Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek (beszélgetés)
Hú,de jól hangzik!Csak neki ne álljak.Bár meggyőzött a férjem,hogy ma még kenyeret se süssek.
Csináltál képet róla?
Nálunk is szépen fújdogál a szelecske.Biztos,hogy jön a lehülés,mert Turpi cicám áttelepitette a cicáit a szomszéd farakásába.Biztos tudja,mit csinál.
Sziasztok Lányok!
Ma egy kicsit hűvösebb van, az almás tésztájából olyat csináltam, hogy kinyújtottam téglalap alakúra, cukros, citrom héjas dióval megszórtam, majd feltekertem mint a bejglit. Utána kb.6-7 cm-es darabokat vágtam és egyesével beletettem a muffin sütőbe. 24 db. csiga lett belőle, el is kapkodták:))
Én is főztem végül egy fazék zöldbablevest,másodiknak meg megettük a tegnapi pizzamaradékot:)
A brownie receptje nincs fent,de szerintem nem is lesz.Nem lett rossz,de ettem már jobbat is.Én édesszájú vagyok,és ez nekem nem elég édes:) Igaz,a nevében is az szerepelt,hogy diétás brownie,szóval gondolhattam volna,hogy túl kevés a cukor benne:)Mindegy,azért elfogy:)))
De van a naplómban más brownie recept,amit régebben csináltam,azok sokkal finomabbak.
Én is ezt terveztem,de elolvastam néhány kedves ismerős naplóját,és elszégyelltem magam.Kibttyogtam a kertbe,kihúzgáltam egy csomó zöldséget,és főztem egy jó kis karalábélevest.
A kenyérsütésről lemondtam,megvárom,mig enyhül a hőség.Szerencsére a családom megértő.
Azt a brownie-t megnézem közelebbről,sajnos imádom.Fenn van a teceptje a naplódban?Remélem,le is fényképezted a mai műveidet.
Hát én se vagyok teljesen normális!A tegnapi kánikulában én is pizzát sütöttem,és ha már bekapcsoltam a sütőt,még csináltam egy tepsi brownie-t is.
De ma a közelébe sem megyek a sütőnek!:)
Akartam írni, hogy én nem vágtam végig a "rojtokat", csak pizza vágóval tettem bele csíkokat, és így egyben rátudtam hajtani az aljára.
Amúgy nekem sem lett ilyen gyönyörű mint Gabinak, de finom!!:))
megint kaptam almát ,azt pucolom és reszelem,később jó lesz sütibe.
Szép napot Nektek ebben a melegben!
Sziasztok!
Ma megcsináltam az almást, olyan finom lett, mire lefényképeztem volna, szétkapkodta a család:)
Gabi puszi a receptért!:))
Annyit változtattam, hogy a viz és tejport összevontam, és 3 dl tejet tettem. Jövőhéten megcsinálom gesztenyésen:)
Mariann- remélem már meggyógyultatok! Hol veszed ezt a lisztet? Kipróbálnám én is, mert pajzsmirigy beteg vagyok, és nehéz fogynom:))
Na mi újság a kenyérsütő-fronton?
Ma sütöttem magamnak diétás,fogyis kenyeret,meg a családnak a szokásost.Tettem is föl képeket a naplómba.
Csak az nem fér a fejembe,miért olyan nehéz gyúrni a Diabestar-lisztes kenyeret?Kénytelen vagyok mindig pacsnit és zsemlét formázni,a kifliket nem sikerül kinyújtani.
Ti is másoltok,mint én,vagy van fénymásolótok?Nekem már mindenhol receptek vannak kiirogatva,remélem,a közeljövőben tudok venni egy fénymásolót.
Holnap a diétás lisztemből sütök magamnak,már hiányzik.Hamár bablevest eszem és krumplistésztát,legalább a kenyerem legyen diétás.Már megint versenysúlyomnál vagyok.
örülök, hogy gyógyultok..:)
azt a receptet én is megnéztem..be is másoltam a főzös naplomba..:)
Hát még én! :)))
Isteniek lettek, és kapósak!
Köszönet! ♥
További ajánlott fórumok:
- Premium kenyérsütő használati utasítás, receptek. Tud valaki segíteni?
- Sütireceptek kenyérsütőhöz
- Egylapátos kenyérsütőgéphez milyen recepteket ismertek?
- Van valakinek Orion OBMD-1401 típusú kenyérsütőhöz receptek?
- Kipróbált és bevált recepteket írnál Moulinex Uno OW310131 kenyérsütőgéphez?
- Mulinex kenyérsütőhöz bevált recepteket szeretnék, tudtok segíteni?