Kérhetek-e kártérítést, ha rossz szemüveget csináltak? (tudásbázis)
Hát, romlik a szemem, és azért nem látok, ha felveszem a szemüveget, akkor látok, csak a munkában, nem egy helyre kell nézni.mindig csak azt látom épp, amihez van rajtam a szemüveg.
Milyen jellegű munkát végzel ? A szemésznek mondtad ezt a homályos látást ? Utána kéne járni mert lehet komoly betegség tünete is.
Van, szemész mérte be.De az munkában nem jó.
Van a régi rossz, meg egy monitorszemüveg a munkában, ezeket cserélgetem, olvasó, meg távollát se jó oda. amit csináltattam progresszívet, az nem volt jó.
Van új olvasószemüveged ? Az rendesen van bemérve ?
Olvasni cska a neten szoktam, de amúgy tudok a rosszul bemért szemüveggel, de a gyengébb szemem, az már 1,5-el rosszabb, a jobb szemem rásegít, vagy az új olvasóval.nincs 7 éves szemüvegem, 5 éves az első, az már nincs meg. Nincsenek olyan betegségeim.Abban veszem észre, hogy mindennap, egyre homályosabb minden.Pl. ha nézem az órát, nem látom a számokat, a mutatót,rendszámokat stb.
Nekem csak olvasó van de időnként elő kell venni a közértben drogériában mert nagyon picike betűket számokat használnak és vacak a világítás.
Most mégis milyen szemüveget használsz, mert arról nem szól a fáma.
És ha a boltban vagy, melyik van rajtad? a távollátóval látok mindent, de az árakat nem.
Most olvastam végig. Olvasni/írni milyen szemüveget használsz ? A 7 évest aminek 5 éve kiesett a csavarja vagy a kétévest ? Miben veszed észre hogy romlik a látásod ? Kivizsgáltak hogy nincs e gond a vércukroddal, vérnyomásoddal ?
Nekem semmi hasonló nem jutott eszembe.Ki is a rossz indulatú?
Mindig ilyen durva a fantáziád?
Még mindig nem tudjuk, hogy igazándiból mit is szeretnél?
34 éve van szemüvegem.
2 db,1 rendes, 1 olvasó.
És mindenhez jó.
Ennyi.
Akkor szebb barna már, mint én?
🙃🙃🙃🙃🙃
Nem igazán érdekel, a te szemed, neked kell utána járni, nem itt hisztizni.
szerinted, a progresszív szemüveglencse hány szemüvegeg hány szemüveget foglal magában?
Édes jó Istenem, neked nem szemüveg kell, hanem pszichológus.
Hagytad magad rábeszélni valamire amire nincs szükséged.
Megállapítod magadnak, hogy nem egyforma két szemed.
De annyi eszed nincs, hogy elmenj a szemészetre, ott nézzék meg.
Szidod az optikust, mert ugye ő a hülye.
Véletlen se az aki fújja a saját verzióját, ahelyett hogy utána járna.
És minek kell 3 szemüveget cserélgetni.
1 rendes, 1 olvasó.
Ennyi, de ugye könnyebb happárézni, mint megoldást keresni.
Ja, és nekem az optikában nézték meg a szemem.
Ugyan oda járok 34 éve.
Állj le. Igen, okosabb vagyok nálad. Neked nem optikusra van szükséged, hanem egy másik szakterületen dolgozó emberre.
Mi van a kiesett csavarúval, ami addig jó volt?
"Egy szög miatt a patkó elveszett;
a patkó miatt a ló elveszett;
a ló miatt a lovas elveszett;
a lovas miatt a csata elveszett;
a csata miatt az ország elveszett -
máskor verd be jól a patkószeget!"
Ha akkor hagytad magad, akkor ha gondolod, verd a fejed a falba.
További ajánlott fórumok: