Készülsz valami előzetes óvintézkedéssel a koronavírus miatt? (beszélgetés)
"elsősorban az időseket és a legyengült betegeket érintve), az egészséges gyerekek és felnőttek között szerencsére igen kevés áldozatot jegyeztek fel."
Ez a része azért zavar. Idős. Mennyire? Hány éves az idős ember, akire veszélyes?
Betegek. Milyen betegségek?
És persze, mindenki hajtogatja, hogy olyan mint az influenza, de a virológus azt mondja, hogy még véletlenül sem...
Paródia viszont van :)
Ebben én is biztos vagyok!
Én azon is csodálkozok, hogy elmondták.
Mit szóltok a 2 itthoni beteghez?
Én azt nem értem, hogy miért engedték vissza őket.
Én azt gondoltam, hogy Románia felől fog bejönni hozzánk...
Én készülök. Egyenlőre immunrendszer erősítés, ha beüt a baj, jön a következő lépés. A tervek már megvannak.
Addig is hogy képben legyünk, itt egy korrekt tájékoztatás a mindenkori helyzetről:
[link] Ezt időnként frissítik.
Megint az olimpiát akarják elhalasztani. A Zika vírusnál is szóba jött, hogy nem tartják meg a sport eseményt, mégsem halasztották. Jól tették. Ezt követően egy szó sem esett a Zikáról és a sok szerencsétlen családtól, akiknek agy nélkül született a gyerekük.
Persze tudom ez más, mert ott egy trópusi szúnyog okozott betegséget, az viszont nagyon súlyos volt.
A gazdaság dübörgése pusztítja el a bolygót. Egy kis kiesés, és máris 30%-al kevésbé szennyezett a levegő Kína felett.
Breaking news 😇
A reggeli hírek szerint már Kínában sem tombol a vírus.
Biztos voltam benne, hogy erre felént nem csapott meg senkit a debil vírus??!! Pedig DE!
Tudatosult bennem, üres a liszt, zsír, konzerves polc.
Korona sör bezzeg nem fogyott! :D
(Egy kocsi lisztet toltak a pénztár felé, melyből egy öreg néni kért egy csomaggal, kis főzeléke rántásához.
Elhomályosult a szemem a jelenettől.....)
További ajánlott fórumok:
- Terhesség koronavírus idején
- Aspirin Protectet javasolt valakinek az orvosa koronavírus fertőzés esetén?
- Ha valaki köhög, akkor biztos, hogy koronavírusos?
- A koronavírus korlátozásoknak, kijárási tilalmaknak van bármilyen hatásuk a születések számára?
- Kórházak a koronavírus időszakában. Mi az igazság?
- Mik a koronavírus tünetei?