Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

2010. jún. 14. 22:18

Most megyek.

Jó éjt,szép álmokat!

3053. erika691230 (válaszként erre: 3052. - Smarti8)
2010. jún. 14. 22:12

Nem hinném,hogy problémázna vele az eladó.

Én sem nagyon ismertem ezeket a herkentyűket,azért vettem meg ezt,ami nekünk van,csak sajna,így nem sokáig fogjuk tudni használni.Mert annak nincs értelme,hogy bekapcsolom,aztán két óra múlva arra ébredek,hogy nincs rajta a bébi,és ki kell kapcsolnom.

De az a fajta,amit te nézel,állítólag a legjobb.Újonnan néztem a tavasszal,35 ezer.

3052. smarti8
2010. jún. 14. 22:07

Én is erre gondoltam.De van itt olcsóbb is,csak nem ismerem egyiket sem igazán.

Mindenesetre figyelem még 2 nap.Gondolod,hogy nem fog megbízhatatlannak tartani az illető mert van egy neg krit??

2010. jún. 14. 22:01
Azt hiszem,megtaláltam magam is.A tanácsom,hogy egyelőre ne licitálj,majd csak a vége felé,ne srófold feljebb az árat feleslegesen.csak figyeld az aukciót.
3050. erika691230 (válaszként erre: 3049. - Smarti8)
2010. jún. 14. 21:54

Szerintem az jó ár nagyon.És,ha még garanciás is!Bár,ezek szerintem egyébként sem könnyen romlanak.Mondjuk,én már tapasztalatból mondom,hogy a méretét is nézni kell.Amikor én vettem,én is láttam 3 laposat is,de drága volt,ez csak egy lap,a kiságy közepén van,és Babácska bizony már lemászkál róla.

Ha gondolod,küldd el a linkjét,megnézem,utána megyek fürödni,mert jön haza Apa fél óra múlva.

3049. smarti8
2010. jún. 14. 21:49

Era!

Találtam légzésfigyelőt a tesz-veszen 9ezerért és még 4 hónap garancia van rá.Szerinted??

3048. erika691230 (válaszként erre: 3047. - Smarti8)
2010. jún. 14. 21:41
:-)) KIhagytam?Küldöm priviben.
3047. smarti8
2010. jún. 14. 21:35

Helló Erám.Nem küldted a linket de rákeresek és meglesem:)

Hogy vagytok??Bogink már alszik??

2010. jún. 14. 21:21

Szivikém!

Miért vonatozott volna Bogi?

Ha a dokira gondolsz,Apa haverja bevitt minket.Olyan átkozott meleg volt a kocsiban,hogy szinte rosszul voltunk,Babácska végett viszont nem lehetett az összes ablakot lehúzni. :-(

3045. smarti8
2010. jún. 14. 21:03

Hát nem semmi a csaj pasija.Biztosan beijedt:))

Majd vissza akar menni de akkor már késő lesz:)

Lili nagyon rugdossa a bordáimat minden a nyakamban van és ráadásul a hólyagomat is meg-meg rúgdossa,szóval kész vagyok.Nagyon eleven és aktív remélem ha megszületik nem lesz ilyen,mert akkor dobok egy hátast!!!!

2010. jún. 14. 20:31
Era, és ma vonatocskázott Bogika? Hogy viselte? Abi imádta a vonatokat. Az intercityt meg is puszilgatta! :-D
2010. jún. 14. 20:30

Itt nagyon jól lehült a levegő. A ház és a kinti hőrmérséklet között van vagy 8-10 fok különbség.

itt volt nálunk egy csajszi, tegnap költözött össze a pasijával 4 év után, ma meg mire munkából hazaért a pasi összepakolta a cuccokat, hagyott egy levelet és lelépett. Teljesen ki van borulva. Mondtam neki, hogy ha kell kölcsön adom Abit 2 napra, garantáltan nem lesz ideje agyalni vagy önsajnálatba merülni. :-)

3042. smarti8
2010. jún. 14. 20:15
Megyek lefürdök mert melegem van:(Már csak egy éjszakát kell kibírni klíma nélkül.
3041. smarti8
2010. jún. 14. 20:14

Sziasztok csajok!

Nem semmi kalandod volt ma Szivikém.Én is majd meghaltam ebben a melegben:(

Holnap jönnek 11-re a klímások:D

Holnap már vasalni is tudok.

Erám örülök,hogy minden rendben:)Tudtam én:)

2010. jún. 14. 18:52

Sziasztok!

NEm rég értünk haza.Természetesen minden oké velem.

Babácska bemutatkozott doktorbácsinak,mekkorát nőtt,és még egy közös fotót is csináltunk. :-)

Ez a hülye számítógép nem akarja látni a gépet,így nem tudom felrakni egyelőre.

Na,eddig voltam,amíg kajáltam,megyek,fenn van babácska,Mónim vigyáz rá,és menne el.

Talán este jövök. Pusssz

2010. jún. 14. 14:46

Van bébiolló, le kell vágni a körmét és nem fogja magát összekarmolni.

Most mondjam, hogy a koraszülött osztályra nem lehetett ollót bevinni, mert nem tudták lefertőtleníteni, így az 1 hónapos gyerekemnek le kellett rágnom a körmét, hogy ne sértse fel magát. de voltak ott 3 hónapos gyerekek is.

Na, jó körünk volt ma is. Beszaladtunk Abival az OTP-be befizetni a teknős lámpát, erre beállítottak kis asztalt, széket a gyerekeknek, hogy tudjanak színezni. 2 perc alatt végeztem, de Abi miatt 40 percet ültünk bent. Ő volt az első gyerek, így ajándék színesceruzákat is kapott.

Megint nem híztam egy dekát se. 1 vagy másfél hónapja tartom a súlyom, a haskörfogatom, meg 4 cm-rel kisebb, mint 2 hete.

Az eső is elkapott minket. És most tettem oda a főzeléket. :-)

3038. smarti8
2010. jún. 14. 13:03

Sziasztok lányok!

Na akkor jó sok verzió van.Netes,ti mint barátnőim:) védőnői...stb.

Szivi a kesztyű azért kellene mert összekarmolja magát.Legalábbis nekem ezt mondták.De tudjátok mit??Majd ha szülésznőt kell válasszak ami a héten kiderül,akkor őt megkérdezem.Jaj nagyon meleg van.Most tusoltam le 3 perce és egy szál bugyiban ücsörgök itt a kanpén és szakad rólam a víz.Nem semmi.Pénteken elmegyek utoljára a fodrászhoz.MOndtam neki olyan melírokat rakjon a hajamba,hogy ha nő le a szőke ne legyen feltűnő,mert egy darabig tuti nem fogok tudni elmenni hozzá.

2010. jún. 14. 11:15

SZiasztok!

smartikám,én se sapit,se kesztyűt nem vittem,de persze,Te tudod.

Ha a klinikán szülsz,akkor popsitörlő az,amit vinni kell,esetleg popsikérm,pelenkát adnak,és kapsz csomagot is,amiben van,és abban van neogranormon is.Aztán meg úgyis jöttök haza.

2010. jún. 14. 10:46

Ja, igen, tényleg a sómentes étrend. Alapól ilyenek, hogy nem szabad megsózni a paradicsomot... ne legyen túl fűszeres a kaja.

Abival az utolsó két hónapban pároltzöldséget ettem tejföllel, napi 1x húst... pedig úgy ettem volna egy kis somlóit, dehát nem lehetett. :-(

2010. jún. 14. 10:42

Kesztyűt miért viszel ilyen melegben?

A gyerekek a fejükön adják le a legtöbb hőt. Azt kell inkább védeni, és a fülüket.

Nekem azt mondta a doki, hogy a kórházba vigyek babaruhát és pelust is, mert igaz, hogy kap, de sokszor kifolyik a kaka-pisi, és lehet, hogy nem lesz elég az, amit ott adnak, így inkább legyen tartalék.

Még nem tudom miben fogom hazahozni. A párom huga Kanadában él, ő lesz a keresztanya és már teljesen bevásárolt. 28-án akarja hazaküldeni a rucikat. Lehet, hogy azok közül valamelyikben, vagy van itt valahol egy bababolt még oda be akarok nézni. Pólyát nem veszek,mert felesleges, egy kis nyári plédbe fogják "csomagolni". :-)

Jaj, már úgy várom! Sőt, már a szülésen is szeretnék túl lenni.

2010. jún. 14. 10:37

Zöldbab főzeléket akarok csinálni, de csak a védőnő után. Addig pakolászok. Van még gyümileves is, úgyhogy nem halunk éhen.

Itt nagyon fülledt az idő.

A bútorok tényleg nehezek, mert nem bútorlap, hanem igazi tölgy, cseresznye meg még nem tudom mi. De van egy 7 m hosszú Mercedes sprinterünk, egy majdnem ugyanekkora futónk, így haza fogja tudni hozni. Csakhogy úgy csinálta az útvonalát, hogy az osztrákoknál kezdi a vásárlást és egészen Frankrutig megy. Ott a helyszínen lapra kell szedni mindet. Egyébként hihetetlen, hgoy ő mennyire képes pakolni. Addig nem jön haza még úgy tele nincs az autó, hogy már egy légy se férne be. Mikor együtt voltunk kint 2x jól betojtam. Egyszer beingott a futó a német autópályán és ha nem lenne elég rutinja, akkor fejre fordított volna miket. A másik meg amikor már átértünk a magyar határon, megálltunk az első autóspihenőben, leültünk egy padra, majd egy nagy durranás és sziszegő hang... kidurrant a futó kereke. Még jó, hogy álltunk. Annyira fáradtak voltunk már, hogy még szentségelni se volt energiája. :-)

Mondjuk lehet, hogy a komplett hálószobát nem adja, mert a miénket cserélni akarja.

Az biztos,hogy nem unatkozom mellette. Gyakorlatilag évente, másfél évente cseréli a bútorokat. A nappalinkat kompletten már 2x adta el. Pedig nem akarta, csak jó árat fizettek érte, ő meg hozott másikat. :-) Úgyhogy a pakolásnak nálunk sose lesz vége.

persze a gyerekszoba még sehogy sem áll. Ott végig tükrös a gardrób és azt is cserélni akarja, mert félünk, hogy egyszer leverik a tükröt. De tudod mit, már nem is idegesítem magam rajta. Átlagon felüli a szépérzéke, úgyhogy ha kórházban leszek, akkor majd megcsinálja ő! :-D

3033. smarti8
2010. jún. 14. 10:05

MIt főzöl ma??Erám gyere a hírekkel,bár úgyis minden rendben vagy:)

6 hét??Hogy eltelt..

3032. smarti8
2010. jún. 14. 10:04
Elmegyek összeszedem magam és majd lassan elindulook anyumékhoz enni valamit.Érzem hogy jár a levegő.Remélem nincs lent nagyon meleg:(
3031. smarti8
2010. jún. 14. 10:02

Nagyon szépek a bútorok.Gondolom jó nehezek is:((

De ha ezek még pénzt is érnek ami gondolom nem kevés,akkor talán megéri elmenni értük:)

Hogy áll a babaszoba??Nekem el kellene mennem a matracért is,és vennem kell még a motyómba 1-2 dolgot,ami már a lépcső alatt pihen.Lilinek mikor megyek be csak sapit,kesztyűt meg pelenkát kell pakolni?És amikor meg jön haza,akkor meg külön a cuccait bekészíteni a hordozóba??Te miben hozod haza Adélt??

3030. smarti8
2010. jún. 14. 09:53

Szia Szivi!

Nem lehet könnyű neked sem.A képeket mindjárt megnézem.

A vízesedéssel kapcsolatban még annyit olvastam,hogy sómentes diéta.De ha se édeset,de sósat nem lehet enni,akkor mi a fenét egyek??MOst is éhes vagyok,de naaaaaaagyon.Azon agyalok,mit is egyek,és ebédre is mi legyen.

2010. jún. 14. 09:47
smarti, az e-mailre küldtem neked képeket arról, hogy milyen bútorokat vásárolt kint apa. Ezekért megy most ki. Nincs mindenről mentett képem, mert a gardróbhoz pl.: ágy és éjjeli szekrény is tartozik. De ezeket küldözgeti szét az ismerősei között, mert tovább akarja őket adni.
2010. jún. 14. 09:42
Abi megint itt szenved. Harmadik napja módszeresen húzza az agyam, de ma lehet, hogy elkalapálom! :-) Mondtam neki tegnap is,hogy sikerült annyira felidegesítenie, hogy az ő helyében én már nem mernék velem vitatkozni, mert kihoz a béketűrésemből. ha ma is olyan zizi lesz, mint tegnap, akkor kiköltöztetem a kutya mellé, mert annyit morog, mint egy bolhás kutya. :-) Pedig elmagyaráztam neki, hogy egy hercegnő így nem viselkedik. Ha mégis ilyen zizi, akkor nem nevezhető hercegnőnek. Ez ált. hat rá. De most...
2010. jún. 14. 09:37

Hogy jó-e nekem? A fene se tudja. Apa pénteken elhúzza a csíkot németországba és köv. héten szombat-vasárnap jön... ha minden igaz. Nem az a baj, hogy elmegy, hanem hogy ilyen melegben egy seggel 1300 km-t fog vezetni, pakolni és napi 2-3 hórákat aludni, majd amikor megpakolt, akkor ugyanígy haza! Úgy, hogy a héten dolgozik és minden nap kb. 400 km-t vezet és cirkuszol. Ilyen melegben mégbolondabbak az emberek, mint egyébként. Hülyébbek, mint télen.

Úgyhogy iszonyatosan féltem ilyenkor. Tudom, hogy mennyit bír, tudom, hogy akaratos, mint én, de voltam már vele ilyen körúton és nem egy tengerparti nyaralás!

Ráadásul még az exe mellett már volt egy szívinfarktusa. :-(

2010. jún. 14. 09:32

Szia smarti!

Ne hallgass a netre! Innod kell, mert különben kiszáradsz, nem tesz jót a babának, besűrűsödik a véred és a vese se úgy működik. Abival rajtam kb. 7 l víz volt. A papucsomba nem tudtam beledugni a lábam. Olyan volt, mintha két elefántlábat kaptam volna az enyém helyett. Azt mondták napi 2-3 liter sima víz, vízhajtó ételek, semmi édes, a kenyeret kerülni kell. Vízhajtó gyümik fogyasztása és sok-sok fekvés felpolcolt lábbal. Terhesen nem szabad egyéb vízhajtót sem szedni és a folyadékmegvonás is hülyeség.

Egyél dinnyét, meggyet, párolt zöldséget tejföllel, túrót... stb.

A kezem nekem is dagad, hétvégén alig tudtam megcsinálni a tölteléket úgy fájtak az izületeim. De azért fini lett! :-)

3025. smarti8
2010. jún. 14. 09:25

Sziasztok lányok!

Szivikém kalandos vasárnapod volt.A gyerek az már csak ilyen.Főleg ha lány.El se tudom képzelni,mit művelne ha fiú lenne:D

Napok óta alig alszok én is,nagyon meleg van a levegő nem jár.Folyton csurom víz vagyok az izzadtságtól:(Levegőt alig kapok,legyen az nappal vagy éjjel.Vízesedik a kezem a lábam és tényleg elegem van mindenből.Apa kérte tegnap a kislányát,hogy legalább még egy hónapig bírja ki,a héten már klíma is lesz:DD

Nagyon sokat ficánkol apa szokta is mondani,hogy már ki akar jönni.

Ma hétfő van és várom hátha hívnak a fizetésem miatt.Vagy talán holnap.Ha nem,megllépem amit kell.Nem várok tovább,nekem is van fizetnivalóm.

Reggel inni akartam egy finom habos kv-t,de képzeljétek mindkét doboz tej savanyú,pedig szerdáig van rajta szavatosság.Nem semmi.Így most nem iszok semmit.Pedig olyan jólesett volna a vérnyomásom miatt is.

Én holnap megyek védőnőhöz,kíváncsi vagyok milyen lett a vércukrom,és a belgyógyász mit írt véleménynek.Délután a dokimhoz is el akarok ugrani,hogy megbeszéljem vele,hogy ő a 32.héten akarta megcsinálni a vizsgálatokat a klinikán,és az most van,mert a jövőhéten 33 hetes leszek.Ugye Szivi?

És megkérdezem mi a fenét csináljak vizesedés ellen.A neten azt olvastam,hogy kevés folyadékot kell innom.De hát az lehetetlen ebben a memlegben és ha meg nem iszunk beindulhat a szülés is ezt is olvastam.Akkor most mi van??Apa pesten de este jön haza,holnap itthon lesz:)Szóval remélem nem nagyon lesz oda napokra mert nem jó egyedül,főleg így a vége felé.Szivikém úgy irigyellek,hogy tudod,mikor szülsz és azt is hogyan.Remélem holnap,de legkésőbb a klinikán én is meg tudom beszélni a dokimmal.Még szülésznőt is választanom kell.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook