Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Japán gyümölcssaláta recept

Japán gyümölcssaláta recept

Elkészítési idő 30 perc

A Japán gyümölcssaláta hozzávalói:
-2 ananász
-2 banán
-3 őszibarack
-2 szelet sárgadinnye
-pár szem cseresznye vagy meggy
-1 mandarin
-3 evőkanal méz
-2 evőkanál majonéz
-1 dl ananászlé


A Japán gyümölcssaláta elkészítési módja:
Az ananászokat hosszában félbevágjuk és a húsukat kivájjuk (a középső fás részt eldobjuk). Az ananász és a dinnye húsát meg a magozott őszibarackot kockákra vágjuk, a hámozott banánt karikákra. A kimagozott cseresznyével és a gerezdekre szedett mandarinnal együtt a kivájt ananászfelekbe rakjuk és behűtjük. Az ananászlevet összekeverjük a mézzel és a majonézzel, tálaláskor ezzel az öntettel locsoljuk meg a gyümölcssalátát.

Konzervgyümölcsöket is használhatunk, de az ananász friss gyümölcs legyen.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A japán gyümölcssaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook