Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Kakaós buborék - kelt tésztából recept

Kakaós buborék - kelt tésztából recept

A Kakaós buborék - kelt tésztából hozzávalói:
50 dkg liszt

langyos tej/ vagy víz
3 dkg élesztő
pici cukor


A Kakaós buborék - kelt tésztából elkészítési módja:
A sózott, szitált liszthez adjuk a pici cukorral elkevert, 1dl langyos tejben(vagy vízben) felfuttatott élesztőt. További tej vagy víz hozzáadásával galuska keménységű tésztát készítünk. Langyos helyen letakarva 1 órán át kelesztjük. Forró olajba kis kanállal halmocskákat dobunk,pirosra sütjük. Kakaóval elkevert porcukorba hempergetjük. 6 személyre elegendő.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A kakaós buborék - kelt tésztából elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook