Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Kakaos csiga recept

Elkészítési idő 40 perc

A Kakaos csiga hozzávalói:
70dkg liszt
en bio bankutit hasznalok
8dkg vaj
2dl bio rizstej
2db tojas
6 kanal cukor
3 vagy 4 kanal holland kakaopor
izles szerint
1 bio sutopor DM es
1 vanilias cukor
Nagyon gyorsan es egyszeruen elkeszitheto nassolni valo.


Kakaos csiga

A Kakaos csiga elkészítési módja:
A tejet kicsit meglangyositom beleteszem a cukrot, vanilias cukrot es a 2 db tojast , jol elkeverem. Egy talba beleteszem a lisztet elkeverem a sutoporral, majd raontom a tejet es osszedolgozom oket, kozben a vajat megolvasztom es azt is osszegyurom a liszttel. Mikor mar elvalik a tal aljatol cipot formalok belole es kettevagom, az egyik fele ugy marad a masikhoz hozzakeverem a kakaot es jol osszedolgozom . Mikor keszen van kinyujtom negyszogleture a feher tesztat , utana a kakaosat es rateszem a feher lapra, majd szepen feltekerem. En sutopapirba tekertem fel es hutobe raktam 1 orara. Mikor megszilardult kivettem es felszeleteltem a rudat, kb 1 ujjnyi vastag szeleteket vagtam, tepsibe sutopapirt tettem es lapjara forditva teleraktam a sutikkel. Letakartam sutopapirral es 10 -15 perc alatt keszre sutottem.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A kakaos csiga elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook