Két hét alatt teherbe esni...áprilisra kellene felkészülnöm...ötleteket, tippeket várok a minél biztosabb eredmény érdekében!!! (beszélgetés)
Jól gondoltad!De ez a lányom neve.Én Erika vagyok,és líbiában élek.Szia
Én is arra gondoltam:) Csak nem írtam ki teljesen, hogy fogamzásgátló gyógyszer. :)
én fogamzásgátlóra gondoltam.. és Triodena volt a neve... állítólag az egyik leggyengébb...
Tudatlan vagyok, sajnos csak ezt tudtam javasolni, szerettem volna segíteni...:)
Megkérdezhetem, hogy milyen gyógyszert szedtél? MI a neve?
igen, már az előtte lévő 4 napon van nálunk bevetés, és utána is kb. 4-5 napig. Azt nem állíthatom, hogy minden este, de sűrün és többször is... de eddig még nincs eredmény.. október óta próbálkozunk, de nem szedek gyógyszert már 2 éve
mióta próbáljátok? a peteéréskor szeretkeztek? az előtte és utána lévő napok is számítanak? akkor próbnáltátok? hányszor?
Hát, a legtermészetesebb útj aa teherbeesésnek -és ti is ezzel kezdjétek- nem árt együttlenni. Akár naponta többször is.
A többi módszert én nem ismerem, mások biztosan tudnak benne segíteni.
igazából ez engem is érdekel... hogy történik, akkor együtt vagyunk és mégsem jön össze...
megkaptam köszönöm szépen! még jó, hogy 90 napig itt leeht nálam, kell is addig:-) milyen egzotikus neved van!!! szép! olyan afrikai hangzású:-)
hűha, Neked aztán nagy esélyed van az ikrekre! sok szerencsét kívánok ezúton is
én is megkaptma őket !!! nem is goldoltam, hogy így megy!! köszönöm szépen!!!!
Még egy kérdés: ha vkinek a teszt mutatja a peteérését, és érzem is magamon a jeleket, és akkor akciózunk, akkor miért nem tuti, hogy összejön? persze tudom, hogy a spermával is lehet gond, vagy hogy a petevezeték is elzáródhat, de más oka lehet még női oldalról?
köszönöm a gólyákat... kettő is érkezett... igazából ikreket szeretnék.. és a családon belüli esély eddig 3 ikerpár...
Igen ezt jelenti. Augusztusban abbahagytam a gyogyszert, de szeptemberben nem probalkoztunk. Mas okok miatt, nem a fogamzasgatlo volt az ok. Oktoberben probalkoztunk es novemberben volt egy pozitiv tesztem.
Nem ittam semmilyen teat. Csak magzatvedo vitamint szedtem, hogy feltoltsem a szervezetem vitaminokkal.
Szia!Remélem,sikerülni fog neked is!Azér hozzád is el küldtem a gólyát!
egyáltalán, mennyire gyakran szokták azok próbálni, akik bébit szeretnénke? minden nap, vagy egy héten háromszor? vagy ahogy jön...igen, nem kellene rágöröscölni...jaj, de olyan izgatott vagyok!!!
szerintem próbáld ki! TÉnylegmutatja a termékeny napokat! és akkor még jobban be lehet vetni magatokat a dolgogba:-))) sok sikert kívánok Nektek!
értem..gyógyszret nem is szedtem már kb. 5 éve... de remélem, hogy ez nem befolyásol semmit sem...jaj, de jó!!4 Három gyerkőc anyukája vagy!
igen szerintem minden rendben, átlagosan 25 nap, de már érzem magamon amikor peteérésem van. a pg/53-ról hallodtam már de nem próbáltam... bíztam a megérzéseimben.
elnézést, megkérdezhetem, hogy az mit jelent? tehát elterveztétek, próbálkoztatok nyilván többször, és a következő menstruációd már nem jött meg? ezt jelenti az elsőre? Mindenesetre gratulálok!
Köszönöm.Természetesen összejöhet nektek is,csak azért írtam,mert előfordulhat,hogy nem.Nálunk én mindig abba hagytam a gyógyszert,vártunk két hónapot,és utána próbálkoztunk.A nagylányom egyből összejött.A fiam a próbálkozás második hónapjában.A kicsi lányom pedig azért a negyedik hónapban,mert bizony a kicsi fiam elég intenzíven szopizott,és mondta az orvosom,hogy le kell választani,és sikerülni fog.Hát úgy is lett.De nem volt semmi olyan,hogy most hanyadik napon próbálkozzunk,vagy éppen mit igyak,vagy egyek.Nagyon sok sikert nektek.
Hat akkor sok sikert :)
Nekunk elsore sikerult. Remeljuk nektek is.
a ciklusoddal minden rendben? rendszeres, hány napos? Vettél már pg/53-at?
én is szeretném kérni, hogy akinél már járt a gólya, ha lehet most küldje el hozzám is:-)
szívből gratulálok!!! Olyan jó ilyen jó híreket hallani! nemsokára meg is születik a kisfiatok! Mi lesz a neve?
Köszönöm szépen a gólyát!!! Áprilisig jól tartom, addig marasztalom nálam!!!!
Sziasztok!
Én azt gondoltam, hogy nálunk minden rendben van és ha szeretnénk akkor elsőre össze fog jönni. Mint utóbb kiderült naív vagyok és álmodozom. Október óta próbálkozunk, de eddig eredménytelenül... ezért gondoltam, elolvasom tanácsaitokat...:-)
Köszi Luijza a tanácsokat. Ki fogom próbálni, és köszi, hogy drukkolsz nekünk!!! az időintervellumot ki fogom kalkulálni jó előre, és remélem, nem borul fel a ciklusom addig.....nagyon izgatott vagyok!!! Mindketten annyira szeretnénk kisbabát, még soha nem éreztem ehhez fogható örömöt!
Mindent bele!Én már el küldtem hozzád a gólyát,remélem 2 hét és oda ér!
További ajánlott fórumok: