Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

56342. bd8f0b56fe
2017. nov. 24. 06:42

Ha valamilyen külső ok miatt szomorú vagy, a fájdalom nem magának a dolognak a következménye, hanem annak, ahogyan az adott dolgot értékeled; ezt az értékelést pedig hatalmadban áll visszavonni bármely pillanatban.

Marcus Aurelius

56341. Kajati
2017. nov. 23. 18:23

"Minden ember csillog belül. De csak azok az emberek boldogok... akik találkoznak életük során olyan valakivel... aki megmutatja nekik, hol található a csillogásuk."

(Léria Dipán)

56340. globus (válaszként erre: 56337. - Bd8f0b56fe)
2017. nov. 23. 15:31
:DD Nem innen másoltam!
56339. globus
2017. nov. 23. 15:31

"Nekem sohasem volt türelmem ahhoz, hogy összeszedjem a törött darabokat, összerakosgassam és ragasszam őket, és azt mondjam, hogy a ragasztott éppen olyan jó, mint az ép volt. Ami eltört, eltört, és én szívesebben emlékezem vissza, milyen volt fénykorában, mint hogy egész életemben nézzem az összeragasztott törött részeket."

Margaret Mitchell

56338. lacuslacus
2017. nov. 23. 09:32

“Ha egy férfi vonzónak talál, vonzódni fog hozzád, és kész: a szimpátia, a szeretet és a nemi vágy megmagyarázhatatlan, nincs köze semmilyen külsőséghez. Ha egyFÉRFI nem látja meg benned a NŐ-t, akkor hiába fogysz, hízol, vagy szépítkezel, lehetsz bármennyire dekoratív, soha nem fogsz tetszeni neki. Hát ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy! Mert lehet valaki csinosabb nálad, lehet valaki okosabb, vagy fiatalabb, de sohasem lesz olyan, mint TE. A megfelelő ember az akinek, pontosan azért tetszel, mert nem vagy olyan, mint más, a valódi énedet fogja értékesnek találni! Minél közelebb kerül hozzád, annál jobban fogsz neki tetszeni és minél jobban beléd szeret, annál szebbnek fog látni téged, napról napra… anélkül, hogy változnál…”

A. J. Christian

56337. bd8f0b56fe
2017. nov. 23. 06:13

Nekem sohasem volt türelmem ahhoz, hogy összeszedjem a törött darabokat, összerakosgassam és ragasszam őket, és azt mondjam, hogy a ragasztott éppen olyan jó, mint az ép volt. Ami eltört, eltört, és én szívesebben emlékezem vissza, milyen volt fénykorában, mint hogy egész életemben nézzem az összeragasztott törött részeket.

Margaret Mitchell

56336. 240a440c77
2017. nov. 22. 22:47

"Nem számít, hogy szándékosan választottál-e egy gondolatot összpontosításod tárgyául, vagy csak lustán megfigyelsz valamit, és ezért gondolsz rá - ugyanúgy gondolod a gondolatot, rezgést sugárzol, és learatod a gondolat megnyilvánulásának gyümölcsét. Tehát mindig te teremted mag a valóságot, akár megfontoltan teszed, akár nem."

Abraham Hicks

56335. Kajati
2017. nov. 22. 18:15

"Ne ítélkezz felettem, ha még nem jártad végig az utamat..

Láthatod a mosolyom... de nem látod mögötte a fájdalmat

Ne dobálj kövekkel.. ha nem tudod... mit miért tettem

Láthatod a hibáim.. de nem látod az összetört szívem

Léptem én is rossz útra... volt, hogy más ember voltam..

De csak boldog lenni! Ezen kívül semmi mást nem akartam

Ne bánts szavakkal.. ha valójában nem tudod, hogy ki vagyok

Láthatod a tetteim de nem látod, mikor pofonokat kapok..

Minden embernek meg vannak a magában hordozott sebek

Melyek soha el nem múlnak.. hiába telnek gyorsan az évek

Ezért mielőtt valakiről rosszat mondanál.. vedd fel a cipőjét

S meglátod.. ha felveszed.. Te leszel ki letörli majd a könnyét."

56334. bd8f0b56fe
2017. nov. 22. 06:43
Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak, és nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni, hogy nincs "nem tudom", hogy nincs "úgyse sikerül" vagy "lehetetlen". Ők emlékeztetnek minket arra, hogy jó elhinni, a lehetetlen nem létezik.
56333. cicaaa65
2017. nov. 22. 06:20
Tudod mi az igazán szép? Hajnalban kócosnak lenni, papucsban szemetet kivinni, az utcán önfeledten nevetni, betúrni egy fánkot az előző mellé, mellé forró teát inni, büszkén a múltba révedni, az ősz hajszálat arrébb sodorni, a hasat nem behúzni, a gerincet egyenesen tartani, a bukásokat sosem számolni, a ráncokat baráttá, , a tanulságokat észben tartani, a csalódást elengedni, a reményt a szívbe zárni, megélni, átélni, tartani vagy engedni, büszkén, néha megtörten, hangosan vagy csendesen, de nevetni, nevetni, nevetni és élni. Ez az igazán szép.
56332. Kajati
2017. nov. 21. 18:15
Ha családról van szó, a szívünk mélyén mind gyerekek vagyunk még. Nem számít, hány évesek vagyunk, mindig kell egy hely, amit otthonunknak nevezhetünk.
2017. nov. 21. 12:56

Nem tudom,meddig élek,de ameddig még élek,meg kell tanulnom ,milyen az,amikor az ölel magához,akinél ott felejtettem a lelkemet.

SzabóMagda ...

56330. bd8f0b56fe
2017. nov. 21. 06:14
Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak, és nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni, hogy nincs "nem tudom", hogy nincs "úgyse sikerül" vagy "lehetetlen". Ők emlékeztetnek minket arra, hogy jó elhinni, a lehetetlen nem létezik.
56329. Annyka
2017. nov. 21. 05:58

"Világéletemben hittem benne, hogy a nap legcsodálatosabb pillanata, amikor reggel felébredünk. Mindegy, hogy vacakul érezzük-e magunkat vagy jól, egy biztos: aznap még bármi történhet velünk! És az sem számít, ha az esetek többségében semmi különös nem történik. A lehetőség benne van a reggelekben."

Monica Baldwin

56328. cicaaa65
2017. nov. 21. 05:37

„A bizalom olyan, mint egy darab papír. Ha egyszer összegyűrik, már soha nem lesz a régi.”

Tamási Áron

56327. Kajati
2017. nov. 20. 17:31

Élj és létezz!

Örülj, hogy élsz, hogy létezel,

Dolgokat látsz és érezel.

Hogy kék az ég vagy ép fehér,

Barna a föld, fekete vagy zöld.

Örömmel szeressük egymást,

Szívből nevessünk igazán.

Hogy emberibben élhessünk,

Jót is tegyünk, ezért létezzünk.

56326. Annyka
2017. nov. 20. 11:18

" Senki sem úgy boldog, ahogy valaha elképzelte. Már az is boldogság, ha nem boldogtalan."

Palotai Boris

56325. bd8f0b56fe
2017. nov. 20. 05:30
Vannak emberek, akiket nem lehet elfelejteni. Akik hagynak a lelkünkben egy fájó lenyomatot. Tátongó sebet, aminek a sajgását elnyomhatja ugyan az élet további folyása - a nevetés, a virágillat, a napfény, a finom ételek, a kedves emberek, akik körülvesznek... De mélyen, a lélekben az a seb sosem heged be. Sosem.
56324. Kajati
2017. nov. 19. 17:46
Egyszerű Nő vagyok...Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva. Olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok. Valakinek nyitott vagyok, valakinek zárkózott. Láthatsz okosnak, néha naivnak, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit az életedben, mégis ugyanaz maradok: egy Nő, aki Él, Remél, olykor Fél, de még mindig Hisz és Álmodik!!!
56323. Kajati
2017. nov. 19. 13:54
"Van a világon olyan bánat is, amit nem lehet megsiratni. Az a fajta, amit senkinek se lehet elmondani, s ha mégis, akkor sem értik meg. Ez a szomorúság megváltozhatatlan, csendben megüli a szívet, felhalmozódik, mint a hó a szélcsendes éjszakákon."Murakami Haruki
56322. 2e3110055d
2017. nov. 19. 11:13
Amikor még egész pici voltál, egy puszival jobbá tudtam tenni számodra a világot. Vagy egy kanálnyi orvossággal. Meg tudtam javítani olyasmit is, amin még a puszi sem segíthetett - ragasztóval és szalaggal, tűvel és cérnával, kapcsokkal és madzagokkal. A felnőttdolgok meghaladják a képességeimet. Azt kívánom, bárcsak lenne olyan varázserőm, amivel helyre tehetném az ilyesmit is. De nem tehetek mást, mint hogy itt vagyok. Mindig itt leszek.
56321. 51c8cb4e90
2017. nov. 19. 11:00

“A sok beszédben elkerülhetetlen a vétek, de a ki megtartóztatja ajkait, az értelmes.”

(Salamon király)

56320. Kajati
2017. nov. 19. 10:40

" Ez a tanácsom: menj ki a mezőre, élvezd a természetet és a napfényt, menj ki és vedd üldözőbe a boldogságot..."

Anne Frank

56319. Kajati
2017. nov. 19. 08:21
“Soha ne hibáztass senkit életed során! A jó emberek boldoggá tesznek! A rossz emberek tapasztalattal látnak el. A legrosszabbak tanítanak egy leckét. És a legjobbaktól lesznek az emlékeid.”
56318. cicaaa65
2017. nov. 19. 08:18

"Ott kezdődik a nagyemberség, hogy az ember észreveszi, hogy mások is élnek a földön őkívüle, és amit tesz, úgy teszi, hogy nemcsak magára gondol, hanem másokra is."

Szabó Magda

56317. Annyka
2017. nov. 19. 06:30

"Ha veszel, megtelik a kezed.

Ha adsz, megtelik a szíved."

Margarete Seemann

56316. Kajati
2017. nov. 18. 18:41

"Nem tudom, meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom, milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet."

Szabó Magda

56315. Kajati
2017. nov. 18. 07:53

Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni

Majd az unokáknak, mikor körbeállnak

Mikor körbeállnak, az ágyadon ugrálnak

Hogy legyen mit mesélni, kezdjetek el élni!...

Kezdjetek el élni, hogy ne kelljen félni

Az utolsó órában, mikor már mindent megbántam

Ezerszer megbántam, oly sokáig vártam

Hogy elmúlt az élet...

...kezdjetek el élni!

56314. Kajati
2017. nov. 18. 07:41
Jó dolog, ha néha minden támaszték kidől alólunk. Ilyenkor láthatjuk, hogy mi kő a talpunk alatt, és mi homok.” (Madeleine L’Engle)
56313. Annyka
2017. nov. 18. 06:49

"Az élet fölött nincs hatalmad, de arról igenis dönthetsz, hogy kivé válsz, és mit kezdesz magaddal."

J. C. Reed

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook