Jó lenne, ha több funkció lenne az oldalon. Szerinted milyenek? (beszélgetés)
Azzal nem hinnem, hogy szetszedek egy forumot is, ha elmondom a velemenyemet, mert ugye a forumindito azt kerte. De majd ha fattyuzok, vagy b*zizok, akkor engem sem fogtok kimoderalni remelem!?
Nincs tobb mondanivalom.
Köszönjük Hoxanak hogy reagál a fórumban nekünk, még egyszer ez nagyon jó így megtudjuk mi miért nem lehet és esetleg milyen változásra lehet számítani.
Örülök hogy feldobtam a témát remélem sok jó és hasznos ötlet lesz mert ez egy nagyon jó oldal
A disklike-ot külön megfontolás miatt nem tettük be, tapasztalataink alapján csak panaszt, veszekedést okozna.
A titkos naplós dolog teljesen jogos. Onnan ki fogjuk venni az ellenőrzést.
Jó lenne, ha lehetne formázni a hozzászólást. Legalább néhány alapvető funkció kéne. Például bold betűtípus, aláhúzás, ilyesmire gondolok.
Mert azzal lehetne nyomatékosítani, hangúlyt helyezni a mondandóra. Szóban lehet, írásban azonban csak ilyesmivel lehet érzékeltetni.
Köszönöm.
Tök jó lenne, ha a szív mellett lenne dislike gomb is.
Nagyon zavar, hogy a zárt, titkos naplóban is van trágárság szűrő....
Így van!
A másik meg az ha megnyit bármilyen fórumot, legyen benne annyi hogy válaszol, hogy segíthessünk! Sokszor csak a találgatások mennek...
A friss regeknek én több korlátozást hoznék.
Vhogy a rosszindulatú mindenbe belekötő embereket kellene megoldani... Ha nem megy a eltiltás személyre szabottan akkor máshogy.
Mert sajnos az ilyen felhasználók miatt sokan kilepnek vagy nem nyitnak fórumot de már hozzá sem mernek szólni semmihez
További ajánlott fórumok:
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Szerintetek jó lenne chat az oldalon?
- Hoxa egy ismert közösségi oldalon. Lennétek tagok?
- Mostanában egyre többször a kulcscsontom alatt fájdalmat érzek a bal oldalon, teljesen random időben. A szívemnek lenne baja?
- Miért van az, ha seedelek egy fájlt, hogy az oldalon úgy látszik mintha stopped lenne?
- Mit szólnátok, ha lenne centi mérő funkció is? Csipő, derék, stb...