Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Karácsonyi receptek » Karácsonyi töltött alma recept

Karácsonyi töltött alma recept

A Karácsonyi töltött alma hozzávalói:
6 db alma
15 dkg darált dió
6 dkg mazsola
2 evőkanál méz
2 evőkanál citromlé


A Karácsonyi töltött alma elkészítési módja:
Az almákat meghámozzuk, a magházat karalábévájóval kiszedjük. A citromlével, mazsolával felfőzzük a diót, hagyjuk kihűlni, majd az almákba töltjük. A töltött almákat tűzálló tálba helyezzük egymás mellé és előmelegített sütőben kis lángon megsütjük. Kb. 12-15 perc alatt készen van.

Sült húsokhoz, köret mellé kínálhatjuk.


Kategória: Karácsonyi receptek

A receptet beküldte: , 2009. nov. 19. 17:42
A karácsonyi töltött alma elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook