Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Kelkáposzta töltve recept

Kelkáposzta töltve recept

A Kelkáposzta töltve hozzávalói:
50 dkg krumpli
30 dkg gomba
8-10 kelkáposztalevél
30 dkg sonka
1 db tojás
1 zsemle
2-3 dl tejfel

majorana
bors


A Kelkáposzta töltve elkészítési módja:
A krumplit héjában megfőzük, ha kihült karikára vágjuk, a gombát pici olajon megpároljuk, jénai tálat kiolajozuk és sorba belerakjuk. A kelkáposzta leveleket leforrázuk, /vastag ereket kivágjuk/ a sonkát ledaráljuk, 1 tojást, majoranát sózuk, borsozuk,áztattot zsemlével jól össze dolgozuk,a leveleket megtöltjük,és a gombára helyezük,bőven meg locsoljuk tejfelel és széppirosra sütjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A kelkáposzta töltve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook