Kekszrolád recept

A Kekszrolád hozzávalói:
50 dkg darált háztartási keksz
15 dkg porcukor
2 evőkanál kakaópor
3-3,5 dl feketekávé
1 evőkanál rumaroma
kókuszreszelék a hempergetéshez
a krémhez 15 dkg vaj, 15 dkg porcukor, 1 tasak vaníliás cukor


Kekszrolád 1.Kekszrolád 2.


A Kekszrolád elkészítési módja:
A kekszet a porcukorral, a kakaóval, a kávéval és a rumaromával összegyúrjuk, majd megfelezzük. A vajat összedolgozzuk a cukrokkal. A kekszes massza felét folpackon kinyújtjuk és megkenjük a fele krémmel, majd megismételjük a massza másik felével. Szorosan feltekerjük és kókuszreszelékben meghempergetjük a rudakat. Hűtőszekrényben 1-2 órát dermesztjük, majd kb. fél cm-es szeletekre vágjuk.

Ezzel a gyorsan elkészíthető édességgel garantáltan sikert aratunk. 😋


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A kekszrolád elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook