Kaális babások ide! (beszélgetés)
Gyümileves,és valami csirkéből paprikáskrumpliszerűség.Nem értettem.Bár ebben a melegben ezeket a nehéz kajákat nem szeretem:(
Mindegy.Levest azért eszem:))Na megyek kitakarítom a fürdőmet fent,aztán jövök le takarítani.Jó étvágyat az ebédhez csajok.
Hella !
A bádogos beceneve MALACKA!!!
Szóval jól beletrafáltál:)))
Már több mint 25C-ot mutat a termosztát egy szál bugyiban meg trikóban nyomom:D
Nem sok kedvem van takarítani de muszály.Illetve nem,mert nem volt akkora piszokság de valamivel el kell ütnöm az időt.A délelőtt nehezebben telik mint a délután.Még doki után vasalni is akarok.Illetve kellene.Lili nagyon intenzív:)
Neki is van 1-2 új rucija és azokat is ki kellene már mosnom.Mivel nem sok pontosan 2db hosszúújjú és szárú tipegője van vagy hogy is hívják,ezért vettem neki plüss melegítő alsót 2-t és azokat ki kellene mosni.Nem akkor mikor már itt van velünk mert akkor mit adok rá??Jut eszembe hány foknak kell lennie a lakásban??fentre is kellene beszereznem egy hőmérőt nehogy baja legyen szegénykémnek.
Nagyon melegem van és mivel nem reggeliztem csak apa csinált nekem tejeskávét .Lehet eszek egy mazsolás krémtúrót ebédig csak kihúzzuk.Anyuméknál 11-kor már van kaja.De most már fent befejezem a takarítást és addigra a gép is kimos.
Igazán nincs mit!
Utrot szeded?
Köszi lányok. :)
Ápolom a kicsi lányt, addig is lefoglal annyira, hogy ne kezdjek el sajnálkozni és ne essek magam alá...
Smarti: ha van papírdobozod, vagy nylonod, takard le a bádogos útját vele és nem fog annyit malackodni. :)
Ha nem jön meg, csütörtökön tesztelek újra. És akkor hívom a dokit is, hogy mi legyen tovább?
Töltött karalábé??Olyat még nem ettem:(
Biztos finom lehet mert a karalábét szeressem,de nyersen sokat pukizok tőle:)
Nálunk anyuméknál nem is tudom,hogy mi lesz az ebéd.Halat kívánok roston:))
Vannak kívánságok mi??Most összetehetem a két kezem,hogy anyum minden nap főz,így csak át kell menjek és nem kell foglalkoznom az ebéddel.
Helló lányok!
Takarítok ezerrel de azért követem az eseményeket:)
Hella nagyon sajnálom,de tényleg ne add fel,hiszen Szivinek igaza van,még lehet pozitív az a teszt vagy a Hcg magasabb a kelleténél.
Én ma megyek dokihoz egy újabb táppénzes papírért,és megmutatom neki magam.Nekem is nagyon lent van Lili és fosok mint állat,hogy legalább a 36.hétig kihúzzam:)
Olyan jó lenne már látni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Röpke egy óra alatt takarítottam ki a hálót és a gyerekszobát.Most várom,hogy centrizzen a gép ,hogy ki tudjak teregetni majd indul a következő adag és megyek vissza fel a fürdőmbe takarítani.Nem tudom mikor jön a bádogos,de jöhetne már.A gyerekszobán át mászik ki a tetőre és idegesít ez az állapot,hogy összejárkálja mikor mindent letörölök,felporszívózok,lemosok.Na de majd csak vége lesz már egyszer.
A klíma helyét is meg kellene csinizni,hogy ne akkor kelljen mikor Lili már itt van velünk.Sok porral és kupival jár.Inkább most vagy soha.
Aha, így értem. Azért nem semmi, hogy ilyen fájásaid vannak. Drukkolok, hogy Adél bent maradjon augusztusig. :)
Most nekem is vannak fájásaim a pocakban. Nem mindig. De lehet, hogy tényleg meg fog jönni.
augusztus 13-ra vagyok kiírva, de a dokim szerint augusztus elején szülünk... ő könnyen beszél, most nyaral aug. 2-ig.
Abival aug. 12-re vagyok kiírva és július 11-én született.
Valahogy kétlem, hogy Adél kihúzza augusztusig. 25 hetes kortól vannak jóslófájásaim. de akkor még rendszertelen volt... most meg...
Pedig őszintén szólva egy percet se szeretnék a koraszülött osztályon tölteni.
Szedem a magnéziumot. A dokim azt mondta 38 hétig szedjem, mivel szabin van... no jó, péntken töltöm a 34-et!
Mi most hála az égnek jól megvagyunk a párommal. Tavaly volt egy hullámvölgyünk, utána vetéltem el és ebből akkor nagyon nehezen lábaltunk ki. De megtanultunk egymásra figyelni és befogni a szánkat, ha kell. Utána higgadtan úgyis mindent könnyebb megbeszélni. És ami a legfontosabb, hogy soha,-de soha nem hibáztatjuk a másikat, hisz minden döntéshez ketten kellünk! Vannak nehézségek Abi miatt (jobban mondva az apjáék miatt), de tudtuk, hogy mit vállalunk, tudtuk, hogy nem lesz fenékig tejfel, így inkább a probléma megoldására törekszünk és nem engedjük szabadjára az indulatokat. Pedig néha ez baromi nehéz.
Anyagilag ez az év nekünk se úgy alakult, ahogy szerettük volna, emiatt a ház átépítésének a befejezése várat még magára. De most úgy gondolom, hogy ne legyünk telhetetlenek. Bőven van mivel foglalkoznunk.
Szia Hella!
Azért ne keseredj el nagyon! Az elsőnél nekem is volt két negatív tesztem mégis babát vártam!
Sziasztok!
Hogy minden rendben van-e azt nem tudom. Mostanra szinte minden éjszaka fél 3 és 4 óra között jönnek a 10 perces fájások és 15 másodpercig tartanak. Aztán elmúlik. Igaz, jó adag magnézium kell hozzá. Most már azon parázok, hogy ha 10 perces fájásokkal kezdődik a szülés és azon fogok gondolkozni, hogy ez tényleg az-e, akkor beérek-e Debrecenbe?????
Sziasztok!
Igen teszteltem. Negatív. :(
Hát a pénzről szóló viták ha most nem rendeződnek, később még rosszabb lesz, amikor már csak a GYES marad... Még egy jó fingáshoz is kevés. Bocs. Több a kiadás, ha már gyerek is van és a pénz meg kevesebb.
NIki az éjjel belázasodott 39°:(. MOst is lázas. Úgy sajnálom.
Jó reggelt lányok!
Erám ment a privi.
Csajok,hogy milyen egy cipőben járunk??De őszintén remélem,hogy Erám nálatok is megoldódik minden.Nálunk tegnap este volt egy kis vita miután beragadtam a lakásba.Ő akart a főnökeimtől lakást venni,erre ha valami szar vagy elromlik(mint tegnap a zár)rögtön én vagyok a hibás.Nem beszélve arról,hogy a főnökeim nem tartják be az ígéretüket,és egy fillért sem fognak fizetni,hogy egy picit jobb legyen,ne 30ezerből éljek majd a picivel.Mindenesetre szerdán lezárja ezt a havit a háziorvosom megyek be a céghez a könyvelésre.És akkor remélem elkapom őket és nagyon gusztustalan leszek.És ha 10.-ig nem jön a szabipénzem meg a 15 nap táppénzem tőlük beadom a papírokat a munkaügyi bíróságra.És a munkaügyis haveromhoz is elmegyek.MOst aztán betelt a pohár.Megint 25.-én akarnak fizetést adni mikor szülök?Majd én hívogatom őket??Idióták.Nincs kegyelem.Na mindenesetre apával tegnap a pénzen vesztünk össze.De az aktívban volt egy beteg kisfiú talán 2 éves lehetett??sZÍVRE VÁR.mONDTAM IS APÁNAK.Más beteg és örülne ha egészséges lenne ő meg 20-30 ezer forinton veszekszik velem,ez jelentené neki a boldogságot.Húzzuk össze szeptemberig magunkat míg kevesebb a fizuja próbaidő alatt aztán majd lesz jobb is.Nem ez a megoldás?Mint hogy marjuk egymást olyan köcsög emberek miatt mint a főnökeim??
Jaj csajok itt is van baj nem kevés:((
Ma mit csináltok??Úgy látom megint jóidő lesz délelőtt tuti.Kimosom az ágyneműket,és minden szegletet A-tól Z-ig kitakarítok.Szép lassan a magam csendességében.
Szivi,örülök,hogy nálad is minden rendben Adéllal.Én most voltam nagy laboron.Remélem többet nem kell mennem.Meg is fogom mondani a védőnőnek,hogy ne küldözgessen mert fel se kelhetek.
Engem sem vett komolyan sokáig. Mindig azt mondta, miért fenyegetőzök. Aztán tényleg volt olyan, hogy egy "idegen" pasi, akivel hóba hébe összefutottam, olyan érzéseket ébresztett bennem, amit a férjem iránt kellene éreznem. És akkor vele nagyon nem voltunk jóban. Ha akkor nem szedi össze magát, tuti viszonoztam volna a srác impulzusait.
De nem tettem. Aztán már nem is kellett 3. személy, egyedül is képes lettem volna itt hagyni csapot papot, csak a gyereket vittem volna. Volt egy pár átbeszélgetett éjszakánk. Kisírt szemek. gyomorgörcs. Hogyan tovább.
De én a házasságot és az Isten előtt tett fogadalmamat komolyan gondoltam, ezért tényleg az utolsókig kűzdök, hogy megmentsük a házasságunkat, de ehhez két ember kell.
És azóta! Kicserélték. Mondtam is, hoyg milyen boldogan élhetnénk, ha ez mindig is így működne és nem ilyen viharok árán.
Szivi, Smarti: vigyázzatok magatokra és a Pocaklakókra.
SZia Szivi!
Örülök,hogy minden O.K.
Jó pancsit,aztán szép álmokat!
Sziasztok!
Ez volt ma a védőnőnél: a súlyomat tartom másfél hónapja, a hasam kisebb lett, a szívhang kicsit lassabb, de a melegben ez normális (legalábbis ezt mondták).
Remélem Adél növöget azért szépen. Csak lejjebb ereszkedett. 12-én kell mennem újból, akkor egy NST-t is csinálnak, ha jó lesz a gép.
Mennem kell vérvételre jövőhéten. Nagy labort kell csináltatni, olyat, ami egy esetleges műtétnél is jól jön.
Azt hiszem ennyi.
Abi haza ért épségben. Higgadtabb. Össze is törte magát rollerezés közben. :-)
És képzeljétek szóvá tette, hogy nem kapott tőlük gyereknapra semmit, így kapott egy "használt" babát, mondván ez az! Jó nem?
Na,megyek. Lefürdök én is.
Majd holnap jövök.
SZiasztok!
Köszi csajok!Hella!Mintha én írtam volna ezeket a sorokat.ma is 3-8-30-ig itt ült,9-kor meg elment dolgozni.De előtte közöltem vele,hogy ezt én így nem csinálom.Nem először szólok,de utoljára.
tudja,én a volt páromnak is elmondtam,mi a baj,nem változtatott,hát leléptem.
Most megígérte,hogy változtat.Kíváncsi leszek.
Én mindig elmondom,ami bánt,csak ő néha nem veszi komolyan.
Helló csajok.
épp most ment el a lakatos.beszart a bejárati ajtó zárja és se ki se be.Gondolhatjátok,hogy ha rámjön a szülés mi a fenét csinálok.Jól fel is idegesítettem magam apa is magyaráz úgy bekeményedett a hasam hogy alig bírtam állni.De a jó hír,hogy egy volt osztálytársam jött el és nyitotta ki az ajtómat akivel 8 évig osztálytársak voltunk.Holnap visszajön:)
Na a mai nap is megvolt.
Na elugrok a boltba veszek egy kis kiflit vacsira,aztán jövök haza lefürdök és ma már ki sem mozdulok.persze apumat nem felejtem el felköszönteni:))
Később vagyok csajok.