Készülsz valami előzetes óvintézkedéssel a koronavírus miatt? (beszélgetés)
Igen, csak tudtommal az influenza nem okoz általában tüdőgyulladást, a bakteriális felülfertőződés inkább előfordul.
Ez a vírus meg egyből megy a tüdőbe és ha igaz, amit olvastam, a szívet is támadja meg férfiaknál a heréket.
De ilyen az influenza is, nem?
Van akire veszélyes és van akire nem. Még sincs karantén, pedig influenza járvány van, sőt! Sokan dokihoz sem mennek ha megkapják, hanem otthon kúrálják magukat...
Szuper! Örülök, ha valakinek jól sikerül:D
Április végén kap majd protézist. Remélem nem jön elő a fertőzés.
Azért, mert fertőznek. És ha rájuk nem is veszélyes, de egy idős, más betegséggel is küzdő embernél egy komoly tüdőgyulladás halálos lehet.
Vagy gyengébb immunrendszerűnél, légúti betegeknél, pl. asztmások (mint én is).
Mert először köhögést okoz, majd rögtön a tüdőbe és tüdőgyulladás. Akinek meg amúgy sem jó az egészsége, annál komoly bajt tud okozni.
Nem készülök semmivel. Szerintem ez a dolog fel van fújva nem gyengén.... Azokat nem is értem,akik bedőlnek a tévhíreknek,és ész nélkül nekiállnak vásárolni. Nem érdekes az,hogy már Kínáról szinte nem is lehet hallani?!
Most felkapták,hogy a világ más tájain jelent meg a vírus.
Szerintem akármilyen betegségbe bele lehet halni,szóval akkor élhetnénk az egész életünket pánikban. Veszin sorra a maszkokat is,amikor világosan elmondták,hogy a maszk annak szükseges,aki már fertőzött. Na mindegy pánikoljon,aki akar,mi nem fogunk.
Igen, olvastam, hogy mi történt szegénnyel.
Izgultam is, mikor barátnőm ment csipőprotézis műtétre, de szerencsére minden szuperül ment neki, azóta is remekül van.
Remélem, tesód is jól van már.
Engem csak az érdekelne, hogy miért kell karanténba lenniük az embereknek, miért mérik a lázukat, miért kell jelentkezni, ha tünetek vannak, stb., ha ez a vírus nem veszélyes?
Most is volt egy riport, hogy ez a vírus laza, nem veszélyes, stb.
Akkor miért?
Az enyém is az volt, de ez az új...
Nekem kell ötletelni, hogy milyen vizsgálatok, gyógyszerek kellenek...
Múlt évben januárban kaptam valami vírust, majd februárban újra. Amikor februárba mentem hozzá, csak vonogatta a vállait és elküldött gégészetre, mert ő nem mer kezelni, ha én ilyen gyakran beteg leszek. Ehhez már szakorvos kell...
Megsüthetjük a jószándékot,ha infrastruktúra nincs hozzá.Majd a nővér mosolya pótolja a hiányzó eszközöket.
Amíg egy urológián a kezedbe nyomnak egy vizeletgyűjtő poharat egy olyan mosdóba küldenek be,ahol nincs világítás a wc fülkében és papír sincs,addig nem szeretne az ember egy tüdőgyulladással bekerülni.De persze egy reumát meg hasonló bajokat elkezelgethetnek,abban kórház nélkül sem halna meg senki.
További ajánlott fórumok:
- Koronavírus fórum
- Terhesség koronavírus idején
- Aspirin Protectet javasolt valakinek az orvosa koronavírus fertőzés esetén?
- Ha valaki köhög, akkor biztos, hogy koronavírusos?
- A koronavírus korlátozásoknak, kijárási tilalmaknak van bármilyen hatásuk a születések számára?
- Kórházak a koronavírus időszakában. Mi az igazság?