Január 12-től életmódváltás (beszélgetés)
sziasztok!
ha megengeditek csatlakozom hozzátok!
Norbit én is csináltam hónapig:-) jó volt nagyon, olyan fittnek még sosem éreztem magam!
most hétfőtől (12) diétázom, igyekszem zöldségeket, gyümölcsöt, fehérjét enni, és naponta egyszer egy szelet édességet is eszem, mert NEM BÍROM nélküle:-)
a lényeg, mindent számolok, napi 1200-1300 kcal a megengedett.nekem ez így jó, mert nincs hiányérzetem. igyekszem mozogni is, de e téren még vannak hiányosságaim. kezdő kilóm megnézhetitek a mérlegelőben.
mindenkinek sok sikert!!!zsu
Szia!
Mondjuk én még csak 1 kg-ot fogytam, igaz hétfő óta csinálom...Annyi változás van, hogy nem érzem telítettnek magam, de ugyanúgy fáradékony vagyok. Gondolom ez inkább a mozgáshiány miatt van. Bevallom nehezen veszem rá magam a mozgásra, ha viszont ezen túljutottam, akkor hajlamos vagyok túlzásba vinni. :)
Sziasztok! Már megint későn, de nem késve :)
Mai kaja: reggelire 3 szelet puf.búza felvágottal és upmajozénnel, ebéd kimaradt, uzsi u1es sajtostallér egy kevés, most meg vacsora 2 virsli, uborka, újhagyma.
Csak hogy csaltakozzak nálam is 3 kg eddig, bár én novembertől számolok és a karácsony is benne volt :)
És ki hogy érzi magát? Változott a közérzetetek amióta fogytok?
Nekem most van a hetedik napom és -3kilónál járok de az elején midig jobban megy így igaz,hosszú idő óta ma reggelre olyan jó kis "lapos" hassal
ébredtem, örültem is neki:):):)
Hatalmas zabálást rendeztem a fogyókúra nevében:2pár virsli(tormával),4egész narancs,1kiwi,egy norbipuding.Lehet,hogy rövid időn bellül kipukkadok.
Most a visszaszedett kilókat szeretném leadni. Az olyan 16-18 kiló. De ha lejjebb menne, nem bánnám. Most 90-ről indultam...
ez nagyon jó ...ennyivel én is elégedett lennék...
most mennyit akarsz fogyni ?
5 hónapig csináltam, és 25 kiló ment le. És fontos momentum, hogy utána már nem tartottam be. De mégcsak light-osan sem. Kajáltam egész nap. Este 10-kor kenyér, stb. És másfél évig (!) egy deka sem jött vissza. És akkor pedig már nem is tornáztam.
férjemnek hétfő óta 3,5 kiló....
igaz hogy ő kőkeményen betartja , és az elején jól megy neki...
reggel mondta hogy lehet hogy rááll a Norbira, kikészítettem a könyvet hogy nézegesse át...
neked i s jó,
idáig mennyi volt az az idő amit bírtál fogyival ?
Én tegnap 4 kg-nál tartottam, de én január 5-től csinálom
sziasztok..
hogy álltok...?
nekem eddig 2 kg...az elején mindig jól megy ..
Igen, nekem is az volt a gondom vele, hogy túl könnyú. Nem tudtam megtartani, pontosabban olyan gyorsan forgatni, hogy ne essen le rólam.
Anyósom szerzett nekem valahonnan nagy méretű karikát,d nem olyan mint a régi,amit iskolában használtunk tornaórán(Úgy 1989körül).Ez olyan nagyon könnyű.Szerintem én is kinlódni fogok vele de egy próbát megér.
Nálam először a comb kezd vékonyodni. Naná, hogy a legkésőbb és a legnehezebben - mint ált. mindenkinek - a hasam fogy, ami aztán jócskán megnőtt. :D
Nem akarlak elkeseríteni, de én régen, mikor norbiztam, lejártam a lábam, hogy nagyméretű hullahoppkarikát kapjak (amibe beleférek), és mikor végre meglett, megpróbálkoztam vele, és sírva-röhögve a kíntól dobtam a sarokba. Már nem is tudom, hol van. De remélem, neked beválik.
Én először a mellemből és az arcomból fogyok az tuti,de a torna feszesíteni fog egy kicsit remélem.
Az még mindig több mozgás, mint amit én végzek..:D
Vacsira ettem egy hatalmas adag salátát natúr joghurtal,de még gondolkodom egypár virslin.A nap folyamán úgy döntöttem hullahopp karikát szerzek be,és esténként hajrá a tv előtt.Valamit csak leszed az amúgy elég széles csipőmből.
Igaz, hogyha fogysz, akkor mindenhonnan. De mégis azokat az izomcsoportokat dolgoztatod meg jobban.
Egyébként sajnos én is napi 8 órát ülök. Közigazgatásban dolgozom, egy pici irodában, max a wc-ig megyek el?)))
Valaki a másik fórumban azt írta, hgy az 5-ös. Az első négyet régebben adta ki, ebből a Fannys a 2-es, amiről előbb írtam. A többi állítólag gagyi. Nem tudom, még nem láttam, de inkább csinálom azt ami bevált.
Futást szeretném tavaly jártam 3 hónapig, de jöttek az ünnepek meg ez az idő,úgyhogy elmaradt.
De nem kizárt hogy veszek vmi duci tréning dvdt.
Igen, comb és fenék. Bár Villers szerint ilyen nincs, hogy "valamire megy a fogyás", úgyhogy már nem mondok ilyet. Hiszek neki, mert ért hozzá. Vsizont nekem nagyon bevált. Úgy hidd el ahogy mondom: 3 évvel ezelőtt 3 hét alat (minden nap tornázva) fele akkora lett a combom. És nem fárasztó, nem kell ugrabugrálni. Nagyon jó szerintem. 5x5 perc. Próbáljátok ki.
Az a duci tréning amiben a nagy fogyásból vannak az melyik? 4vagy5-ös,barátnőm szerint ez a legjobb
Leginkább én is ülök. Mit fogsz mozogni? Otthoni mozgás lesz?
Van amire kimondottan dolgoznak benne?
Még egyenlőre nem, de mentségemre legyen mondva
hogy a héten beteg voltam(megfázás).De el fogom kezdeni, minnél hamarabb.
Mondjuk itthon eleget mozgok mert 2 háztartást vezetek, de munkahelyen főképp ülök.
Na, ma végre rászántam magam a tornára. Még ez a 25 perc is leizzasztott. De muszáj. Holnapra meglesz az új ducitréning, kipróbálom, állítólag nagyon jó. A Nagy fogyásos két szereplővel tornázik benne.
Én a testkontroll egy módosított változatát csinálom. Aztán ha mégsem érem el a kívánt hatást, akkor majd váltok.
A mozgással pillanatnyilag hadilábon állok. Bár a tegnapi séta melóhelyre a jeges úton jó kis izomlázat csinált a combomba. :)) Te mozogsz?
értem,én egyenlőre még nem eszek hagyományosan
még egy ideig,ameddig bírom, remélem sokáig.
A mozgás neked megy?
További ajánlott fórumok: