Kaális babások ide! (beszélgetés)
Oké, küldd!
Ettem egy kis tejberizst. Valamit muszáj, mert Adél kirúgja az oldalam! :-)
De hallod nem is bánom, hogy nem hízok annyit. Abi után is kínkeservesen adtam le. Jobban mondva akkor ment le, amikor az apjával már gubanc volt és a sok idegességtől nem ettem. Pedig előtte Rubint Rékáztam keményen!
Most meg eldöntöttem, hogy felhozatom apával a száműzött szobabiciklim és azon fogok tekerni, ha Adél alszik egy picit (és nem szalad a ház). :-)
Most már nincs ilyen hézag a két foga között. De az elején komolyan aggódtam. Mondtam is a fogorvosomnak, hogy 5 perc szünet van közöttük. De nyugtatgatott, hogy ez jó, mert lesz hely a maradó fogaknak. Én meg mondtam,hogy egy szívószál simán közé fér, úgy hogy be se ragad. :-)
Csak mosolygott rajtam.
pisilés után nincs gondom, de vannak napok, amikor hírtelen mozdulatra, tüsszentésre összepislilem magam, holott előtte nem is éreztem, hogy kell.
Azt mondta a doki, hogy nagyon be van ágyazódva a feje és rajta fekszik mindenen, ettől van.
Az nem jelent semmit hiszen más apától van ne feledjük:))
Tuti lesz haja.Gyomorégés alakul nálad??Nálam mostanság megint alakul igen.
Hát én most nem mászok be a városba dinnyéért, pedig én is megenném. Majd ha apa itthon lesz hozatok vele. Ilyenkor mondjuk tök jó lenne, ha lenne jogsim, mert csak autóba pattannék és kész.
Hétfőn kell mennem megint védőnőhöz, akkor ad beutalót vérvételre.
Ráadásul 28-án ellanyag szűrésre is mennem kell.
:)
Mindjárt meglesem.Bár színesben jobban lehetne látni mint fekete-fehérben.
Jaj de jóóóóóóóóó.
Biztos aranyos.Nekem is kellene vennem valami lámpa félét.Se a mennyezeten se a falon se a konnektorban nincs egy normális lámpa.Bár a bébiörzőm állítólag világít.Még nem próbáltam ki mert nincs benne elem ami nem kevés kell bele vagy 8.
Pár hét alatt ugye mennyit kupálódott? De szerinted is a haját lehet ott látni? Én valamiért kétlem.
Abin szoktam mosolyogni, mikor a kutyája valamilyen érdekes nyivogó hangot ad ki, miközben mi a pocakom hullámzását nézzük. Ilyenkor mindig megjegyzi, hogy hallja, ahogy a tesója nyivog. :-) Én meg gonosz mód meghagyom ebben a tudatban! :D
Tessék enni.Én most ettem 3db zsemlét metélőhagymás körözöttel.És hideg dinnyével ami olyan édes mint a cukor:)
Most a dinnyét kívánom ezerrel:)
Holnap vehetek másikat.vagy ha apa hazajön lehet elmegyünk venni.Csütörtökön mennem kell vérvételre megint.Már nagyon unom.Neked nem kell menned??
Néztem igen a képeket.
Nagyon aranyos!!!!!!!!!!!!Írigyellek is hogy neked ez is kijutott:)
Épp most hogy lefürödtem mondtam Lilinek,hogy szép nagy baba vagy azt tudom,hogy hajad van e azt nem és már nagyon kíváncsi vagyok rád:DD
De nem válaszolt.Viszont ha be van fordulva készül arra hogy engem is lásson.jaj Szivi borzasztóan izgulok.És persze úgy szeretnék már aludni egy jót.Kiterülve mint egy béka:))