Két hét alatt teherbe esni...áprilisra kellene felkészülnöm...ötleteket, tippeket várok a minél biztosabb eredmény érdekében!!! (beszélgetés)
ja, értem...Neked van már gyerkőcöd Armika?
nekünk 19 napunk volt, és összejött. előtte sok szója terméket ettem, hogy a női hormonjaimat jó karban tartsam, és egy méhész ismerősöm tanácsára virágport és méhpempőt, a magas ásványi anyag, vitamin- és aminosav-tartalma miatt.
mindenesetre bevált, 33 hetes vagyok, és kisfiú lesz.
van olyan egyáltalán, akinek egyből összejön a baba? A Jónás módszerben hisztek?
A cickafarkfű teát a ciklus első felében kell inni, és a peteérést segíti elő, illetve erősíti meg. A peteérés után, amikor már beszélhetünk beágyazódásról ami ugy (6-10 nap), és utána magzatról, akkor a palástfű teát kell inni, az segíti a megtapadást.
a cicikafarkfű nem magzatelhajtó ??? valahol azt olvastam..ez biztos?
másfél éves kapcsoaltunk van, de találkozásaink mindig két-három hetesek...én költöznék ki hozzá, de nem szeretnék mindent felégetni magam mögött egyből, tehát szeretnék úgy teherbe esni, hogy a munkhelyemről mehessek el táppénzre és szülni, utána költöznénk össze..ez így a legkivitelezhetőbb megoldás nekünk:-)
Gratulálok,. úgy látom, Te a szerencsések közé tartozol. Volt valamilyen módszered, vagy a véletlenre bíztátok és működött? Olvastam a Jónás müdszerről, és úgy próbálom kihozni a két hete, hogy azok a napok és az ovulációs nap is beleessen, plus még utána 1-2 nap....annyira bízok a jónás módszreben is, hogy nem akarom azokat a napokat kihagyni...bár elvileg nincs rá tudományos magyarázat...inkább nmégis az ovuláció számít..jaj, úgy izgulok már most!!!
Miert csak ket het? Miert nem vartok addig, amikor mar egyutt eltek?
Gondolom 10 honapon belul ez ugy is megtortenik,ha mar a baban gondolkoztok.
köszönöm szépen, persze azon leszünk...és remélenm, hogy tényleg jól alakul minden
igen, rendszeres ..most elkezdtem figyelni és úgy tűnik, hogy szabályos 28 napos..vettem pg/53-at is, mutatta a középidőben a páfrányokat:-)))
igen, odébb van, de sajnos csak akkro találkozunk legközelebb és összesen két hetet leszünk együtt
Érdemes cickafarkfű teát inni a ciklus első 14. napján, a második felében pedig palástfű teát. Ez segíti a megtermékenyülést, és után a beágyazódást, hogy meg is maradjon a baba.
Iringo, ez csak akkor jön össze, ha ez a 2 hét beleesik egy bizonyos időpontba. Ez az utolsó menstruáció első napjától számított kb. 12-13-14. nap. (14. nap, ha rendszeresen 28 napos a ciklusod) Előtt egy két nappal már érdemes próbálkozni, mert a spermiumok életben maradnak 24-48 óráig és a megfelelő helyen lesznek peteéréskor.
Szeretkezés után emeld meg a csípődet, nehogy visszafollyon és nem menj el reggelig fürödni. Legjobb, ha egy ideig gyertyában állsz. A spermiumok akkor a legerősebbek, ha a peteérésed előtt kb. 5 napig gyüjtögeti az apucijelölt. Tehát ha már korábban is minden nap együtt vagytok, nem olyan koncentrált sajnos, dehát mindent a babákért!
Drukkolok nektek!
Szia.Tudom,hogy tanácsokat vársz,de ezt így nem lehet behatárolni,hogy két hét,egy hónap,stb.Van akinek fél évig nem jön össze.Nekünk három van,szerencsére elég hamar összejött mind a három,de van ahol ez nem így müködik.
Egyébként a kérdés az, hogy rendszeres a menstruációs ciklusod? Hány napos ma ciklusod?
Gondolom a párod akkor lessz nálad,két hetet:)Én csak annyit tudok tanácsolni hogy élvezzétek egymás társaságát az együtlétek alatt(mint ugye eddig is:) )és ne gondoljatok arra hogy most hozzátok össze a babót.Sok sikert:)Mindent bele.
Nem igazán értem. Április még azért odébb van, az nem két hét...
szóval ez a szitu..külföldi párommal ennyi lehetőségünk lesz a projekt összehozására...:-) és mivel mindketten nagyon szeretnénk, szeretnék Tőletek tanácsokat kérni, hogy minél több, hasznos tudást gyűjtsek be. Még soha nem próbáltuk, ő sem és én sem, tahát nem tudjuk, hogy menni fog-e elsőre, vagy sem, de szeretnék előre is mindent megtenni és amiben lehet felkszülni. Köszönöm a tanácsokat előre is!
További ajánlott fórumok: