Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

3204. Hellamona
2010. jún. 22. 23:12

Nem biztos, hogy szükség lesz rá, de pl. melltartó betétet is vehetsz. A csöpögő tej nem áztatja majd a melltartód s ruhád.

Valamint Garmastan kenőcs.Nekem már az elején kisebesedett a mellem, ha időben beszereztünk volna ilyet, talán nem szenvedek hetekig a gyógyulásával.

:) De jó, hogy már itt tartasz. :))))

3203. smarti8
2010. jún. 22. 22:47

Akkor jó.

Már lassan készítem össze a cuccom,és muszály volt megvennem.Már csak a melltartó és a hálóing hiányzik:)

3202. Hellamona
2010. jún. 22. 22:38
Jól :))
3201. smarti8
2010. jún. 22. 22:35
Már vettem eldobható bugyit(Tena) egy csomag M-est és egy csomag L-est,és ehhez vette, Tena betétet extrát a legnagyobbat a gyógyszertárban.Remélem jól választottam:)
3200. smarti8
2010. jún. 22. 22:34

Szia Hella!

Szegeden a klinikán fogok szülni.

3199. Hellamona
2010. jún. 22. 22:32

Smartika, ne parázz. Túlélhető a császár is. Lassabb a felépülés, igaz. Nekem mindkettőben volt részem, és a hagyományos szülés híve vagyok, de a baba érdekében ugye mindent beválallunk. :))))

Ha tudsz beszerezni patikában (kórázi a legjobb, ott biztosan van) olyan harisnya szerű hálót vagy kötő, vagy mi a neve. Az jó, ha lesz nálad, jól fogja a sebet felülésnél stb. Meg óriás méretű Tenna Lady, mivel 1 napig majdnem fekszel és a sok vérveszteséget jól tűri.

Hol szülsz?

3198. smarti8
2010. jún. 22. 20:39

Sziasztok lányok!

Ma megvolt a villám látogatásom a dokimnál.Levette a kenetet,egy hurkapálcikával de majd be fo.tam.Mondtam neki,hogy ugye ilyen többet nem lesz?Pedig már vett ilyet mikor nem voltam terhes,de ez most naaaaaaagyooooooon fájt.Be is szólt,hhogy a szex nem fáj??Mondom neki már azt sem tudom mi az.Örülök,ha lefekszem meg felkelek.Na,mostmár tuti császár lesz,éééééééssss:képzeljétek a 37.héten szülök,azaz július vége,mert az kis Lilikkém akkora mint egy mammut.Mondta is a dokim,hogy nagy baba lesz:)

Én nem bánom csak egészséges legyen.Szóval a 37.hetet betöltöm július 25.-én és indul a mandula.Erám példáját követve előző nap befekvés következő nap császár vagy aznap.Ezt még nem döntöttük el:)

Naaaagyon parázok!De már látni akarom!!

Erám milyen az epidurál??Mesélj kérlek!!!

3197. Hellamona
2010. jún. 22. 20:28

Én nem tudok intimtornázni. Próbáltam, de nem megy rendszeresen. Mondjuk bármilyen más tornával is így vagyok. :(

Rémes a hangulatom. Ma egy nagy tüsszentéstől belesajdult a hasam... úgy éreztem, na, itt a vége... :( hogy lehetek ilyen kishitű????? utálom magam :(((

2010. jún. 22. 20:01

Hella!

kb. 10 éve intimtornázom, úgyhogy nekem ilyen jellegű problémáim eddig nem voltak. De komolyan annyira nem, hogy Abit repedés és vágás nélkül megúsztam. Tehát fogalmam sincs, hogy most mi a nyavaja van. Csak az lehet amit a doki mond, mert nem állandó jellegű a probléma, csak 1-2 nap ilyen, amikor nagyon nyom.

2010. jún. 22. 19:59

Sziasztok!

Apa hazajött, úgyhogy nagy a boldogság! :-D

Kaptam egy kerti padot!!!! Két éve nyúzom miatta! :-)

Kicsit össze is bújtunk, olyan jó volt, már annyira hiányzott! Abit meg lefoglalja a keresztlányom, úgyhogy ránk se bagózik.

A főzéssel kapcsolatban tévedtem. Főznöm kellett egy nagy adag húslevest, mert anélkül nem élet az élet. :-)

2010. jún. 22. 18:46

Látom csajok,nem vagytok,pedig direkt Apára bíztam kicsit Babácskát,hogy jöhessek közétek.

Na,mindegy,majd legközelebb.

Puszi nektek!

3193. erika691230 (válaszként erre: 3189. - Szitaszivárvány)
2010. jún. 22. 18:36

Megint itt.

Hát,ahogy vesszük a pihenést,hisz nem nagyon csinálok semmit a babázáson kívül,de persze,néha biztos jól jönne egy kis szundi is.

3192. Hellamona
2010. jún. 22. 13:23

Helló Lányok! :)

Én is hatalmasan jót aludtam. reggel, mikor elment a férjem dolgozni, azt sem tudtam, milyen nap van és hova megy... :)))

Ma édes itthoni ténykedés.

Reggel elpakoltam a konyhában. Na jó, a felében, irgalmatlan mosatlan tetőzött. Indult a Rozi-program. :) (mosogatógép). Aztán reggeli Nikivel. Aztán hímeztünk. Van neki is varrnivalója, nagyon kis ügyes. Anyukámék jöttek villámlátogatásra. Aztán megint hímzés. Aztán kitakarítottam a vécét és a mosdót. Mára ennyi. :) Ja, reggel még Niki ölözködés címén kirámolta a ruhás szekrényét, majd a "félig kiszáradt" Yukka fa földestől ráborult...

Még jó, hogy a kis keresztfiam itt volt reggel. Megkértem, hogy hozza be nekem a porszívót a szobába. A földet összeszedtem, a többit ott hagytam. Majd valaki visszaviszi... :D :D :D

Szivi: én is Tenna Ladyztem a terhesség alatt. És sajnos azóta is vannak ilyen jellegű problémáim. Pl. sportolásnál. Egyszerűen, ha nem teljesen üres a húgyhólyagom, egy tüsszentés is "végzetes" lehet.

3191. smarti8
2010. jún. 22. 13:18

Szivi megjártad a boltot??

Én meg olyan éhes vagyok mint állat.Nincs itthon meleg kaja,bár nekem anyum főz minden nap:)

Csak át kell mennem a szomszédba.Várom a bádogost majd egy órája szólt,hogy 20 perc múlva itt van.Nekem meg ennem kellene mielőtt dokihoz megyek oda meg fél 3-ra oda akarok érni.Szóval nem sok ideje maradt.Már hívom is,hogy nem tudok tovább várni.De fel se veszi.Komoly nem??

Na mindegy én lelépek.Tessék szorítani,hogy a dokibácsi jó hírekkel szolgáljon:))

3190. smarti8 (válaszként erre: 3188. - Erika691230)
2010. jún. 22. 13:15
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ azt szeressem.Ha maradna véletlen akkor az ablakaim míg nem esik nyitva vannak:DD
2010. jún. 22. 11:36

Szia Era!

Akkor valahogy a pihenést kellene megoldani. :-( Gondolom ez megy a legkevésbé.

Csak egy kis rizst kell kifőznöm, mert dugig a hűtő. Azt kell először megenni.

El kell sétálnom a boltba, Abi most ment át nagyiékhoz remélem megjárom úgy, hogy észre sem veszi. Ilyen időben nem akarom vinni.

2010. jún. 22. 11:11

Szia smartikám neked is!

Csak bekukk,de már megyek is.Most értem haza.

Szivi!Vettem homeopátiás bogyót tejserkentésre,kíváncsi vagyok,használ-e.Bár,azt mondta a gyógyszerésznőm,ha nem pihensz,bármit szedhetsz. :-(

Nálunk babgulyás,és töltött krumplis fánk lesz ebédre.

Pusssz

3187. smarti8
2010. jún. 22. 10:14

Na megyek befejezem a mosogatást és összepakolást aztán lefürdök:)

Később leszek.Mi lesz az ebéd csajok??

3186. smarti8
2010. jún. 22. 10:13

Szivikém nekem így alakulnak szinte minden nap az éjszakáim nem alvással:(

Ettől van már heroltom.De nem panaszkodni akarok,de a jóból is megárt a sok nem?:DD

Lehet akkor se lesz könnyebb ha itt lesz velünk Lili,de legalább ha alszok egy keveset azt bárhogy bármilyen formában megtehetem és nem fogok zsibbadni sem,na és levegőt is fogok kapni.Felkelni az ágyról egyenesen nyűg:(

Mint a nyugdíjasok!!:))

3185. smarti8
2010. jún. 22. 10:11

Szia Era!

végre ha csak egy kicsit is de előkerültél:)

Örülök,hogy minden rendben.Én ma megyek a dokimhoz kenetet vesz.És remélem beszélünk mostmár a szülés pontos időpontjáról is és arról is,hogy hogyan képzeli el ezt az egészet:)

Lili már most elemében van.Csütörtökön én is megyek vérvételre de már annyira unom.Toxo,rh,vérkép.Ezért felkelni 6-kor,hogy időben ott legyek!!:((

Most egy kicsit összepakolok,aztán pihizek.Hétvégére már jobb időt mond.Napsütést és 29C-ot!Úgyhogy Erám mehet a séta:)

Nekem most az a bajom,hogy alig kapok levegőt.Annyira fent van.

2010. jún. 22. 10:04

SZiasztok!

Itt vagyok,de csak bekukkantok.

Minden rendben Szivi,csak nem volt gépünk.Mostmár van,de Bogim ma is a szokásos nyűg.Most Mónim vigyáz rá,én meg mindjárt megyek vásárolni.Sz.r idő van,nem akarom magammal vinni. :-( Elég lesz csütörtökön,akkor megyünk szurira.

Nem volt időm visszaolvasni,majd jövök,ha lesz időm.

VIgyi magatokra!

Puszi mindenkinek!

2010. jún. 22. 09:37

Sziasztok!

Az előbb írtam egy kisregényt, erre elment az áram. :-(

Nekem is pocsék éjszakám volt. 11 körül aludtam el, hajnal 3-kor már sms-t küldtem a páromnak. Felhívni nem mertem, mert nem tudtam megálltak-e pihenni. De nem válaszolt rá, úgyhogy 5-ig forgolódtam, majd sikerült beájulnom, 6-kor meg már megint ébren voltam. :-(

Az én napom várakozással fog telni. Még mindig nem értek át a határon, úgyhogy jó hosszú útjuk van. :-(

Ettől a ramaty időtől is zsong az agyam. Ahogy Abi mondaná, most semmi sem jó, semmi sem sima!

Boltba is mennem kellene, de fogalmam sincs neki merjek-e indulni, elvisz a szél!

Era, nagyon csendes vagy! Minden rendben?

Hella, Lakkri, hogy érzitek magatokat?

3182. smarti8
2010. jún. 22. 08:50

Jó reggelt csajosok!

Hogy aludtatok??Én most mondhatni jól.Csak sokat pipilek úgy is mondhatnám 2 óránként.Mindenesetre most keltem fel és igen nehezemre esett csak apa telefonja csörgött és arra bizony nem nehéz felkelni mikor az éjjeli szekrényen zörög:)

Mi lesz a mai programotok??

3181. smarti8
2010. jún. 21. 21:34

Ez nem olyan vámpíros mint amilyenre te gondolsz.Nekem is rossz a gyomrom.Ég,és alig kapok levegőt.Semleges a hangulatom,mondhatni rossz:(

Nagyon jó lenne már megszabadulni legalább 10kg-tól,mert nagyon nem jó így.

Ma se fogok tudni aludni már érzem.Utálom az estéket,sőt nem is várom egyáltalán.Ez a nem alvás és zsibbadás az agyamra megy.

2010. jún. 21. 20:28

Itt olyan szél fúj,hogy majdnem levitte a fejem. Kivittük Macit sétálni, Abi meg addig rollerezett egyet. De legalább jól lefáradt mindkettő.

Én meg beszélgettem az anyósommal. Esküszöm, szeretem, hogy szembe lakik velünk! :-)

A párom is elindult már. Holnap már itthon van. Már nagyon várom! A gyomrom is rossz már... mondom én, hogy ilyenkor nem úgy eszem, ahogy kellene.

Én nem szeretem a vámpíros filmeket. Sőt, semmilyen "ijeszgetős" filmet nem szeretek. Bár azt is mondhatnám, hogy a tv-t nem szeretem. :-) Ha egyedül vagyok be se kapcsolom. :-) Ezért is szeret a párom... nincs vita, hogy melyik műsort nézzük.

Na, megyek, lefürdök, utána még úgyis másfél órányi pom-pom következik.

3179. smarti8
2010. jún. 21. 19:40

Igen vámpíros film de nagyon tetszik:)

Most ennek a 2.résznek olyan hülye vége lett,hogy már alig várom a 3.részt:)

Alig kapok levegőt.Nem tudom,hogy feküdjek.

Próbáltam és az bejött.Úgyhogy mielőtt kiszállnék a kádból letusolom a lábam hideg vízzel.De az is csak ideig-óráig ér valamit.

2010. jún. 21. 18:30

vármpíros film ugye?

Próbáltad már hideg vízzel zuhanyozni?

3177. smarti8
2010. jún. 21. 18:28

Nagyon jó film ez az újhold is.Már kíváncsi vagyok a 3. részére.

Apa mindjárt itthon lesz.Én meg mehetek újra fürödni mert megint zsibbad a lábam:((

Szivi én ezt már úgy unom.Semmmi nem érdekel se a gyomorsav,se a víesedés,elhízás semmi csak a kislányom egészséges legyen.De ez a zsibbadás szörnyű:((

2010. jún. 21. 16:28

oké, jó filmnézést!

Na, ezért egy fogamat se húzatnám ki. Örülök, hogy megvan még mind!

3175. smarti8
2010. jún. 21. 16:23
Na megnézem a filmet.Kisütött a nap:))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook