Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Két hét alatt teherbe esni...áprilisra kellene felkészülnöm...ötleteket, tippeket várok a minél biztosabb eredmény érdekében!!! fórum

Két hét alatt teherbe esni...áprilisra kellene felkészülnöm...ötleteket, tippeket várok a minél biztosabb eredmény érdekében!!! (beszélgetés)

1 2 3
19. iringo777 (válaszként erre: 16. - Armika)
2010. jan. 28. 10:40
ja, értem...Neked van már gyerkőcöd Armika?
18. xti_
2010. jan. 28. 10:39

nekünk 19 napunk volt, és összejött. előtte sok szója terméket ettem, hogy a női hormonjaimat jó karban tartsam, és egy méhész ismerősöm tanácsára virágport és méhpempőt, a magas ásványi anyag, vitamin- és aminosav-tartalma miatt.

mindenesetre bevált, 33 hetes vagyok, és kisfiú lesz.

2010. jan. 28. 10:38
van olyan egyáltalán, akinek egyből összejön a baba? A Jónás módszerben hisztek?
16. Armika
2010. jan. 28. 10:38
A cickafarkfű teát a ciklus első felében kell inni, és a peteérést segíti elő, illetve erősíti meg. A peteérés után, amikor már beszélhetünk beágyazódásról ami ugy (6-10 nap), és utána magzatról, akkor a palástfű teát kell inni, az segíti a megtapadást.
15. iringo777 (válaszként erre: 8. - Armika)
2010. jan. 28. 10:36
a cicikafarkfű nem magzatelhajtó ??? valahol azt olvastam..ez biztos?
14. iringo777 (válaszként erre: 12. - Khatif)
2010. jan. 28. 10:35
másfél éves kapcsoaltunk van, de találkozásaink mindig két-három hetesek...én költöznék ki hozzá, de nem szeretnék mindent felégetni magam mögött egyből, tehát szeretnék úgy teherbe esni, hogy a munkhelyemről mehessek el táppénzre és szülni, utána költöznénk össze..ez így a legkivitelezhetőbb megoldás nekünk:-)
13. iringo777 (válaszként erre: 6. - Mariann7533)
2010. jan. 28. 10:33
Gratulálok,. úgy látom, Te a szerencsések közé tartozol. Volt valamilyen módszered, vagy a véletlenre bíztátok és működött? Olvastam a Jónás müdszerről, és úgy próbálom kihozni a két hete, hogy azok a napok és az ovulációs nap is beleessen, plus még utána 1-2 nap....annyira bízok a jónás módszreben is, hogy nem akarom azokat a napokat kihagyni...bár elvileg nincs rá tudományos magyarázat...inkább nmégis az ovuláció számít..jaj, úgy izgulok már most!!!
12. Khatif (válaszként erre: 1. - Iringo777)
2010. jan. 28. 10:31

Miert csak ket het? Miert nem vartok addig, amikor mar egyutt eltek?

Gondolom 10 honapon belul ez ugy is megtortenik,ha mar a baban gondolkoztok.

11. iringo777 (válaszként erre: 4. - Zelion)
2010. jan. 28. 10:30
köszönöm szépen, persze azon leszünk...és remélenm, hogy tényleg jól alakul minden
10. iringo777 (válaszként erre: 5. - Armika)
2010. jan. 28. 10:30
igen, rendszeres ..most elkezdtem figyelni és úgy tűnik, hogy szabályos 28 napos..vettem pg/53-at is, mutatta a középidőben a páfrányokat:-)))
9. iringo777 (válaszként erre: 3. - Armika)
2010. jan. 28. 10:29
igen, odébb van, de sajnos csak akkro találkozunk legközelebb és összesen két hetet leszünk együtt
2010. jan. 28. 10:28
Érdemes cickafarkfű teát inni a ciklus első 14. napján, a második felében pedig palástfű teát. Ez segíti a megtermékenyülést, és után a beágyazódást, hogy meg is maradjon a baba.
2010. jan. 28. 10:26

Iringo, ez csak akkor jön össze, ha ez a 2 hét beleesik egy bizonyos időpontba. Ez az utolsó menstruáció első napjától számított kb. 12-13-14. nap. (14. nap, ha rendszeresen 28 napos a ciklusod) Előtt egy két nappal már érdemes próbálkozni, mert a spermiumok életben maradnak 24-48 óráig és a megfelelő helyen lesznek peteéréskor.

Szeretkezés után emeld meg a csípődet, nehogy visszafollyon és nem menj el reggelig fürödni. Legjobb, ha egy ideig gyertyában állsz. A spermiumok akkor a legerősebbek, ha a peteérésed előtt kb. 5 napig gyüjtögeti az apucijelölt. Tehát ha már korábban is minden nap együtt vagytok, nem olyan koncentrált sajnos, dehát mindent a babákért!

Drukkolok nektek!

2010. jan. 28. 10:25
Szia.Tudom,hogy tanácsokat vársz,de ezt így nem lehet behatárolni,hogy két hét,egy hónap,stb.Van akinek fél évig nem jön össze.Nekünk három van,szerencsére elég hamar összejött mind a három,de van ahol ez nem így müködik.
2010. jan. 28. 10:25
Egyébként a kérdés az, hogy rendszeres a menstruációs ciklusod? Hány napos ma ciklusod?
2010. jan. 28. 10:24
Gondolom a párod akkor lessz nálad,két hetet:)Én csak annyit tudok tanácsolni hogy élvezzétek egymás társaságát az együtlétek alatt(mint ugye eddig is:) )és ne gondoljatok arra hogy most hozzátok össze a babót.Sok sikert:)Mindent bele.
2010. jan. 28. 10:24
Nem igazán értem. Április még azért odébb van, az nem két hét...
2010. jan. 28. 10:22
két hét???
2010. jan. 28. 10:19
szóval ez a szitu..külföldi párommal ennyi lehetőségünk lesz a projekt összehozására...:-) és mivel mindketten nagyon szeretnénk, szeretnék Tőletek tanácsokat kérni, hogy minél több, hasznos tudást gyűjtsek be. Még soha nem próbáltuk, ő sem és én sem, tahát nem tudjuk, hogy menni fog-e elsőre, vagy sem, de szeretnék előre is mindent megtenni és amiben lehet felkszülni. Köszönöm a tanácsokat előre is!
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook