Kedvenc sorozatom, amit ajánlok👓📣🎥💻🎬 (beszélgetés)
A korona - II. Elisabeth angol királynő életéről
Halott vagy - minisorozat, amerikai, nem olyan jó mint a Hatalmas kis hazugságok, de az értelmesebbek közül való.
Zimanko
Nagykövet lánya mindkettö török sorozat👀💻🏠
Grey's Anatomy (Grace klinika)
Killing Eve
Lie to me (Hazudj, ha tudsz)
Breaking bad (Totál szívás)
Weeds (Nancy ül a fűben)
Shameless (Szégyentelenek)
The young pope (Az ifjú pápa)
Sharp objects (Éles tárgyak)
White collar (A nagy svindli, tilos magyarul, rettenet!)
House MD
Misfits
A szökés
Csengetett, Mylord?
Gyerekkoromból:
Időlabirintus
Örvény
Özvegyek
Nem,sajnos nem éreztem késztetést.
Az egyetlen magyar sorozat amit nézünk az A mi kis falunk,abbol is vannak benabb részek amik inkabb kinosak,mint vicxesek,de neha nagyon eltalálják.
Az általad említettek nagyon messze vannak a nézhető sorozat kategóriától számomra.
Pár napja kezdtük el a The Good Place-t,marhára tetszik,olyan más mint amiket eddig néztünk.
Mivel a magyar népnek meg a Jóban rosszban és a Barátok közt kell ;), nem biztos, hogy jó tanácsot adok, de nekem tetszett. Akkor bukkantam rá az hbogo-n, amikor az első évad teljesen kész volt, én három nap alatt ledaráltam az azt hiszem, 16 részt.
Mondjuk, ha pár napja megnézted az elsőt, és nem nyomtál rögtön a másodikra, nem biztos, hogy a te sorozatod lesz ;)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a kedvenc telefonos applikációd, amit szívesen ajánlanál másnak is?
- Kedvenc romantikus sorozatom
- Melyik a kedvenc videó kliped, amit kevesen ismernek, de szerinted másoknak is tetszene?
- A kedvenc listámból hogy tudom letörölni azt, amit már meguntam?
- Van olyan régi kedvenc számod, amit évek óta nem hallottál, vagy épp most bukkantál rá újra, de még mindig kívülről fújod az egészet?
- Miért tünik el a kedvenceid közül az a képeslap amit oda mentettem?