Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Eszter! csak most olvasom hogy mi tortent igazan sajna es kitartast!
Senkinek sem kivanom mert az en parom bisztositonal dolgozik es tudom hogy milyen nagy macera ez....
Szia zsoka, mivel nem elhanyahgolhato a leadnivalo suly a Lugositassal kezdj, szines leves kura vagy Turbo fogyokura, ez nagyon hatasos van akinek mar az elso heten 4 kg koruli suly is lement, aztan ha nagy etku vagy akkor ajanlom a Formabonto etrendet(meg ha szereted a pizzat rantott hust meg a galuskat ....), de itt ugy olvastam hogy a Best of etrend az a leghatasosabb de ott vannak fura kajak es az adagok sem olyan nagyok. A ket etrend (formabonto es Best of) kozott sem olyan nagy a sulyveszteseg kulombseg hogy megerne hogy a best of ot valasszad, sorstarsaimtol sok panaszt hallottam hogy ilyen meg olyan a kaja meg hogy nagyon keves, hat tegy belatasod szerint de en csak ajanlani tudom en tobb mint 20 kg ot forgytam es tavaly kezdtem Oktober elso heteben es e kozott meg bejott a Karacsony es Szilveszter ahol azert be kell hogy valljam volt egy kis zabalas.
Sok sikert es kitartast
Hölgyek,
lehet hülye vagyok, de az ezüst kártyára (100 000 Ft felett) szintén csak 5% kedvezmény van? Úgy mint a bronznál?
Szia!
Te hol látsz változást? Mert én nem találtam semmit...lehet, hogy szinte a szememet szúrja ki! :)
Nesze nekünk!
Megújult étlap megújult, megemelt árakkal.
Most kaptam meg a kajával az újságot.
A részleteket nem néztem, de nem vagyok boldog.
Edelweis! - Én dugó vagyok 158 cm:)
Neked gratulálok a majdnem 18 kg minuszhoz! Basszus ugy fogytok, én meg állok, mint a szög! Éjjel alig aludtam, állandóan pisilni jártam. Lehet, h tényleg az algakapszulától, mert este vettem be?! Ma nem veszek be este, meglátom lesz-e változás. - Viszont, ami jó, hogy tegnap teljesen jól birtam, elmult a farkasétvágyam!:)
- Éppen mostanában gondolkodtam azon, h lehet, h ti azért fogytok jobban, mert az algás cuccos menüket eszitek. Mert ugye a turbóban volt, és ott én is sokkal gyorsabban fogytam. - Erre most megváltoztatták az étlapot, eltünt a formabontó női menü!
Kiváncsi leszek a véleményetekre, mivel folytatjátok tovább?!
Sziasztok Lányok!
Mit szóltok az uj étlaphoz? Több menüt levettek, ujak lettek, illetve drágábbak :(
Sziasztok!
Eszter ez nem igaz, remélem, hogy nincs semmi bajod! Gondolom, ez a sok szaladgálás sem hiányzott, ami majd most jön, biztosító, autószerelő ...........
Tegnap volt az extra 3 hónapos mérlegelés, ami eredménye -17,9 kg. Az előzőekhez képest olyan sovinak érzem magam, aztán még van legalább több mint 20 kg. Most 101,1 kg vagyok.
A szüneteltetés meglátjuk, hogy mit hoz. Most még elszánt vagyok, de hogy mi lesz a kínálat láttán?
Jucus Te milyen magas vagy? Eddig számomra nem derült ki. Nekem már most jó lenne a Te 85, vagy 86kg mindegy , kiegyeznék vele jelenleg.
Eszter meg a stressz után biztos 80 alatt van, és már nagyon csinos!
Lányok, és egy szem fiúnk további kitartást és olvadó kilókat!
Zsó, igen, arra gondoltunk, kb. 2-3 nap a válasz.
Jucus, elmentem a dokihoz az sztk-ba....a sebész közölte, hogy neurológus kell, hogy eldöntse az agyrázkódást, úgyhogy megcsinálják a rtg-t és menjek el szépen a balesetibe
Na ja, biztos elmentem......az tőlünk kb. 1.5 óra tömegközlekedéssel, úgyhogy inkább itthon pihengetek :-)
Zsó55! Jó, hogy itt vagy és csatlakozol hozzánk!
A pajzsmirigy alulmüködésre - én is azt mondom -, hogy a dietetikus tud válaszolni, hogy melyik a legjobb diéta. Ami a kort illeti, én sem vagyok már a zsenge korosztályból való!:)
Ezzel az alga dologgal az a véleményem, hogy vannak allergiás, érzékeny emberek erre, vagy arra az alapanyagra. Ami az egyik embernek használ, a másiknak árthat. Ez persze nem egyenlő azzal, hogy az egy ártalmas anyag, (alga) hanem aki jódérzékeny, vagy érzékenyebb az átlagnál erre, akkor problémát okozhat, a másik embernek meg pont jó, mert inkább alulmüködik a pajzsmirigye.
bbibe! - Köszönjük, h ezt leirtad, nyilván nem árt odafigyelni ezekre a dolgokra, de én bizom a gastroyalban azért, hogyha ez több embernél előfordul, akkor azért ezt előbb-utóbb feltüntetik az ételükön, vagy a honlapjukon, hogy ilyen veszélyt rejt. Ezek az anyagok egyébként biztos bevizsgált élelmiszerek, nem hiszem, hogy egyébként ártalmasak lennének. Gyógynövény üzletekben is lehet kapni algatablettákat.
A megoldás az, aki erre érzékeny a másik étrendből kell válasszon, amiben nincs alga.
Igazából mielőtt elkezdtem én rákérdeztem direkt egy dietetikus ismerősnél, hogy nem ártok-e vele többet, mint amennyit használok! Én attól tartottam, hogy esetleg olyan adalékanyagot tesznek bele, amitől "függővé" válhatunk és ha abbahagyjuk, akkor visszajön minden, mert megvontuk azt a valamit a szervezettől. De azt mondta, hogy az általa ismert szakemberek azt mondták, hogy nincs benne semmi ilyen!
Csak rossz az ilyen tapasztalatokat hallani, mint a tied!!!
Ha nem baj megírnád mit válaszoltak, mert nekem csak az orvosok mondták, hogy ettől is lehet.
Ja, és attól függetlenül jó a Gastroyal kaja és a ch szegény menüt rendelni fogom majd, mert abba nincs alga és engedélyezett. Mindenféle szakorvos által! :D
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?