Kalória számolással fogyni (beszélgetés)
Nekem van egy naplóm, és abba írom, mit is ettem.
Beírom hetente egyszer a kg-at is. Nem mérek minden napü, mert tutira idegelne, ha nem mennének lfele a kilók, főleg most, hogy menzelek:(
Próbálom kerülni a túl magas kalóriás kajákat és este a nasit meg a vacsit, kisebb-nagyobb sikerrel.
Szia!
Nálunk ő már a második baba lenne. Van egy 4 éves kislányom és februárban vesztettem el egy babát. Aztán meg kajába folytottam a bánatom, de most eldöntöttem, hogy nem akarok továbbra is ilyen lenni, szóval fogyozóm és újra nekivágok a babának is:)
Ma egész jól is ment a dolog, csak azt kell kibírnom pár napig, hogy kevesebbet eszem és nem eszek este 5 után.
Húúú csajok,sok sikert a babaprojekthez is!
Én utána vagyok,bár lehet lesz még kistesó:-)
1 éves a lánykém,és a szülés után maradt rajtam jócskán.Igaz teherbe se nádszál karcsún estem.
Én is azt szeretem ebben,hogy lehet enni,ha megkiván az ember egy kis nasit,belefér,ha okosan válogatja össze a kajákat.Amúgy én ettem krumplit,ha a nyers krumplit felcsikozod,és simán egy tepsiben megsütöd,alig van kalória értéke,én 10-15 dkg-t ettem,meg fogok is,és mégis ment le a kg.
Sziasztok!
Én 2 hete kezdtem újra számolni a kalóriákat... azaz ez a 2. hetem... és szintén baba projekt előtti fogyás a cél :) Én az 1.700 kcal-t tűztem ki magam elé és az első héten lement 2 kg, most a második héten átlagosan 1.400 kcal-t ettem naponta, de ez nem volt tudatos, ennyi elég volt. Ami nekem a legjobb ebben a "módszerben", hogy mindent ehetek, pl. tegnap kakaóscsigát, tegnap előtt pogácsát és mégis működik. Ja és második hete, hogy minden nap bicajozok 30 percet, kivéve amikor 16 órázok... Sok sikert nekünk :D
én most a kenyeret minimalizalom,ezzel igencsak lehet sporolni. Mit eszem?Délig:tejeskávé(ez kihagyhatatlan), tojasrantotta,sonka,zöldségek vagy joghurt meg gyümi. Délben amit a csalad,de most igyekszem a magam kedvére fözni,azaz husosoat,itt a grill szezon ez is joooo, es zöldsegkörettel,rizst,krmplit hanygaolom,nem hianyzik.
Delutan gyümit mindenkepp uzsira,merthogy legyünk egeszsegesek;-) és vacsira szinten vmi feherjet. 1hét alatt most megvan a -2kgm.juhijj.
Sziasztok!
Én is csatlakoznék. Már egysezr én is csináltam, akkor 8kg tettem le vele, de szépen lassan vissza is jött.
Most megint elkezdem, mert szeretnék kisbabát és nem akarok nagy súllyal terhes lenni. Nekem kb. 30kg kellene fogynom a magasságomhoz, de ha 70kg-ra lemennék, már jó lenne.
Én a Norbi féle 1-2-3 rendszert használtam rá és úgy kombináltam a kajákat. Este öt után meg nem ettem semmit. Max joghurt és folyadák, de csak hogy ne égjen a gyomrom, mert nekem magas a savam.
Mozognom is kellene, de hát azt még nem tudom hogy oldom meg.
Jó reggelt,
az 1200 kcal kevésnek tűnik, de én simán tudom tartani, pedig sajna jelentős túlsúllyal rendelkezem még mindig.
Én vezetek egy excell filet, ahova írom, hogy miket eszek, és mérem hogy miből mennyit!
Nagyon sok étrend van fent a neten használjátok! És a heti 2x, 3x mozgás...
Sziasztok, jó reggelt!
Én ma kezdem, ahogy ígértem, de félek kissé, mert mostanában nem tudom, hol a határ! Ha depis vagyok, annyit eszek!!! :((( Na mind1, írogatom, majdcsak sikerül..
Jó reggelt!
Igen én is úgy jártam,hogy lement 7 kg,és jött vissza belőle,igaz nem sok,de akkor is.Nekem az 1200 elég kevésnek tünik,miket esztek?Napi hányszor?Én napi 5ször ettem,eszek,reggeli vacsi,abonettes,kétszersültes szendvics,tizórai,uzsi,joghurt,puding,gyümölcsféle,az ebéd,pedig főtt kaja.
Sziasztok,
én is ezt a módszert választottam, október óta csinálom, 1200 kcal-át eszek és eddig 20 kg ment le. Igazából nem is fogyi ez, hanem életmód szerintem.
Köszi!
Régóta csinálod?Mennyit sikerült fogynod vele?
Nekem a szülés után rajtam maradt kilókat kéne leadni,jó lenne nyárra valamenyit lefaragni..
Sziasztok!En is ezzel fogyizom.E a legjobb módszer szerintem. Mar fogytam vele,elertem az alomsulyom,de aztan ujra zabalasba kezdtem sajna es visszajött.Hat most akkor megint..
Igazabol minden dietanake z az alapja,hogy kevesebb kcalt vigyünk be.
Ajanlom figyelmetekbe a www.kcal.hu oldalt vagy a www.kaloriaszamologep.hu oldalt
Szivesen segitek en is. Egyebkent az eleje nehezkes,de aztan valahogy belemegy a fejedbe a dolog. Nagyon sokat lehet sporolni a kenyerfelek minimalizalasaval,és persze az édességek kerülésével.Igyatok sokat, a citromos víz is jó,elveszi az etvagyat!Sok sikert!!!!
Sziasztok! Sok sikert mindnekinek! Itt tudtok számolni, pontos értékeket: [link]
(Remélem, engedte beírni! :)
További ajánlott fórumok:
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- Minimális kalóriákkal - aki így szeretne fogyni gyorsan! :)
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória számolással fogyni?
- Utolsó 10 kg kalória számolással és futással
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!