Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kardiológust keresek Budapesten, ajánlanál? fórum

Kardiológust keresek Budapesten, ajánlanál? (tudásbázis kérdés)


1 2
12. Ildi 0506 (válaszként erre: 11. - Grtm)
2019. aug. 31. 19:00

Szerintem is megérné,szanatórium után szerintem fel tudsz menni.Én tömegközlekedéssel kb másfél óra alatt érek fel,de inkább oda,mint a fél órányira levő kardiológiai Intézetbe.

Gyógyszert felírja javaslatra a háziorvos,oda csak kontrollra és panasz esetén kell menni.6-8 havonta járok,de tudom,profi csapat van mellettem,ha bármi baj van,tudom,kihez forduljak

11. grtm (válaszként erre: 9. - 0adc8842b1)
2019. aug. 31. 18:18
Amúgy pedig van egy ismerősöm, aki ismer ott egy orvost, de már nem tud oda elmenni feliratni a gyógyszereit,mert nem fogadják, annyira tele vannak.
10. grtm (válaszként erre: 9. - 0adc8842b1)
2019. aug. 31. 18:03
Most hiába csorgatom a nyálam, és fájdítod a szívem, de munka után oda eljutni nagyon nehéz. Ha hazakerülök a szanatóriumból, akkor napi 10 perc sétával kezdek. Szerinted ez belefér 54x2 percbe? Kénytelen leszek elmenni a Honvéd Kórházba. Szerinted nincs olyan szeglete a városnak, amelyben a Honvéd Kórház közel van, a Városmajor messzi? Tudod mennyi a várakozási idő?
9. 0adc8842b1 (válaszként erre: 8. - Grtm)
2019. aug. 31. 17:42
Ha a Honvéd kh.-ba el tudsz menni, a Városmajoriba sokkal messzebb? Pedig megéri, hiszen sok műtét már rutin szinten van. Mivel klinika, akár az újabb gyógyszereket is hamarabb kapod. Jó egészséget.
8. grtm (válaszként erre: 7. - Ildi 0506)
2019. aug. 31. 11:50
Igen tudom, engem majd a Honvédba akartak, ahol barátságok vannak az ottani és a városmajori orvosok között. Nem ezzel van bajom, hanem a szakrendelős orvossal, aki nincs magánál. A Városmajor nekem is álmom, de nekem oda eljárni 54 perc. Billentyű műtétem lesz, nem fogok tudni 2 órán keresztül utazgatni. Csak a szakrendelős orvos a gáz, akin keresztül út vezet a Honvédba. Lehet nem elég a nyugdíj, meg az állás, pénz kéne még, de nekem sajnos nincs.
7. Ildi 0506 (válaszként erre: 5. - Grtm)
2019. aug. 31. 11:08

A Városmajor nagyon jó

szerintem háziorvos is tud beutalót adni

6. grtm (válaszként erre: 3. - Regin_a)
2019. aug. 31. 10:16
Egyébként a nálunk lévő szakrendelőre nagyon sok a panasz, érzéketlen, bunkó, empátia nélküli orvosok, a kollégáim is sokat panaszkodnak. Persze vannak kivételek, meg jó orvosok, de hát ők is be kell, hogy áljanak a rendszerbe. Az IMS kardiológiáról tud-e valaki valamit? Az fizetős? Az egyik kolléganőm nagyon dicsérte az orvost, de rosszat olvasok róla az interneten.
5. grtm (válaszként erre: 3. - Regin_a)
2019. aug. 31. 08:55
Hogyan törtél be a Városmajorba? Tettem fel kérdést Dr. Szabolcs Zoltán blogján, az az ember magasan más kategória.
4. grtm (válaszként erre: 3. - Regin_a)
2019. aug. 31. 08:54

Amikor először voltam nála, akkor azt mondta, hogy másnap 13-ra azért nézzek errefelé, mert lehet, hogy kijön a kórházi szívsebész megnézni ultrahanggal, mert ő többet lát. Megkérdeztem a nővérkét, hogy ezt komolyan mondta-e? Azt mondta, hogy ha valamit akar a szívsebész, akkor keres telefonon, maradjak otthon, ünnepeljem meg a születésnapomat és utána kezdjek neki a vizsgálatoknak. Egész vizsgálat alatt hisztériázott, de nem ellenem, tehát jót derültem rajta és elfogadtam őt.


Tegnap voltam nála, amikor meglátott, megkérdezte, hogy mit szeretnék.Mondtam, hogy hoztam két leletet, az egyik a vérvétel volt meg sem nézte. Mivel volt rajta INVALID rész, ezt is említettem, de nem foglalkozott vele. Történetesen a kálium, magnézium is, amit a Furosemidhez jó lett volna tudni. Aztán közölte, hogy 2 éven keresztül én dirigáltam nekik, most ő fog nekem. Megjegyzem, 2 éve egy fiatal doktornál voltam itt, felajánlotta a műtétet, de nem voltam a kötelező kategóriában, és jogom van eldönteni, hogy akarom-e vagy sem. Még a kötelező kategóriában is jogomvan, az emberek 80%-a húzza halasztja. Más vizsgálat is lesz, közölte parancsoló hangnemben, hogy különben nem vállalják a műtétet. Aztán hozott egy időpontot, 13 órára. Már másodszorra rakja délelőttre, mikor simán lehet délután menni, és amikor én kértem, akkor szinte azonnali időpontra adtak. Szóvá tettem, azt mondja mi a fontosabb. Mondtam neki, hogy a munkahelyem azt nem fogja tolerálni, hogy állandóan délelőtt hiányzom. Írjon igazolást. Neki nem az a dolga, hogy igazolásokat irogasson. Kérdeztem, hogy kell-e még a gyógyszert szednem, és hogy akkor felírná, azt mondta, hogy ne sürgessem. Mondtam, hogy én nem sürgetem. De, maga sürget.


Ez egy 72 éves csoszogó bácsi. Van mellette még 5 kardiológus. Az UH-n is egy idős doktor úr volt, aki maga volt egy bűbáj. Nem lehet mindenki bűbáj, de azért vannak határok. Nekem senki se parancsolgasson, én sem szoktam másnak parancsolgatni. Sírva mentem be a munkahelyemre, és kb. 2 óráig időszakosan potyogtak a könnyeim. Nem szeretnék kiszolgáltatva lenni egy ilyen embernek. A kardiológia az egy bizalmi kapcsolaton működő dolog.

3. Regin_a (válaszként erre: 1. - Grtm)
2019. aug. 30. 22:35

Vagy magánrendelés vagy az ellátási kerületi szakrendelőbe mehetsz. Elméletileg van szabad kórház választás. de csak akkor ha befogad

Adjon a háziorvos oda beutalót ahol befogadnak

Receciókon lehet ezt intézni

Például a Gottségen, de volt hogy "betörtem" a Városmajori Klinikára


Mi az hogy emberileg még nem járt veled így?

2. grtm (válaszként erre: 1. - Grtm)
2019. aug. 30. 19:55
Emberileg, azt akartam írni. Magánrendelést nem tudok fizetni.
1. grtm
2019. aug. 30. 19:51
Sziasztok! Ki tud ajánlani egy kardiológust Budapesten? Emeerileg még így orvos nem bánt velem.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook