Január 12-től életmódváltás (beszélgetés)
Ez sztem is igy van...és ha az ember egyszer leáll benyeli a fogaskerék...!:(
Legalábbis én igy vok vele,ugy h inkább végig szenvedek mindent,mert tom ha egy nap kimarad,hnap sokkal nehezebb lesz!:D
Neeeem???
Nincs, legnagyobb szerencsémre imádom a tojást, ami tök egyes. Ha nincs más, de tojás van mindig azt eszem. Meg most úgy csináltam, hogy félbehajtottam az egyben megsütött tojást és beleraktam a céklát, nekem bejött :D De tény, hogy sok tojást eszek, ami azért - ha jól hallottam - nem feltétlenül jó :(
Szia! :) Nincs még rántotta undorod? :)
Sziasztok! Ajj de nem szeretek délutánosnak lenni :)
Mozgásról annyit, hogy napi 20 perc kezdésnek nekem is elég volt. Én egy idő után átálltam a minden másnap 45 majd minden másnap 60 percre. Most már nem okoz gondot. Ja, és a R.Réka dvd-kre esküszöm idáig :)
Mai kaja: Reggeli egy müzliszelet (nem volt más), ebéd csirkeaprólékleves krumpli és tészta nélkül, vacsorára most tolok egy kéttojásos rántottát, egy kis céklával :)
Az is több, mint a semmi. Vagy amit én csináltam. :)
én a tavaly augusztusban lejárt zabpehelyet nem enném meg, max 1-2 hó utána,
mozgás nem volt, vacsit csináltam a családnak
meg mosogatás:)
Most vagy mozognak a csajok, vagy a vacsis műsort lesik csorgó nyállal...:DD
villers, mint táplálkozási tanácsadó biztosan tudna erre jó választ adni. :))
Nyugi! A mai itthoni mozgásom max. annyi volt, hogy kimentem a konyhába, meg vissza. :D Bár mondjuk a jég miatt reggel gyalogolhattam melóhelyre...igaz csak félútig, mert addigra elindultak a buszok. :) Na ennyit a mai mozgásról...:D
Lányok előbb élményem volt, bementem a spejzba, találtam egy bontatlan zabphelyhez, lehet főzőcskézni. Még norbis koromból maradt. Szerintetek nagyon gáz, hogy tavaly augusztusban lejárt?
Ez a megjegyzés annyira tetszett, hogy az uram kérdezte a fürdőből, hogy min röhögök annyira.
Egyébként ki kell ábrándítsak mindenkit, sajnos a fannyból gyerekfürdetés lett. Most pedig már nincs kedvem hozzá. Nyugtassatok meg, hogy Ti is azt érzitek, ha egy nap nem tornáztok, hogy "jujj, most biztos megáll a fogyásom". Tudom, hogy nem muszáj minden nap tornázni, de ha egy nap kihagyom, már furdal a lelkiismeret. Pláne, hogy én csak ilyen light-os 25 perceket csinálok, mások hozzászólásaiban meg röpködnek a 80 percek:)
Van egy 4 éves kislányom, aki a harmadik lombikbébi próbálkozásra sikerült. Úgyhogy jól felhízlaltak a hormonok (is), de alapból is kövér típus vagyok. Ja, és 3 évig szoptattam. Elvileg szoptatás alatt is nehéz fogyni, de én a norbit szoptatás alatt kezdtem el, és semmi gond nem volt.
Mindenki elment geridinával Fannizni? :))
Igen a gyomornak nagyon jó a "Norbi",érzem,
amúgy nagyon gyomorbajos vagyok,de ilyenkor semmi
savtúltengés nincs:)
Nos...az infódban nem szerepel, hogy van-e/vannak-e gyereked/gyerekeid és arra sem emlékszem, hogy említetted-e. Ha viszont van/vannak, akkor én sokkal rosszabb helyzetben vagyok. ;))
Nem beszélve arról, hogy ha norbizok, nem érzem azt az állandóan "úúúúúú, de tele vagyok, mert bezabáltam" érzés.
Én most itthagylak titeket, megyek Fannyzni:) 30 perc múlva jövök:)
Örülök, hogy segítettem. Egyébként úgy látom, egyidősek vagyunk, annyi különbséggel, hogy a Te kezdősúlyod az én álomsúlyom:)))))
Sziasztok!
Mai kajám!
R: 2szelet up1 kenyér pirítósként, 1 bögre tea.
E: Borsófőzelék(up1)+virsli
V: 1 bögre tej(1.5%) Nem igazán voltam éhes, de megittam nehogy később törjön rám az éhség.
Meg fogom keresni valahol és köszi.A Fannysat egyébként már láttam,de nem próbáltam még
Csak elkezdeni nehéz,több lesz az energiánk is
ha cukor zsir és lisztmentesen étkezünk.Egyébként van benne valami,mert én amikor
eszek folyton fáradt és álmos vagyok, most a héten nem éreztem fáradtságot.
:D Hasonlót érzek én is..:)
Mióta benéztél ide és említetted a másik fórumot, azóta gyakran bekukkolok oda és jó dolgokat olvasok. Köszi! :)
Csatlakozom geridinához...légy üdvözölve! :) Biztosan könnyebb így, motiválnak a többiek és jó gondolatokat, tapasztalatokat olvashatsz.
Ahoz képest,hogy 7 éve elkezdtem az aerobic edzői sulit.Napi 3 aerobik,futás.
Most 3 lépcső megmászása gondot okoz.
Szívesen látunk, de néha nézz be a másik fórumra is, ott jó recepteket is találsz és kódokat. Én is felváltva fórumozok. Én is 20-as dobnék le, az norbival 4 hónap, és nem jön vissza. Nekem legalábbis így történt, pedig akkor 25 kiló ment le.
Sziasztok!ELDÖNTÖTTEM!!!!!!!!!!Csatlakozom hozzátok.Jó lenne nyárig egy 20ast ledobnom.Remélem sikerül.Talán ha nem egymagamban csinálom jobban fog menni.De a különböző diétákat nem birom,úgyhogy maradok az adagok csökkentésénél.Meg keresek valami jó kis mozgást,mindegy csak zene szóljon.
További ajánlott fórumok: