Ketogén diétázók (beszélgetés)
El is felejtettem, 6 het keto utan lement 3 kilo (a napokban fixen -3 kgt mutat a merleg).
Lassu folyamat ez, csalodott is vagyok mert tobbre vartam de azert orulok, mert kitarto vagyok.
Gyumolcsot reggel ehgyomorra jo enni, igy szepen a gyomor feldolgozza.
Ha valaki dietazik este semmikepp sem jo mert tele van cukorral.
Tanacsoljak viszont sportolas, edzes elott (nem kozvetlenul elotte) mert energiat ad a cukor es a jo szenhidrat.
Persze keto idoszakban nincs gyumolcs😊
Helloka ilyesmit olvastam amit leirtal en magam nem tapasztaltam hasonlokat de ahogy irtad nem vagyunk egyformak
Az mondjuk valoban ugy lehet hogy a gyumolcs hamarabb emesztodik mint a feherje de megis altalaban foetkezes utan desszertnek fogyasztjuk
En regebben ha ettem gyumolcsot kaja utan mindig rosszul voltam, eros gyomorgorcseim voltak. Mindig!!!! Aztan abbahagytam a gyulolcsevest mignem egyik ismerosom mondta, hogy probaljam ehgyomorra enni. Es bevalt....semmi bajom nem volt tole..es ez maig igy van.
Valahogy ugy magyarazta, hogy a gyumolcs a gyomorban erjedni kezd, ha ures a gyomor ez ok.
De ha a gyomorban van mas is akkor ezzel az erjedessel beindit mas folyamatokat. Pl nem jo ha elesztos etel utan gyumolcsot eszel mert erjedes plussz eleszto= nem tudom mi:) de nalam gyomorgorcs. Mondjuk en semmivel se keverhetem.
Egyebkent egy csomo ismerosomnek nem okoz gondot, nekem igen!
Van benne valami amit irtal, sajat tapasztalat.en csak ehgyomorra ehetek gyumolcsot (most arra se mert ketozok😀).
Es meg az is mondta ez az ismerosom, hogy eves utan azert se jo a gyumolcs, mert elkezdjuk emeszteni a rendes etelt, es a cukros gyumolcsot a szervezet mar nem birja lebontani.
Este gondolom azert nem jo mert tele van cukorral es raktarozod a cukrot ejjel.
én még erről nem hallottam...,ahány cikk annyi verzió szinte már el sem olvasom. Ma ez meg az az egészséges,holnap viszont már káros...
Belefáradtam,hogy mindenki mindent ír hogy mi a jó és mi a nem jó.
Ebed zoldbabfozelek gyumolcssalata
Kave protein szelet
Vacsora grillezett husok+zoldseg
Ch 80gr
Mozgas 5km kocogas
A gyumolcsevest eleg nehez abbahagyni a kimert adag utan jobb ha nincs szem elott 🙈 Mert akkor rajarok😃
Most azt olvastam hogy gyumolcsot foetkezes elott 1oraval vagy utana 2 oraval jo enni estere pedig nem igazan ti hallottatok errol valamit? Ja es egyszerre csak egyfelet mert mas az emesztesi idejuk🤔
1.het -4.5kg
2.het -60dkg
3.het -1kg
4.het -40dkg
5.het -1.6kg
6.het 0dkg
7.het -90dkg
8.het -1.1kg
9.het -1.4kg
10.het -1.3kg
11.het -1kg
12.het -1.2kg
13.het -70dkg
14.het -1.1kg
15.het -90dkg
16.het -80dkg
17.het -50dkg
18.het -90 dkg
19.het -1.4kg
20.het -1.4kg
21.het +40dkg
22.het -1.5kg
23.het -10dkg
Osszesen -23.9kg
Ebed zoldbabfozelek virsli
Kave gyumolcssalata magvak protein szelet
Vacsora rantott csirkemell petrezselymes ujburgonya uborkasalata
Ch 88gr
Mozgas ma nincs pihenonap van😀
Ebed ugyanaz mint tegnap
Kave eper dios palacsinta
Vacsora ch csokkentett kenyer kenomajas sajt paprika paradicsom tea
Ch 51gr
Mozgas 50perc uszas
Ebed majonezes tejfolos salata sult csrkemell
Kave gyumolcssalata paradio
Vacsora ch csokkentett kenyer korozott uborka meggyes makos palacsinta
Ch 58gr
Mozgas 5km kocogas
El vagyok tűnve... Bocsánat!
Nálam most második hete szünet van. Olaszországban nyaraltam és hát, mint tudjuk ott nem igazán lehet ketózni. 😂 Pizza, pasta, fagyi... 🤪 Cserébe napi 15 km séta.
Még a héten lazulás van, aztán hétfőtől újra kezdem. Szerencsére csak 1 kg jött vissza, igaz azért figyelek valamennyire a ch és kcal bevitelre.
Itt vagyok, figyelemmel követem a történéseket...
Hamarosan újra itt leszek... Addig is mindenkinek kitartást! 😚
Ma 1300 at ettem...de most minden nap megvan a 35 km bringazas...
kiloban semmi valtozas..ez a hatodik hetem ha jol szamoltam, es meg mindig csak a 2-2.5 kgnal tartok. Szerintem nem nekem valo, de folytatom.
Igen nehez elszakadni😄 es a maradek ketos kajakat sem akarom kidobni tegnap tobb volt a ch es kevesebb a zsir sok gyumolcsot ettem es az az igazsag hogy a gyumolcsevest nehezebb abbahagyni
Te jol haladsz?
En mindig olvaslak...itt vagyok😀
Ma eleg ketos az etrended, pont ezt neztem....
Ebed pisztrang gorog salata
Kave protein szelet
Vacsora ch csokkentett kenyer korozott eper mascarpone
Ch 44gr
Mozgas 20 km kerekpar
Haliho van itt meg valaki?🙂
Sok a gyumolcs hirtelen es hutoben sem all sokaig igy ma alapvetoen gyumolcsot eszek
Ebed sajtos karfiol-brokkoli eper meggy cseresznye
Kave eper meggy cseresznye paradio
Vacsora eper meggy cseresznye pisztacia
Ch 114gr
Mozgas 50 perc uszas
Tegnap volt kilenges ezerrel😄 ma visszarendezodes van
Ebed cseresznye toltott kaposzta rizs nelkul tejfollel
Kave mascarpones epres turos palacsinta
Vacsora ch csokkentett kenyer majkrem sajt paradicsom tea
Mozgas 30km kerekparozas
Ch 51gr
Ebed sajtos brokkoli-karfiol
Kave feherje szelet
Vacsora 🤩 hat ma lesz sokfele finomsag terveim szerint sok mindent meg fogok kostolni de mindenbol csak egy ket falatnyit es ma igy nem lesz ch es kcal szamolas es holnap merlegre sem allok😃
Mozgas mar megvolt 5km kocogas ja es tegnap a kerekparozas 35km lett🚴
Nekem 1200kcal van beallitva es heti fogyast vezetek de hetkozben is raallok a merlegre csak miheztartast vegett
az hogy ki mennyit fogy fugg a kezdosulytol es attol hogyan reagal a szervezet az adott dietara
Ami nekem meg sokat segitett az a mozgas es az idoszakos bojt
En most 1000 alatt tartom a kaloriat, nem merem magam mert szerintem sokszor tartom a vizet es van amikor 1-2 kilo sulyingadozasom van, aztan csak elmegy tole a kedvem.
Nadragban merem magam, mennyire feszult a naci es most mennyivel jobb...ha lotyogni fog akkor lesz jo😊
Egyebkent nagyon keveset fogytam, ugy atlagban 2-2.5 kilo majdnem 5 het alatt, centiben jobban latni. De nem vagyok megelegedve, tobbre szamitottam. Viszont jo a kozerzetem es nem tomom magamba a sok hulye edesseget, ezert buszke is vagyok magamra, hogy birom🙂
De most jon a jo ido es mehetek bringazni vegre😊😊😊
Orulok, hogy neked sikerult. Szerintem azzal, hogy mindent leirtal mennyit fogytal sok mindenkit motivaltal (foleg mikor nalunk stagnalas van).
Csak igy tovabb💪💪💪
Koszi😀 en is igy erzem nemcsak a sulyvesztes hanem az altalanos kozerzet miatt is hogy ez a dieta valoban nekem valo es a fokozatos atallas is jo lesz
Te hogy haladsz?
Wow, tehat beillesztetted a szenhidratot es meg tobbet is fogytal.
Gratulalok.
Szerintem nalad ez a dieta nagyon mukodik😊
1.het -4.5kg
2.het -60dkg
3.het -1kg
4.het -40dkg
5.het -1.6kg
6.het 0dkg
7.het -90dkg
8.het -1.1kg
9.het -1.4kg
10.het -1.3kg
11.het -1kg
12.het -1.2kg
13.het -70dkg
14.het -1.1kg
15.het -90dkg
16.het -80dkg
17.het -50dkg
18.het -90 dkg
19.het -1.4kg
20.het -1.4kg
21.het +40dkg
Innentol mar nem ketogen megy
22.het -1.5kg
Osszesen -23.8kg
150nap nap ketogen utan eszem gyumolcsot ami ezen a heten epret es cseresznyet jelentett kb 20-20dkg adagban naponta a ch fogyasztas igy nott de nem drasztikusan ezzel parhuzamosan igyekszem csokkenteni a zsirt a kaveba eddig 33%os tejszint tettem most kezdek atvaltani a 10%ra hat mit mondjak meg kell szokni es mascarpone sem lesz annyi mint eddig meg van egy megkezdett doboz azt azert nem fogom kidobni😀
A mozgas jol megy a heten lehet osszejon a 6 sport
Ebed rantott sajt salata
Kave eper
Vacsora ch csokkentett kenyer korozott uborka tea fagylalt
Ch 74gr
Mozgas 20km kerekparozas
Ebed chilis bab uborka
Kave etcsoki eper cseresznye
Vacsora ch csokkentett kenyer tojas sajt uborka paradicsom fagylalt
Mozgas 50 perc uszas
Ch 75gr
Sziasztok! Egy érdekes tapasztalat:
Én úgy gondoltam mikor nekiálltam 2 hónapos csökkentett ch-s diétámnak hogy az lesz a legjobb ha ezt egy napra sem szakítom meg, aztán két hét után a szépen haladó fogyás megállt!:(
Majd olvastam egy cikket:
[link] a-neha-kirugsz-a-hambol.php
Ami ír a pihinap fontosságáról.
Így több mint egy hete megrekedt súllyal 2.5 nap pihinapot tartottam ami azt eredményezte hogy a 53.9-54.2 között mozgott súlyom hétfő reggelre 55.7 lett:(3 nap diéta folytatás és ma reggel 53.4, megindult az anyagcsere!!!!!!!!!!!:)
Kevés ch mellett a szervezet csak egy ideig égeti a zsírt mint az állat aztán jön nála a pánik és lelassul...megállhat …
Ez hasznos fogok még ilyet csinálni .
Eddigi fogyás 58.3 ról 53.4 -4.9 kg:) 5,5 hét