Ha további kérdések vannak, írjatok nyugodtan, 6 hét alatt 12 kiló ment le így, ja és persze este 6 után nincs kaja, de előtte bármit, akár csokit is, de szigorúan 6 előtt!Mindjárt teszek fel egy linket ahol előtte utánna bikinis képek lesznek, 24 óráig lesz elérhető a kép!Ha csináljátok, majd számnoljatok be az eredményről ;) Sok sikert!
szerinted, mit gondolsz?
hát tényleg nem birtam ki :))
nekem meg ogsim sincsen, de sszoktam neha vezetni, tanitgat a zuram :)
hat lanyok én kicsit elkeserdtem ma joga kozbe, osszenyomtam felul a combom, és ilyen zsir huplik voltak, mint a nrancsbor, de azert meg se olyan. es iylen sose volt meg akkor se mikor negyedennyit tornaztam. vagy csak nem lattam ennyire.
lehet azert mert ahogy izmosodok formalodok, lazul fel a zsir szovet ami eddig oda volt betonozva és azert lattam jobban ha osszenyomtam? :DD vagy ez barmoag. de ugy elkenodtem...nem azert tornazok feszt h iylenek legyeneke, ugyhogy ma futni is el fogok menni.
Sziasztok!!
Jajaja :))) én már betoltam a reggelim, párizsis szenya (update cipóból:))))
Most majd készülök egy jó kis tornára, mert végre van hely a lakásban :)
Hát motorom nincs, de van robogóm :)) bár én elég ritkán használom.... nem is értem miért van... kicsit félek használni, pedig bele kéne jönni!!!
úgy sem bírod ki és fel fogsz nézni. :D
Reggelim:(most találtam ki)
rántotta: 2 tojás, pici tej, lila hagyma, sonka (alacsony kcal tartalmú), vegeta, tetejére pici pirosarany vagy őrölt pirospaprika, bors, só, díszítésnek petrezselyem. :D
Kreatív vagyok mi? :)))
jajj de jo én sose ultem meg motoron :)))
na amjd délutan erkezem, faradt kiegett aggyal :DD
reggelt!
az én pasim most haza jött. egyelőre még húzza a lóbőrt, de a felébred addig rágom a fülét amíg el nem megyünk motorozni. :) (bevásárolni)
Van neki egy Honda choppere... :)
joreggelt lanyok!
én hiztam ket dekat tegnap ota lol biztos mert erositettem :DD de nem baj hidegen hagy :))
mit csinaltok ma? en a valtozatossag kedveert tanulok és tanulok...
most elkezdtem regisztralni allaskereso oldalakra, es nezem a melokat eleg sok van, csak jajj oylan nehez kulfodlinek lenni :D amjd kell h baratom segitsen fogalmazni.
de koszonom szeen a tippet :))
"ezzel a minél több lehetőség legyen" -ezzel én úgy jártam a végén, hogy mindent le kellett tagadnom, mert már egy főnöki állásra is elég az érettségi, mert nem karnak sokat fizetni a cégek...
Ebből a szempontból nem tudom, hogy helyes-e sokat tanulni...
én a helyi netes portálon kerestem. Kérdezd meg a barátodat, hogy milyen hivatalos honlapjai vannak a városnak (és környéke), mert ott találsz melót.
Egyáltalán nem beszéltem semmit!
Nézd meg facebookon a várost, kattints a honlapjára, ha nem megy a fordítás, google fordítóval az is megoldható (habár hülye az a fordító)...
Szóval így! Nem kell megtorpanni! Tényleg jó kimenni és egy pici tapasztalatot szerezni. Lehet a nyelvet is megtanulod, és bumm egy mondattal több az önéletrajzod... :)
én is takaritos melot keresek, de enm talaltunk semmit...merr ekerestel és hol? munka kozvettitonel? emnnyire beszeltl nemetul? :) én mondom erteni nagyon sokat ertek, meg valaennyire gagyogok de az inkabb kriminalis.
mondtam baratomnak ha kell mosogatok takaritok barmi. nekem a munka nem büdös :) csak legyen valami
azert jon haza mert végig tavkapcsolatban voltunk, és amr nagyon szar, es szeretne itthon elni, lokalpatriotak avgyunk :) én emg ugye csak nyaranta voltam kint, lehet mas lenne ahelyzet ha modjuk en is kint meloznek stb,..de en orulok h jon mar haza
haza akartok jönni? Én nem... :(
Viszont figyu, én nulla nyelvtudással jöttem ki 7 hónappal ezelőtt... Már egész jól megy! Csak keresni kell! :) Bármit bevállalni a nyelv tanulásának érdekében. Én bébiszitterkedem is és kutyaprofinál is dolgozom egyszerre... És még élvezem is.
Kint valószínűleg takarítani fogok, mert nem olyan jó a nyelvtudásom, hogy akár egy irodára felvehessenek... De munka nem szégyen (és takarítással többet össze lehet szedni :p)
csak akkor tudok menni ha elsz kint melom..nem beszelem a nyelvet ugy, magam nem tudom kifejezn ide sokat meegrtek de igy nagyon nehez..es szeptemebrben kemenyen kell fizetnem a suliert... szal ha nem lesz melom nem tudok menni mert itthon kell maradnom dolgozni..és eddig em gsemmit sem talaltunk :SS
de vigasztal a tudat h nagyon ugy nez ki h szeptembertol ket het kint ket itthon rendszerben fog dolgozni, és onnan mar csak kis lépés a vegleges hazakoltozes :)
de azert ugy orultem volna ha kimehetnek...