Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Juhtúrós halfilé rántva recept

Juhtúrós halfilé rántva recept

A Juhtúrós halfilé rántva hozzávalói:
Személyenként 2 közepes szelet halfilé
1 kávéskanál fűszerkeverék
5 dkg juhtúró
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj


A Juhtúrós halfilé rántva elkészítési módja:
A halszeleteket gyengén beszórjuk a fűszerkeverékkel és pár órát állni hagyjuk. A tojásban krémesre keverjük a juhtúrót. A halszeleteket bepanírozzuk: lisztbe, a juhtúrós tojásba, majd a zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük. Körítésként adhatunk mellé rizst, vajas burgonyát vagy burgonyapürét.


Kategória: Halas ételek receptjei


A juhtúrós halfilé rántva elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook