Jól kijössz/jöttök a fizetés(etek)ből? (beszélgetés)
Ha megkérlek, priviben megírod, hogy melyik az a bank, ahova bemehetek és kaphatok hitelt? Nagyon jó lenne már saját lakás, de eddig úgy gondoltam, hogy reménytelen!!
A paraméterek: nettó 75e-t keresek, önerő:0 Ft, jelzálogot nincs mire tetetni.
Mint, ahogy írtam sem megbántani, sem pedig lebecsülni nem akartam senkit, de történetesen bankban dolgozom és egészen véletlenül hitelezéssel foglalkozom. Tehát tudom miről beszélek.Volt már rá példa, hogy kevesebb jövedelemre is kaptak hitelt. A bankok is nagyon jól tudják, hogy manapság mindenki minimálbérre van bejelentve a többit pedig kézbe kapják az emberek.
Szerencsére, a párom és az én fizumból jól kijövünk. Igaz, én GYES mellett dolgozom, de 8 órásban.
Vagy felmerül az is, hogy az illető nem akar az adott településen maradni élete végéig. Akkor minek kösse le magát egy terhelt lakással?
Nehezen. A férjem dolgozik, gyet-en vagyok ami23600ft+ családi. A férjem fizije 95ezer. Ebből élünk öten.
Egyenlőre még igen,de kíváncsi leszek mi lesz a nagy emelések és a megváltoztatott gázártámogatás után.Meg a többi (gyógyszer, kenyér,vizitdíj,...stb.).
hát nehézkesen de megoldjuk:)
Nagyon nehéz!Két gyermekem van,kislányommal jelenleg gyesen vagyok de azért a következő fizuig
kihúzzuk.
Most még igen, ha bebabáznánk, már nehezebben, ha letelne a gyed, na akkor lenne GÁZ!
Szia! Tawaly egész éwben lejártam a lábam,bankról-bankra jártam! A legolcsóbb lakás Sopronban tíz millánál kezdődik! Ehhez még annyit,h nem szeretném még 60éwesen a lakástörlesztést nyögni,szówal 20éwre akartuk a kölcsönt! Csak az a baj,h akár hogy számolt a banki dolgozó,mi hawi 48ezres törlesztést kaptunk wolna meg,amiből a lakás nem jött ki! Hát ennyi! Ja és az albérlet ahol lakunk,az wolt a legolcsobb és elárulom,semmi extra,csak egy szoba-konyha!
Csak úgy, ha nagyon odafigyelek!
Mert mondjuk 0 forint önerőre és nettó 75 ezres fizura nem sokan kapnának kölcsönt. Ennyi esze szrintem magától is mindenkinek lenne, ha tehetné!:)
Mindenek előtt megjegyezném, hogy senkit nem akarok még véletlenül sem megbántani, de aki albérletben él és havi 50-80. ezret fizet havonta, az miért nem vesz fel lakáskölcsönt, amikor annak a havi törlesztése sokkal kevesebb, és hát csak a saját lakását fizetné?
Nekem is csökkent a fizum netto 5ezerrel!!! Az albérlet 50,plusz még a rezsi,autó részlet 24ezer,banki kölcsön 18ezer,telefon 30ezer,és még wan:( De wégül is mindíg kijöwünk walahogy a köwetkező fizuig !eddig!
febr 1től dolgozni fogok én is...bár mi szerencsések vagyunk,eddig is jól kijöttünk a párom fizujából....én tanultam...és az ösztöndíjam,egyebek az én kiadásaimat fedezték...
Épp most löktem fel a cukrot az újjabb Gyurcsánynak köszönhető fizetéscsökkenésen!
De emellett mindaddig, amíg nekem is és a páromnak is van munkálya addig jól kijövünk, akkor lesz gáz, ha lejár a szerződésem, mert a csekkeket akkor is ugyanúgy kell fizetni!
Sziasztok!
Hát én gyeden vagyok a párom dolgozik 24.-ben.
Mi is kihúzzunk a következő fizetésig....de most készül az új házunk amire majd hitelt is kell SAJNOS felvennünk....ami ebben a világban nem lesz egyszerü.
Most anyóssal lakunk együtt.
De muszáj lesz, mert nem lakhatunk itt örökké!!!
Ha belegondolok amiket hallunk, mindent emelnek...nemtom mi lesz....
Én hála nagyon jól kijövök a fizuból,de egyre nehezebb hiszen mindennek emelkedik az ára,de a fizetést nem emelik hozzá.
Nagyon kevés.A lakástörlesztés nagyon sok.
eddig sem volt elég ezután meg.....?
Hát egy hónapra beosztható volt eddig. Félretenni nemigazán tudunk, csak plusz keresetből. Hogy idén mi lesz?????????
Nem :(. Minden hónapban kimegyünk nullára :(
az nem is rossz, nekem szeptember óta a hatalmas pdagógusfizetésem nettó 10ezerrel kevesebb és nem kapunk étkezési utalványt...
egyre jobban be kell osztani, sajnos. nem mintha eddig pazaroltam volna ,de az árak felfelé a fizetés meg marad a régi .
További ajánlott fórumok: