Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Karin narancsos piskótája recept

Karin narancsos piskótája recept

A Karin narancsos piskótája hozzávalói:
1/2 narancsot fagyasztóba teszünk.
4 egész tojást 16 evőkanál cukorral habosra keverünk, majd fokozatosan hozzáadunk 24 e.kanál tejet és 6 e.kanál olajat. Alaposan összedolgozzuk, és apránként belekavarunk 24 e.kanál lisztet és 1 cs. sütőport.
Lisztezett, vajazott tepsiben kisütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk.


A Karin narancsos piskótája elkészítési módja:
Töltelék: 15 dkg cukrot 2 e.kanál vízzel, 3 e.kanál baracklekvárral összefőzünk. Ha kihűlt, a 1/2 fagyasztott narancsot belereszeljük, amjd a piskóta egyik felét belemorzsoljuk és összedolgozzuk a tölteléket. A megmaradt 1/2 piskótára rásimítjuk és csokimázzal bevonjuk.

Jó étvágyat!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A karin narancsos piskótája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook