Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Kedvenc filmes idézetek fórum

Kedvenc filmes idézetek (beszélgetés)

2010. márc. 31. 20:23

"Valahányszor elfog a bánat a világ állása miatt, a Heathrow repülőtér utasvárójára gondolok. Kezd elterjedni az az általános vélekedés, hogy a gyűlölet és a kapzsiság világában élünk. De én nem így látom. Nekem úgy tűnik, a szeretet mindenütt jelen van. Előfordul, hogy nem különösebben méltóságteljes vagy említésre méltó, de mindig ott van: apák és fiúk, anyák és lányok, férjek és feleségek, barátnők és barátok, régi cimborák. Mikor a gépek becsapódtak az ikertornyokba, tudtommal a halál előtt álló emberek telefonhívásainak egyike sem a gyűlöletről vagy bosszúról szólt. Mind a szeretet üzenetei voltak. Az az illetlen érzésem van,hogy ha jól körülnézünk, akkor igazából szerelem vesz körül minket."

Igazából szerelem

62. Basset (válaszként erre: 61. - D441802019)
2010. márc. 31. 16:24
Ez király! Meg az egész film is! :)
2010. márc. 31. 15:58

"A buddhisták szerint mindig visszatérünk, magasabb vagy alacsonyabb szinten, attól függően, hogyan éltünk. Látod, engem itt veszítenek el. Úgy értem, mit kell tennie egy csigának, hogy feljebb lépjen a ranglétrán? Húzzon egy tök egyenes nyálkacsíkot?"

A bakancslista

60. Basset
2010. márc. 31. 15:47

Miért, mi legyen...? Fapuma...?

(Üvegtigrindzs)

59. Basset (válaszként erre: 52. - Adryca)
2010. márc. 31. 15:40
Hogyan javulnék meg anyám? Nem megy az olyan könnyen faluhelyen! :DDD
58. Basset
2010. márc. 31. 15:31

Nick Neck bácsi téli ruhája... Nick Neck bácsi nyári ruhája... Nick Neck bácsi...

(Adams Family)

57. Adryca
2010. márc. 31. 14:23

Aha. Biztos piknik lesz a nőnél és Chuck szál-

lítja a nyeles tojást.

A szomszéd nője mindig zöldebb

56. Basset
2010. márc. 31. 13:56
"This is a beginning of a beautiful friendship..."
2010. márc. 31. 11:04

"...te kiabáltál, néha okkal, néha ok nélkül...Múlt az idő ok nélkül..."

/Párizs szeretlek/

2010. márc. 31. 11:01

Van úgy, hogy változásra vágyunk. Átmenetre. Mint az évszakok. A tavaszunk csodálatos volt, de a nyarunknak is vége. Kihagytuk az őszt. És most... hirtelen olyan hideg lett, annyira hideg! Minden megfagy. Szerelmünk elaludt, és a hóesés meglepte. És ha elalszol a hóesésben, nem érzed a halál közeledtét.

/Párizs szeretlek/

53. Adryca
2010. márc. 31. 10:52

Sokáig fenn maradunk, hajnalig sztorizgatunk és reggel pedig sütök palacsintát.

Shrek

Mondtam, hogy teleírom a fórumot :-D

52. Adryca
2010. márc. 31. 09:21

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csösztöl elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belöle a pénzt. Ha én leszek a fö, nem lesz panasza a szegény embernek, mert még a Bundás kutyának is akkora pampuskát juttatok, mint a két öklöm. Törvénybe iktatom, hogy palacsintán köll élni a tehénpásztornak."

:-D Indul a bakterház

51. Basset
2010. márc. 31. 08:41

- Először is... Mit jelent az, hogy concípió?

- Concípió?

- Igen, concípó, koncípió lenne, mert a latinok kának ejtik a cét... Azé mondom így, hogy értsed...

- Apám, hát profik vagyunk! Concípió: összefog, magábavesz, szerez.

- Aha... És az, hogy intersum?

- Azt hogy ejtik a latinok?

- Ne az érdekeljen! Azt mondjad meg, hogy mit jelent!

- Intersum, esse, fui, közte van, jelen van, érdekében van. Meá tuá vesztra, érdekemben, érdeketekben, utána ácécépont cépont infpont.

- Ne basszámáki velem!A lényeget mondjad!

- Ne engem basztass, mert nem tudsz latinul!"

(ARGÓÓÓÓÓÓÓÓ) :))))))

50. Adryca
2010. márc. 31. 07:35

Befekszik a kanyarba, mint cica az ágyba.

Nagyon szép vagy és magas, de kérlek ne dobáld a tagjaidat.

(Micsoda nő)

49. Adryca
2010. márc. 31. 07:32

Sondra menj a busszal, de csak hússzal.

Mindjárt látjuk az operát elő a fotoaparat. :-D

(Szakíts ha bírsz)

48. Basset
2010. márc. 30. 20:22

- Fiam, ez egyszer mind a tiéd lesz...

- A függöny...?

47. Basset
2010. márc. 30. 20:18
"A nyúlon túl? ... Nem, a nyúl az..." :)
2010. márc. 30. 14:57

"Néha elmélázok az életemen. Szimpla kis életet élek. Értékeset, de egyszerűt. Néha nem tudom vajon azért élek-e így, mert így szeretem, vagy csak mert nem volt merszem máshoz??? Annyi minden, amit látok, eszembe juttat valamit, amiről olvastam... pedig fordítva kéne lennie???"

/A szerelem hálójában/

2010. márc. 30. 14:42

"Stop, stop, nem dörrentünk ilyen helyen ahol csend és béka van. Mindenkit fel akartok keletni???"

Már megint bérgyilkos a szomszédom

2010. márc. 30. 14:42

A világon a legszebb dolog - természetesen - maga a világ.

Számkivetett

2010. márc. 30. 14:39

Ennyi csak, mi tudható: szeretni kell, és szeretve lenni jó.

Moulin Rouge c. film

2010. márc. 30. 14:36

Emlékszem, hogy egyik reggel hajnalban keltem, úgy éreztem, minden csupa lehetőség. Azt gondoltam, hát innen kezdődik a boldogság! Ez a kezdete! És persze mindig egyre több jön! Nem jöttem rá, hogy nem a kezdet volt. Maga volt a boldogság. Az volt A Pillanat. Épp akkor.

Az órák

2010. márc. 30. 14:36

Lehet, hogy az érzelem annyira erős, hogy a test nem bírja féken tartani. A lélek és az érzések átveszik az irányítást, és a test sírni kezd.

Angyalok városa

2010. márc. 30. 14:35

Mindig meglepő, hogy az élet egy ilyen aprósága milyen jelentős pillanattá válhat. Jobbára vége szakad, még mielőtt elkezdődne, mégis feledhetetlenné teszi azt az embert, akitől ered.

Anna és a Király

2010. márc. 30. 14:33

Mami mindig mondta, hogy nem kell fejjel rohanni a falnak. Majd jön, akit keresek, ha akar. Annyira akartam a lényeget, hogy kiugrott a kezeim közül, és a nagy kapkodásban elfelejtettem, hogy valójában én mit akarok, én ki vagyok. A boldogság közel van, itt van az orrunk előtt, csak nem látjuk.

Állítsátok meg Terézanyut!

2010. márc. 30. 14:32

A nő legnagyobb és legnehezebben elért erénye a műveltség.

A velencei kurtizán

2010. márc. 30. 14:15

"- Kendnek is sűrű a levese?

- Ja, főként ezzel a szarvasbogárral!

- Magának bezzeg szarvasbogár jutott. Adja nekem Bakter úr!

- Egye fene, lásd kivel van dolgod.”

(Indul a bakterház)

36. 270a06dab6 (válaszként erre: 20. - Kund Abigél)
2010. márc. 30. 14:12

"Ne szólítsatok főnöknek, az tiszteletlenség."

"Bocs főnök."

"A gyereknek van apja, csak Lisának nincs férje."

"Rocco, a rumos rabló, rácsapott egy ragyogó drágakőrakományra, de rettentő rémesen ráfaragott."

(Oscar)

35. Basset (válaszként erre: 31. - D441802019)
2010. márc. 30. 14:04
"Bocsánat, hogy elrontottam a fekete párduc-bulijukat!"
2010. márc. 30. 14:04

"Az én nevem Forrest Gump és úgy szólítanak, hogy Forrest Gump."

(F.G)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook