Szusi recept

Elkészítési idő 30 perc

A Szusi hozzávalói:
-50 dkg tengeri halfile
-30dkg rizs
-szojaszosz
-1 evokanal rizsecet
-1 evokanal tormakrem
-1 kiskanal cukor
-so
-nori (szaritott algalap=kim)


A Szusi elkészítési módja:
Az atmosott rizst feltesszuk foni. A vizbe tesszuk az ecetet, a cukrot es keves sot, es tobbszori kevergetessel a rizst tapadosra fozzuk.a filet papirvekonyra szeleteljuk es bekenjuk a tormakremmel. A nori lapokra egy ujjnyi reteg rizst teszunk, arra a halat, majd szepen feltekerjuk, majd karikara vagva szojaszosszal kinaljuk.

A hal lehet fott hal is de lehet a kereskedelemben kaphato szurimi. tehetunk bele tojasrantottat is, retket, uborkat, barmit amit szeretunk


Kategória: Halas ételek receptjei


A szusi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook