Kérhetek-e kártérítést, ha rossz szemüveget csináltak? (tudásbázis)
Nem olvasom már végig ezeket a szemüveges nyavalygásokat, de nagyon hasonlónak tűnik a sztori a pár nappal ezelőttihez.
Én meg nem is értem, hogyan lehet ilyen idiótán kezelni ezt a dolgot. Ha elkezd az ember szemüveget viselni, akkor valószínűleg huzamosabb ideig szüksége lesz egyre változó lencsékre. Keresni kell hát egy jó optikust, és nem összevissza szaladgálni egyik boltból a másikba. Azt meg elvárni, hogy az egyik helyen készített szemüveget máshol javítsák, ...
Nem tudom.
Van olyan is? :D
Vaze", nagyon lehet, hogy akkor ő az. :)
Milyen helyen csináltattál szemüveget, ha nincs garancia papír?
Nekem is van. Az előző szemüvegemé még le sem járt, már csinátattam a másikat.
2 éves garanciát ad az optikusom.
Senki nem bäszott át, ezt te nagyítod fel.
Mint írtam korábban, nem kell ide a dráma.
Nézd. Elvileg felnőtt ember vagy, hát viselkedj is úgy.
Ha meg nem megy, vállald a következményeket. Bár ahhoz is kell az, hogy valaki felnőtt legyen.
Bízom benne, hogy a leckét" megtanultad.
Óóóóó, ez milyen jó ötlet!
Amióta nincsenek szüleim, azóta nem volt gyereknapom, de most így fogok én is tenni.
Ma vettem magamnak 1 kókusztekercset, 1 Eszterházy tortát, 2 franciakrémest és 1 somlóit.
Már csak a somlói van meg, de lehet újabbat kell vennem gyereknapra;)
A gyerekem most nem kap semmit. Kindercsokit szoktam neki venni, de most nem merek a szalmonella miatt...
Semmi mazsola, mert szottyosan' nem szeretem, de citromhéja okés.
Ps.: Te leszel az oka holnap, hogy dugába dől a diétám".
Ezen már hiába rágódsz. Tanulópénz. Máskor figyelj jobban.
Kártérítést nem kapsz. Nézd meg a cukorértéked nem magas-e? Az ronthat a szemállapotán sokat. Magas szemnyomás, vérnyomás stb.
Érdemes lenne elmenned szemorvoshoz, ahol szemfenék vizsgálatot, nyomást stb. néznek.
És megállapítják mindkét szem dioptriáját is. És ügyelj arra soha senki ne tudjon rábeszélni arra, ami neked nem jó.
Jól tetted! Gondolom, 4 Mislen" csillagos lett. :)
Holnap kölyöknap, meglepem magam ezzel én is. :)
Na azért ennyire nem kell a dráma tagozatot adni.
Gondolom, nem az az ember vagy, aki beismeri, hogy hibázik, ezért mindent másra tol át.
Nincs ezzel semmi baj. Nekem legalábbis.
Neked annál inkább, de az nem az enyimé'.
Puffogj, ha gondolod, értetlenkedj, ahogy jól esik.
Már csak érdekességképpen: Garancia papíron mi áll?
Én nem mondtam, hogy hibás vagy. De ha nem volt jó próbakor, mégsem kellett volna elhozni, erre egyszer sem válaszoltál. Illetve azt, hogy sürgős volt hétfőre.
Ehhh...mindegy.
Ha nem jó, minek fizetted ki?
Valamit nagyon nem jól csinálsz...
Helyes.
A pénz miatt ne fájjon a fejed, tudod, számíthatsz rám.
Hidd el, a lencsék próbálgatása mérvadó. Azt tette bele próbára, amit mért, és jónak mondtad. Mit nem lehet ezen érteni? Te a gépi vizsgálathoz ragaszkodsz, amikor meredten néztél bele, a gyakorlat viszont olvasótábla.
Nem te vagy az egyetlen, aki több szemüveget csináltatott.