Játszik a pénzemmel a párom (beszélgetés)
... Jézusom !!! akkor ne is szóljak azért h az automata 5 ezresekbe adta a nyd-at , ha korán reggel vásárolunk akkor direkt örül is a pénztáros h nem 20 ezressel fizetek :) az egyik kisöreg direkt mindig 5 ezreseket kér a tak.szöv.-be , nem kell neki se 20-as , se 10-es !
Tényleg, mi lehet az, amit csak egyedül lehet megoldani? Egyre inkább az az érzésem, hogy mindegy, mit csinál szerencsétlen, látni sem bírod a búráját.
Mondjuk te fejlődsz, mert nem nyitottál külön fórumot az újabb óóóóriási problémádnak.
Konkrétan elzavarod otthonról és még te vagy megsértődve, hogy nem megy el biciklizni?? Engem küldenének el...
Igaza van. Azt csinál, amit akar, és te is azt, amit akarsz.
Neked van bajod, menj el te otthonról.
Én sem szeretem gyűjteni. Általában kártyával fizetek, néha készpénzre kényszerülök, olyankor egy-két nap alatt megtelik a pénztárcám mindenféle aprópénzzel. Férjemnek adom, amikor nála fizetnek, továbbpasszolja :)
Nem is értem mit problémázol ezen,végül is meg van a zsé.
Ha meg ennyire pullozod,akkor keress neki egy dugihelyet.
Az aprónak természetesen.....habáár😀
Ha már párod, örülnöd kéne, hogy veled tölti a szabadidejét.
Mi az, amit nem tudsz megoldani csak egyedül? Szeretőt fogadsz?
én tudnám mit kezdjek vele,
Megköszönhetted volna, hogy szétválogatta!
Te nagyon unatkozhatsz. Ha nem találsz gondot, csinálsz!
Minek a pénz, ha csak nézegeted? ;)
hát,ha nincs szegénynek mivel játszani,
többször elolvastam az első bejegyzést,de hogy mi a problémája,azon kivűl,hogy sorba rakva találta pénzét,
még nem jöttem rá,
Bármilyen üzletben fizetek apróval (is), ha úgy jön ki a lépés. Az aprópénz is pénz.
Húzza bizony...föleg mikor pl a parkoló automata 760ft-ot 10forintosokban adott vissza 😂
... nálunk a gyógyszertárba mindig örülnek az aprónak :) 50-100-200-asnak :)
... az aprók lehúzzák a táskát :) de van amikor a pénztáros direkt azt kér :)
... az egyik emberke direkt 1 tálba gyűjtötte a 200 ft-osokat :)
Én is dobálom félre az 5-10-20 ft-os érméket.
Havonta 1x a kisboltban beváltják nekem.
Rolnizom mikor szólnak kérik.
....én direkt azért rakom félre h amelyiküknek szüksége van apróra , hadd vigye ! mikor vásárolok , nálam + sosincs apró :( :( valamelyik ad nekem mindig , ha a pénztáros kér :) :)
Dicsérd meg, milyen rendes ember.
Én elkölteném, ahogy javasolta és együtt örülnék vele.
Otthonrol dolgozik, szabadnapja van, szabadsagon van? Mik azok a feltetlenul egyedul megoldando dolgok. Most mar komolyan kivancsi vagyok.
Felhőcském! Hagyd el ha boldogtalan vagy mellette! Neked olyan pasi kellene aki szeret és törődik veled! Tudod mit tegyél az apróddal? Vidd be a munkahelyedre és a fiókodban tárold! Ahhoz már nem nyúlhat!
Tuggyuk Hajnikám!
Csak ha annyira sz@r(mert láthatóan az)akkor miért vagy vele?
Írod ki a sok fórumot róla,ilyen bunkó tuskó stb.
Akkor 24. hsz újra. :)
Ennyi :)
Vannak itt ennél nagyobb problémák is.
jó neked,hogy ez a legnagyobb problémád,
Most jobb, hogy leírjuk, hogy normális vagy nem normális? Semmin nem fogsz változtatni.
Egyébként azt nem értem, hogy neked ez miért gond. Volt rá ideje, összeszámolta, felhívta rá a figyelmed. Ebből te csinálsz problémát. A semmin rágógumizol. :)
További ajánlott fórumok: