Két hét alatt 9 kilót leadni (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
ez a jó,meg az egészséges táplálkozásra valo törekvés,most ezzel probálkozom.már az édességet se kívánom mindnen nap ez haladás:)
nasi sincs az étkezések között:)
én most nem is tudok diétára gomdolni,egésznap csomagolunk már egy ideje,hétvégén költözünk.
utána felujitás stb
annyi hogy megprobálok figyelni az adagokra,meg nem eszek 6 után.mérlegre nem álltam egy ideje.
de nem hiztam és nem is fogytam szerintem.
alig várom a jó idöt ,hogy minnél többet legyünk kint,mozogjunk stb
Sziasztok! Én inkább csak odafigyelek, hogy ne egyek sokat! De főként a rendszerességre figyelek.Nem fogytam, de nem is híztam!!! Már ez is eredmény nem!?
hogy vagytok?
sziasztok! kivel mi újság?
valaki diétázik ?
torna?
:) sebaj,van annyiféle nőies cipő:)
az a fő hogy jól vagy:)
szia! miért mütöttek?ha szabad kérdezni?
hát én se viszem tulzásba eleinte:)
de muszály elkezdeni,vagyis nem muszály hanem fontos:)
Már én is nagyon szeretnék tornázgatni, de pár napja begyulladt egy izom a hátamban, és még a legalapvetőbb mozdulatok is fájdalmasak:-(
NAgy tornára ne gondoljatok, mert hétszer voltak műtve gyerekkoromban a lábaim, de úgy gondoltam, egy Norbi-Benke Laci bácsi mozgolódás még nekem is menni fog:-)
Lya! NAGYON ÜGYES VAGY!Akkor most pontosan, mit is csinálsz?? /diéta vagy saját/
Nekem stagnál, de már ez is nagy eredmény! Tegnap este végigcsináltam a Réka 20 perces "hasazását"! Tavaly már minden nap csináltam /tavasszal a Rékát/ és nagyon eredményes volt! Igaz, akkor az mindent átmozgatott /talán Add önmagad a neve/. Csak most inkább a hasra "gyúrok", mert ott van a legnagyobb felesleg.
Szóval én így állok!
Tegnap lehetett valami a levegőben, mert én is nagyon éhes voltam! Meg is ettem egy bordás kiflit.
Rita
Szép estét mindenkinek! Hogy vagytok?
A pénteki mérlegelésen -6 kg-ot mértem, nagyon örültem neki:-))Tudjátok mit vettem észre? Hogy amita nem eszek annyi húst és nehéz dolgot, minimálisra csökkent az eddígi hajhullásom.
szió! az most nem nagyon volt:)
koncentráltam a baba témára,de sajna ismét nem jött össze.
így marad a diéta.Épp gondolkodtam rajta hogy belefogok már.csak nem tudom hogy.és mibe.
veled mi újság? diéta?
Igen!Ebben én is egyetértek,hogy a szervezetnek is nagyon jót tesz, ha nincs felesleg az emberen. Vagy legalábbis nem olyan sok! Anyukám is nagyon túlsúlyos és ezért a szíve már igen megterhelt volt. Most hogy lefogyott már van olyan gyógyszer, amit nem is kell szednie! Na azért még most is van rajta rendesen plusz, de már 10 kiló is ilyen sokat számít!
Szóval kitartás! Hajrá, hajrá!
Hát nekem a süti is nagy "ellenségem", meg minden, ami édes!:P
Nem is olyan vészes!Így valóban lehet csinálni, hosszú hetekig vagy évekig is. Kisebb változtatásokkal.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnék...mit tudtok ajánlani?vmi sikeres sztori kellene, egy jó diéta, amivel aránylag hamar sikerülne leadni kb 8 kilót.
- 1 hét alatt szeretnék leadni 4-5 kg-ot Hogyan csinálnátok?
- Mennyí ídő alatt lehet leadni az úszógumit, ha ilyen erősítéseket csinálnék rá?
- Görkorcsolyázással lehet fogyni? Ha igen, kb mennyit tudnék leadni 1-2 hónap alatt?
- Ki milyen módszerrel tudott lefogyni? Mennyi idő alatt hány kilót sikerült leadni?
- Lehetséges-e kb. 2 hónap alatt leadni vagy 20 kilót torna és diéta mellett?