Kardiológust keresek Budapesten, ajánlanál? (tudásbázis)
Szerintem is megérné,szanatórium után szerintem fel tudsz menni.Én tömegközlekedéssel kb másfél óra alatt érek fel,de inkább oda,mint a fél órányira levő kardiológiai Intézetbe.
Gyógyszert felírja javaslatra a háziorvos,oda csak kontrollra és panasz esetén kell menni.6-8 havonta járok,de tudom,profi csapat van mellettem,ha bármi baj van,tudom,kihez forduljak
A Városmajor nagyon jó
szerintem háziorvos is tud beutalót adni
Amikor először voltam nála, akkor azt mondta, hogy másnap 13-ra azért nézzek errefelé, mert lehet, hogy kijön a kórházi szívsebész megnézni ultrahanggal, mert ő többet lát. Megkérdeztem a nővérkét, hogy ezt komolyan mondta-e? Azt mondta, hogy ha valamit akar a szívsebész, akkor keres telefonon, maradjak otthon, ünnepeljem meg a születésnapomat és utána kezdjek neki a vizsgálatoknak. Egész vizsgálat alatt hisztériázott, de nem ellenem, tehát jót derültem rajta és elfogadtam őt.
Tegnap voltam nála, amikor meglátott, megkérdezte, hogy mit szeretnék.Mondtam, hogy hoztam két leletet, az egyik a vérvétel volt meg sem nézte. Mivel volt rajta INVALID rész, ezt is említettem, de nem foglalkozott vele. Történetesen a kálium, magnézium is, amit a Furosemidhez jó lett volna tudni. Aztán közölte, hogy 2 éven keresztül én dirigáltam nekik, most ő fog nekem. Megjegyzem, 2 éve egy fiatal doktornál voltam itt, felajánlotta a műtétet, de nem voltam a kötelező kategóriában, és jogom van eldönteni, hogy akarom-e vagy sem. Még a kötelező kategóriában is jogomvan, az emberek 80%-a húzza halasztja. Más vizsgálat is lesz, közölte parancsoló hangnemben, hogy különben nem vállalják a műtétet. Aztán hozott egy időpontot, 13 órára. Már másodszorra rakja délelőttre, mikor simán lehet délután menni, és amikor én kértem, akkor szinte azonnali időpontra adtak. Szóvá tettem, azt mondja mi a fontosabb. Mondtam neki, hogy a munkahelyem azt nem fogja tolerálni, hogy állandóan délelőtt hiányzom. Írjon igazolást. Neki nem az a dolga, hogy igazolásokat irogasson. Kérdeztem, hogy kell-e még a gyógyszert szednem, és hogy akkor felírná, azt mondta, hogy ne sürgessem. Mondtam, hogy én nem sürgetem. De, maga sürget.
Ez egy 72 éves csoszogó bácsi. Van mellette még 5 kardiológus. Az UH-n is egy idős doktor úr volt, aki maga volt egy bűbáj. Nem lehet mindenki bűbáj, de azért vannak határok. Nekem senki se parancsolgasson, én sem szoktam másnak parancsolgatni. Sírva mentem be a munkahelyemre, és kb. 2 óráig időszakosan potyogtak a könnyeim. Nem szeretnék kiszolgáltatva lenni egy ilyen embernek. A kardiológia az egy bizalmi kapcsolaton működő dolog.
Vagy magánrendelés vagy az ellátási kerületi szakrendelőbe mehetsz. Elméletileg van szabad kórház választás. de csak akkor ha befogad
Adjon a háziorvos oda beutalót ahol befogadnak
Receciókon lehet ezt intézni
Például a Gottségen, de volt hogy "betörtem" a Városmajori Klinikára
Mi az hogy emberileg még nem járt veled így?
További ajánlott fórumok:
- Teljes fogsor készítéséhez ajánlanál orvost Budapesten vagy Szegeden?
- Fogamzásgátlót szeretnék íratni (18 vagyok) és megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Budapesten, ajánlanál?
- Férfi gyermekpszichológust keresek Budapesten, ajánlanál?
- Keresek Budapesten olyan fotóst, aki jó gyerek, ill. családi fotókat készít megfizethető áron, ajánlanál?
- Jó fodrászt keresek Budapesten, ajánlanál? (részlett kommentben)
- Ajánlanál kardiológust Budapesten, lehetőleg olyat, aki homeopata vagy természetgyógyász is?