Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek férfiaknak (beszélgetés)
Esetleg élményajándék a feldoboxtól vagy mókás ajándék a forma.co.hu-tól vagy a kütyshoptól...
Egy utazás...
Borválogatás..
mi a férjed hobbija?
www.bigyoshop.hu
Itt minden jópofa.
Bocsi, hogy én mindig ezzel, de ajándékötletekben verhetetlen:)
Hátha...:P
Sok sikert:)
:))))vízálló? köszi az ötletet!: olyan is van?
nem én egy tök sima kisrádióra gondoltam...most olyan van, de zörög, recseg, jaj katasztrófa...ráadásul mindig leesik, mert az antennája kihúzható és abba valahogy mindig beleakadok... szóval olyanra gondoltam, ami egy kis rádió, de az időt is mutatja(gondolom ezek az újabbak már tudnak ilyet) de jó az öteleted, ezek szerint lehet van vízálló is? az szuper lenne, mert ezt csak a fürdőben használja, ébredni úgysem erre ébred, csak az idő mutatása lenne még fontos, mert ő viszi az oviba a gyereket, ne "pancsizza" el az időt...(most én vagyok az óra, hogy siess már, mert elkésel...:))
1. én már gondoltam arra, hogy megveszem a kedvenc sorozatát dvd-n, mert mindig akkor megy a tv-ben, amikor az esti fürdetés van, így a 4gyereket egyedül fürdethetem, mert ő döglik az ágyon ilyenkor...ha meglesz dvd-n, nincs kifogás a fürdetés ellen...:) (csak nehogy találjon valami más sorozatot:)))
2. amúgy meg zörög és ezer éves a kis ébresztős rádiója, azon szokta reggel zuhanyizás közben hallgatni a reggeli híreket, így gondoltam kap egy újat...
Mi imádjuk a 24 óra akció sorozatot, így most a 8. évadot veszem meg neki!
De gondoltam könyvre is!
Szia !
Az idén karácsonyra az én férjem melegítőt kap, de tuti nem lesz akkora sikere, mint a néhány éve kapott akkus csavarhúzónak, meg szerszámos ládának :DDDD
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek nőknek
- Karácsonyi ajándékötletek 50-es, 60-as férfiaknak
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?