Két férfival egyszerre (beszélgetés)
Néhányan írtátok, hogy ez a fajta együttlét titkos álom, vagy vágy.
Engedjétek meg, hogy írjak ehhez valamit: az ember lányának mindig van választási lehetősége (kivéve amikor nincs, és ez erősíti a szabályt). Ha valóban gondolkodtál már ezen, akkor nem veled van a baj! Ez egy ösztön, amin lehet uralkodni, de ez nagyon nehéz ha már előbújt. Nekem nem volt választási lehetőségem, de a dologhoz hozzátartozik, hogy az akkori kapcsolatom sem volt igazi. Ez nem magyarázkodás, csupán egy tény. Ha kielégítetlennek érzed magad, vagy úgy érzed, hogy valami hiányzik a kapcsolatodból, csak akkor van lehetősége ezeknek az ösztönöknek. Azóta már volt jól működő kapcsolatom, és akkor valahogy nem kívántam ezt.
Szóval:
- ha komolyan gondoltad, csak az alkalomra kell várni, nem kell erőltetni.
- ha ott a párod, akkor ne tekintsd megcsalásnak, őt is izgathatja ez a kérdés.
- ha nincs anális tapasztaltod, akkor felejtsd el a dupla behatolást!!! Ez csak akkor lehet opció, ha rendszeresen használod azt a bejáratot is.
- amennyiben te kezdeményezel (nem téged állítanak kész tények elé), akkor legyen egy mentő öv: mondjuk mindannyian "túl sokat ittatok (csak párkapcsolatban jó mentség, ha ott van a párod is)".
- NE a céges bulin engedj az ösztönöknek!!
- NE hasonlítsd össze a fiúkat!!
- lehetőleg ne a jelenlegi és az ex-pasid legyenek párban. :)
Waaoooow érdekes élmény lehetett rájönni hogy valaki más f-ét szo.od. :D Szoktam fantáziálni ilyesmiről de egyenlőre még nem vállalnám be. Mondjuk ami késik az nem múlik...
És a végén mit reagáltatok? Persze csak ha kíváncsiskodhatok....
Egyik titkos vágyam...
vagy már nem is annyira titkos? :P :D
Ha szabad beleszólnom, ne habozz!
Anyóka korodban majd elmosolyodsz magadban, amikor a fonalat gombolyítod :)
Mi lekéstünk róla, mindketten "sajnáljuk"
Igen,ezt én is furcsálltam kicsit....:S
Hát ha őket nem zavarja...;)
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Szó, ami ige és főnév egyszerre. _VÁR_om, hogy _ÍR_j egyet
- Az mit jenethet, ha sűrűn azon kapjuk magunkat, hogy "ugyanolyanok" vagyunk, egyszerre történnek velünk dolgok, már nem először?