Kangoo Jumps - legyél te is kenguru! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kangoo Jumps - legyél te is kenguru!
Sziasztok!
Én is imádom a Kangoo -t! Olvastam itt sok kérdést, amire igazából a válasz a magyarországi kangooclub .hu oldalán megtaláljátok. Például, hogy hol vannak a termek, ahol órákat tartanak. Néztem az új típusú cipőket nagyon jól néznek ki. Én a teremben szoktam bérelni, úgy olcsóbb. Bár a sajátnak én is jobban örülnék, mert azt idővel a lábformádnak megfelelően kitaposhatod és akkor nem fog fájni a lábad:)Fárasztó az edzés, de közel 9 kilót fogytam tőle 4 hónap alatt. Szerintem, aki elkezdi ne adja fel, megéri, főleg úgy, hogy közben zenére bulizol is! Csináljatok kangoo white partyt a termekben, baromi jó!
Sziasztok!
Eladó egy Kangoo Jumps KJ-XR3, vadonat új, dobozos, egyszer felpróbált, narancs-fekete.A legmodernebb. Új ára 60 ezer..
méret: 37-39
Ár: 45000FT
Érd: 0630/8658185
Sziasztok!
Van egy eladó nagyon jó állapotban lévő, alig használt kangoo cipőm! Usa 5 Eur 38as méretű - Kangoo Jumps KJ Amstrong XR 3 Pink + táska hozzá 45e Ft!
szoszke84@gmail.com
Sziasztok!
Nem tudom látogatjátok-e még ezt az oldalt, de egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a között, ha egy Kangoo cipő 2 vagy 3 csatos? Ennyire nem értek hozzá...
Köszönöm előre is a segítséget!
Kinga
új Kangoo Jumps KJ Amstrong XR 3-as ugráló cipő eladó.
Méret:
USA: 6
EUR: 39
Ár: 45.000..-Ft
Szállítás 1 hét.
kangoo.jumps@freemail.hu
új Kangoo Jumps KJ Amstrong XR 3-as ugráló cipő eladó.
Méret:
USA: 5
EUR: 38
Ár: 45.000..-Ft
Szállítás 1 hét.
kangoo.jumps@freemail.hu
Kj Amsrong xr
Vadi új cipő, dobozban. 38-39 es méret (6-os). A gyártótól rendeltük külföldről, de sajnos 1-el nagyobb méret kellett volna, így eladó.
az xr3-as továbbfejlesztett változata, garantált hosszú élettartammal.
Bővebb info: www.kangoojumps.com
A forgalmazó garanciát vállal rá, a honlapon találaható időtartamra.
Az ára 209 euro volt + 17 euro postaköltség
Ez nem a gagyi KJ4-XR változat, ami magyarországon beszerezhető, ez nem törik el. Legyen egyedi cipőd, tűnj ki a csapatból, ilyet magyarországon nem fogsz látni máson!!!
Kitűnő karácsonyi ajándék lehet, és fél év alatt, ha idáig bérelted a cipőt, visszahozza az árát : ) érd: 06703733268
Megtekinthető: [link]
irányár 60000Ft
sziasztok!
minden terembe nekem kell vinnem cipőt?vagy tudnak adni?
KANGOO FUTÁS A VÁROSLIGETBEN !!!
--------------------------------
Ha van cipőd, és már unod, hogy egyedül kell állnod a fura tekinteteket, fussunk együtt!!! :)
Minnél többen vagyunk, annál jobb!
Hívj, hogy neked mikor lenne jó;
Fanni: 0630-4598190
Sziasztok! Aki szeretné kipróbálni a kangoo-t, megteheti a Gilda Max I. fitnessben is a Hungária krt.-on! (www.gilda-max.hu)Ahogy egy vendégem írta: "Egy próba után függő leszel:-)"
Mindenkit várok szeretettel kedden és csütörtökön 18 órától! Zita
Sziasztok,
Ha valaki esetleg Óbudán keres helyet, azt szívesen látom a GildaMax2-ben. Kb 2 hónapja van nálunk ez az óratípus.
Ahogy észrevettem, a vendégek nagyon élvezik, és persze én is. :)
Innen letölthető az órarend is:
www.kangoo.extra.hu
Üdv
Móni
Nézd meg a www.kangoo.hu-t!Itt találsz majd elérhetőséget is!
Egyébként úgy tudom, hogy a Colosseum fitness a központ a Késmárk utcában.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy Budapesten hol lehet kipróbálni a kangoo jumpot,és ha lehet akkor hol lehet hozzá cipőt beszerezni.Szeretném kipróbálni.
Köszönöm a segítséget
Helló
Sziasztok!
Alig használt kangoo cipőt keresek "5"-ös mérteben! :))
Én is kétszer voltam már, de rájöttem, hogy ez az én sportom
Szórakoztató és nincs izomláz!
Sziasztok!
Ma este másodszor voltam kangoon!
Nagyon fárasztó, de kegyetlenül jó!
És nem fáj utána semmid, nincs izomláz!
Mindenkinek ajánlom!
Én még csak egyszer próbáltam ki, de csak jót tudok róla mondani!
A felső részét leginkább egy síbakancshoz tudnám hasonlítani, nem lehet félrelépni benne!
Az izületeket egyébként kíméli, hiszen eredetileg a gyógyászatban alkalmazták.
Elsőre egyébként nagyon fárasztó volt, de utána nem fájt semmim!
Mennyire védi a bokát, félre lehet lépni benne?
Nálunk van és csak jót hallottam róla.
Nekem tetszik az ugróasztal is.
Sziasztok!
Ha valaki Mátészalka környékén lakik, az jó, ha tudja, hogy most már ott is beindult a kangoo!!
Szerintem eszméletlenül jó!
Ha valakit komolyan érdekel, írjon nekem a kerha@freemail.hu címre, és majd megírom neki a részleteket!
További ajánlott fórumok:
- A Kangoo Jumpsról szubjektíven
- Valaki tudna segíteni a házimban?..... 6 kenguru 6 perc alatt 6 zsák füvet eszik meg...hány kenguru eszik meg 100 perc alatt 100 zsák füvet?
- Mikortól hordhatom a kislányomat kenguruba? Most 2 hetes.
- Mennyi idős kortól lehet pici babát kenguruban vinni?
- A Kangoo Jumps-ot lehet nagyobb túlsúllyal is végezni?
- Tud valaki Szombathelyen olyan konditermet, ahol van "Kangoo Jumps" edzés?