Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

5592. caca31 (válaszként erre: 5574. - Eszterxx)
2011. febr. 3. 09:28

Eszter! csak most olvasom hogy mi tortent igazan sajna es kitartast!

Senkinek sem kivanom mert az en parom bisztositonal dolgozik es tudom hogy milyen nagy macera ez....

5591. caca31 (válaszként erre: 5589. - Zsoka0222)
2011. febr. 3. 09:25

Szia zsoka, mivel nem elhanyahgolhato a leadnivalo suly a Lugositassal kezdj, szines leves kura vagy Turbo fogyokura, ez nagyon hatasos van akinek mar az elso heten 4 kg koruli suly is lement, aztan ha nagy etku vagy akkor ajanlom a Formabonto etrendet(meg ha szereted a pizzat rantott hust meg a galuskat ....), de itt ugy olvastam hogy a Best of etrend az a leghatasosabb de ott vannak fura kajak es az adagok sem olyan nagyok. A ket etrend (formabonto es Best of) kozott sem olyan nagy a sulyveszteseg kulombseg hogy megerne hogy a best of ot valasszad, sorstarsaimtol sok panaszt hallottam hogy ilyen meg olyan a kaja meg hogy nagyon keves, hat tegy belatasod szerint de en csak ajanlani tudom en tobb mint 20 kg ot forgytam es tavaly kezdtem Oktober elso heteben es e kozott meg bejott a Karacsony es Szilveszter ahol azert be kell hogy valljam volt egy kis zabalas.

Sok sikert es kitartast

5590. Mókusélet (válaszként erre: 5584. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 3. 09:20
Én most néztem...és rajta van a 6. hétre a szines leveskúra.
5589. zsoka0222
2011. febr. 3. 09:14
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, most kezdeném a zsírégetőt, kb 15-20 kg között kéne leadnom. Szerintetek melyik menüvel kezdjem?
5588. Sally88 (válaszként erre: 5587. - Mókusélet)
2011. febr. 3. 09:12
Nem elvileg 7%. De engem sem raktak még át.
2011. febr. 3. 09:10

Hölgyek,

lehet hülye vagyok, de az ezüst kártyára (100 000 Ft felett) szintén csak 5% kedvezmény van? Úgy mint a bronznál?

5586. Sally88 (válaszként erre: 5582. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 3. 08:51

Szia!

Te hol látsz változást? Mert én nem találtam semmit...lehet, hogy szinte a szememet szúrja ki! :)

5585. edelweis
2011. febr. 3. 08:38

Nesze nekünk!

Megújult étlap megújult, megemelt árakkal.

Most kaptam meg a kajával az újságot.

A részleteket nem néztem, de nem vagyok boldog.

2011. febr. 3. 08:10
- Ja és levették az A szakasz lugositó szines leveskurát is! Januárban azért nem tudtam csinálni, mert leálltak 3 hétig, és nem volt, most akartam 2 hét mulva, erre, megint eltünt!
2011. febr. 3. 08:05

Edelweis! - Én dugó vagyok 158 cm:)

Neked gratulálok a majdnem 18 kg minuszhoz! Basszus ugy fogytok, én meg állok, mint a szög! Éjjel alig aludtam, állandóan pisilni jártam. Lehet, h tényleg az algakapszulától, mert este vettem be?! Ma nem veszek be este, meglátom lesz-e változás. - Viszont, ami jó, hogy tegnap teljesen jól birtam, elmult a farkasétvágyam!:)

- Éppen mostanában gondolkodtam azon, h lehet, h ti azért fogytok jobban, mert az algás cuccos menüket eszitek. Mert ugye a turbóban volt, és ott én is sokkal gyorsabban fogytam. - Erre most megváltoztatták az étlapot, eltünt a formabontó női menü!

Kiváncsi leszek a véleményetekre, mivel folytatjátok tovább?!

2011. febr. 3. 08:00

Sziasztok Lányok!

Mit szóltok az uj étlaphoz? Több menüt levettek, ujak lettek, illetve drágábbak :(

2011. febr. 3. 07:59
Eszter! - Hogy vagy???
5580. edelweis
2011. febr. 3. 07:59

Sziasztok!

Eszter ez nem igaz, remélem, hogy nincs semmi bajod! Gondolom, ez a sok szaladgálás sem hiányzott, ami majd most jön, biztosító, autószerelő ...........

Tegnap volt az extra 3 hónapos mérlegelés, ami eredménye -17,9 kg. Az előzőekhez képest olyan sovinak érzem magam, aztán még van legalább több mint 20 kg. Most 101,1 kg vagyok.

A szüneteltetés meglátjuk, hogy mit hoz. Most még elszánt vagyok, de hogy mi lesz a kínálat láttán?

Jucus Te milyen magas vagy? Eddig számomra nem derült ki. Nekem már most jó lenne a Te 85, vagy 86kg mindegy , kiegyeznék vele jelenleg.

Eszter meg a stressz után biztos 80 alatt van, és már nagyon csinos!

Lányok, és egy szem fiúnk további kitartást és olvadó kilókat!

5579. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5573. - Zsó55)
2011. febr. 2. 19:17
Zsó! Én november 15-e óta eszem a ch-szegényet, és idáig 8 kiló körül van a fogyásom. Most éppen lelassult, de bizom benne, h belendülök ujra!
5578. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5574. - Eszterxx)
2011. febr. 2. 19:15
- Basszus! Akkor legalább rtg-t csináltak? - Abból azért látni valamit, az agyrázkódásra meg nem tudnak tenni semmit, ugy tudom pihenni kell. - Szegény a gyerekek mellett ez nem lesz könnyü!
5577. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5575. - Simonivi)
2011. febr. 2. 19:11
Simonivi! - Én is szedem már vagy két hete, de arra nem gondoltam, h attól kéne gyakran pisilni járnom, de lehet benne valami, mert este is beveszem, és jó néhányszor fel kell kellnem wc-re menni! Én arra gondoltam, h attól, h sok folyadékot iszom, de ez is lehet az oka!
5576. bbibe (válaszként erre: 5568. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 2. 19:04
Mellesleg amit a neten lehet rendelni algát arra rá van írva mi a mellékhatás. De teljesen egyetértek veled! Ezért is maradok később a ch csökkentettnél.
5575. simonivi
2011. febr. 2. 18:54
Elkezdtem ma szedni az algakapszulát, kb. félóránként pisilni járok. Ti is? :)
5574. eszterxx
2011. febr. 2. 18:50

Zsó, igen, arra gondoltunk, kb. 2-3 nap a válasz.

Jucus, elmentem a dokihoz az sztk-ba....a sebész közölte, hogy neurológus kell, hogy eldöntse az agyrázkódást, úgyhogy megcsinálják a rtg-t és menjek el szépen a balesetibe

Na ja, biztos elmentem......az tőlünk kb. 1.5 óra tömegközlekedéssel, úgyhogy inkább itthon pihengetek :-)

5573. Zsó55 (válaszként erre: 5571. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 2. 18:06
Üdvözöllek én is, mióta fogyasztod ezt az étrendet és milyen eredménnyel?
5572. Zsó55
2011. febr. 2. 18:04
Köszönöm a kedves fogadtatást mindenkinek, már írtam emailt a dietetikusok címére,ami a honlajukon van ( ugye erre gondoltatok!) remélem hamarosan jön válasz, megosztom majd Veletek.
5571. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5553. - Zsó55)
2011. febr. 2. 16:47

Zsó55! Jó, hogy itt vagy és csatlakozol hozzánk!

A pajzsmirigy alulmüködésre - én is azt mondom -, hogy a dietetikus tud válaszolni, hogy melyik a legjobb diéta. Ami a kort illeti, én sem vagyok már a zsenge korosztályból való!:)

5570. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5555. - Bukovina)
2011. febr. 2. 16:43
Bukovina! - Azért ez nem vészes!!! Alma, meg paradicsom?! - nem orosz krémtortát ettél!!!:) Még ráadásul mozogtál! Ettől nem lassul le a fogyásod az biztos, sőt!
2011. febr. 2. 16:38
Eszter! - Egyébként ma már jobban vagyok éhség szempontjából, ugy látszik lecseng a "farkasétvágy' időszak. (kipp-kopp!)
2011. febr. 2. 16:37

Ezzel az alga dologgal az a véleményem, hogy vannak allergiás, érzékeny emberek erre, vagy arra az alapanyagra. Ami az egyik embernek használ, a másiknak árthat. Ez persze nem egyenlő azzal, hogy az egy ártalmas anyag, (alga) hanem aki jódérzékeny, vagy érzékenyebb az átlagnál erre, akkor problémát okozhat, a másik embernek meg pont jó, mert inkább alulmüködik a pajzsmirigye.

bbibe! - Köszönjük, h ezt leirtad, nyilván nem árt odafigyelni ezekre a dolgokra, de én bizom a gastroyalban azért, hogyha ez több embernél előfordul, akkor azért ezt előbb-utóbb feltüntetik az ételükön, vagy a honlapjukon, hogy ilyen veszélyt rejt. Ezek az anyagok egyébként biztos bevizsgált élelmiszerek, nem hiszem, hogy egyébként ártalmasak lennének. Gyógynövény üzletekben is lehet kapni algatablettákat.

A megoldás az, aki erre érzékeny a másik étrendből kell válasszon, amiben nincs alga.

5567. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5543. - Eszterxx)
2011. febr. 2. 16:31
- Jajjjj! Eszter! - Bolond vagy, hogy ilyet mondassz, hogy ezzel oldod meg az éhség problémádat!:) - Nagyon sajnálom, hogy igy jártál, de ha fennáll továbbra is a hányinger és a fejfájás, az a legjobb, ha mentőt hivtok, h baleseted volt, mert akkor soron kivül bevisznek kivizsgálni, mert ha itt az Sztk-ra vársz, akkor már magától megoldódik a probléma, vagy igy, vagy ugy!! - JOBBULÁST, és jelentkezz, hogy mi van Veled!!!!
5566. Mókusélet (válaszként erre: 5544. - Eszterxx)
2011. febr. 2. 15:53
Hűűűű, most olvasom. Jobbulást és vigyázz magadra!
5565. Sally88 (válaszként erre: 5562. - Bbibe)
2011. febr. 2. 14:17

Igazából mielőtt elkezdtem én rákérdeztem direkt egy dietetikus ismerősnél, hogy nem ártok-e vele többet, mint amennyit használok! Én attól tartottam, hogy esetleg olyan adalékanyagot tesznek bele, amitől "függővé" válhatunk és ha abbahagyjuk, akkor visszajön minden, mert megvontuk azt a valamit a szervezettől. De azt mondta, hogy az általa ismert szakemberek azt mondták, hogy nincs benne semmi ilyen!

Csak rossz az ilyen tapasztalatokat hallani, mint a tied!!!

5564. bbibe (válaszként erre: 5553. - Zsó55)
2011. febr. 2. 14:03
Kérdezd meg a Gastroyal dietetikusait!!! Ők rendesek és nagyon sokat segítenek! Azért vannak! :D
5563. bbibe (válaszként erre: 5550. - Eszterxx)
2011. febr. 2. 14:00

Ha nem baj megírnád mit válaszoltak, mert nekem csak az orvosok mondták, hogy ettől is lehet.

Ja, és attól függetlenül jó a Gastroyal kaja és a ch szegény menüt rendelni fogom majd, mert abba nincs alga és engedélyezett. Mindenféle szakorvos által! :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook