Kedvenc Tv adó (Life network) (beszélgetés)
üdv,
én úgy egy hónapja találtam rá erre az adóra, és én is majdnem-függő lettem tőle, tekintve, h nagyon szeretem a fogyókúrával, egészséges életmóddal stb. foglalkozó műsorokat.
most van néhány állandó programom:
este 8-tóL: Fogyassz le -- kifejezetten inspiráló és szórakoztató életmódváltásos műsor. mindenkinek ajánlom, akinek gondjai vannak az étkezésével...
jó még a most kezdődött Tini anyák sorozat, és a Celeb-rehab, bár ez későn van, érdemes belenézni. érdekes még a "Hogyan mondod el" (ha jól emlékszem a címre), szombatonként 5-től, most szombaton lesz a második rész.
ami viszont bosszantó ezen az adón: a rengeteg műsorajánló, félóránként 10 perc, és mindig ugyanazok.
jut eszembe: a pokoli edzéseket is nézem, bármilyen hatásvadász is a címe, egy tök pozitív műsor -- volt már olyan, h a hatására pattantam fel a szobabicajomra, szóval kifejezetten hasznos:)
Sziasztok!
2 hete van ez a tv adó a Sat tv csomagba de már függő vagyok! Jó azért nem de nagyon tetszik ugyh ha tehetem azt lesem. Van itt még vki aki szokta nézni? Kedvencem a reggeli Pilates mondjuk egy kicsit késöbb is lehetne meg az egészséges életmóddal kapcsolatos filmek.
További ajánlott fórumok:
- Mi a kedvenc? (Felelj az előzőre, kérdezz.)
- Írd le a kedvenc viccedet :O)
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?
- A Life Network egyik teljes adását hol tudnám megnézni?