Jahn Ferenc Kórház szülészete (beszélgetés)
Szia! akkor nem segitett annyira a szaporito fejes?
h.h mar ilyen hamar elkezdtetek a hozzataplalast?
en eddig max 4 hos kortol olvastam h.valaki elkezdte.
nekunk a vedono 6 hos kortol mondta foleg h.tejet eszik
Köszönöm ,ez hasznos!
Amúgy nekem is Páczai Anita az orvosom és nagyon szeretem!Még soha nem találkoztam olyan normális orvossal mint ő.:)
Szia!
Nem derült ki.Nem nagyon piszkálom.Az biztos,hogy a nyála folyamatosan folyik :)Majd ha sikerül megkocogtatom neki egy kiskanállal.Nekem gyanús azért ,mert van hogy úgy felsír álmában olyan keservesen aztán vissza is alszik és sokszor ha cumit vagy enni adok neki csak rágcsálja.Ha kis ciszta akkor is ártalmatlan azt monda a doktornéni.Nagyon kis picike ám ,mint egy gombostű feje.
Benivel minden ok.:D Folyamatosan dumál:D Csak ez az időjárás változást megérezte nagyon, semmi nem volt jó ha ébren volt, vagy csak rövid ideig.Még puszit sem adhattam neki mert sikítani kezdett és eltolta a pofijával a fejem :D Amúgy van ,hogy este 8-tól reggel 8-ig alszik :D Most azon gondolkozom kell-e neki K vitamin ha kap tápot is és eszik már tejpépet és almát...
Azt meddig kell adni neki?
Iszod az italt?Igyad ám rendesen:D
Szia!
Az én kisfiam is nyűgös.Reggel van csak jó kedve vagy ha kilométereket mászkálunk vele a lakásban de azt nem bírjuk egész nap mert 8 kg egyébként két alvás között csak panaszkodik :D Amúgy nagyon aluszékony ,nálunk így hat rá a front.Most meg ki sem tudtunk menni ,mert egész nap esik az eső.
Szia!
Kérdésedre válaszolva: én a saját dokimat merem ajánlani, Dr Makai Zsolt.
Azigen... :-)
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ez nem szálloda hanem kórház, így nem a kedvesség a fő szempont amit értékelni kell. Persze az empátia szerintem is alapvető az eü dolgozóknál, de én úgy vettem észre hogy aki tisztelettel közelít feléjük, azzal sosem bunkók.
Sziasztok!
Szerintetek ez az idő kihatással lehet a babákra?
Mi most már 2. napja nyűglődünk,alig alszik egész nap,csak nyögdécsel,sír és szenved.....
Nem olyan,mintha a hasa fájna,vagy már nem tudom:S
Sziasztok,
Az Uh-val kapcsolatban 2014 jan.1-jétől a Vecsési intézetben 11.000 ft-ba kerül.:(
ÉS kb. 2 hete csak januárra tudnak időpontot adni.
Rhoney
Kitartást, minden rendben lesz!! :)
Jety
Ezek csupa jóóó hírek!!! :)
Szia! Drukkolok h.minden rendben legyen.
Az allando vizeletkontroll otthon van tesztcsikkal v.mennetek kell vhova?
A vesetagulat mitol van nem mondtak? elmulhat magatol? v erre irtad a fertozest amire kapott gyogyszert?
Jety, innen is megy a drukk!
A csecsemosokrol vegyes a véleményem. A verselos nénit en nagyon bírtam most is, 8 éve is. Aztán volt egy nő, aki reggel kozolte, a fiamnak nincsen vizelete, azonnal mutassam meg az összes pelenkat, ha cserelem.ez a második napon volt. En itattam veszettul. Este kozolte, baj van, kérdezzem meg reggel a másikat, volt-e, mert baj lesz.....aztán en másnap megkérdeztem, csak pislogtak, mit akarok, minden napra be van húzva a szeklet is, a vizelet is.
Szerintem ez érthető egy picit.
Nekem most pont a mai napunk sírós volt,azaz konkrétan volt,hogy üvöltött.Azért már kezdtem hülyét kapni,sőt,olykor legszívesebben én is üvöltöttem volna.
És ha nagyon utána gondolunk,amikor egyszerre mondjuk van 30-40 csecsemő,aki üvölt,a nővérek meg mondjuk vannak 3-an.....Szóval szerintem ez nagyon stresszes része lehet a dolgoknak,mert míg a szülésznő levezeti a szülést és kész,a csecsemősnek meg el kell viselnie a vígasztalhatatlan sírást-amire a legtöbb esetben még az anyuka sem tudja a megoldást---Szóval én tökre megértem,én egy napig sem bírnám!
Szia!
szerintem majdnem kivétel nélkül az összes orvos/szülésznő lelkiismeretes és megbízható szakember ebben a kórházban!
Kár lenne a csecsemősök szerint leminősíteni a helyet,mert egy nagyon jó szülészet,tényleg rendkívüli szakemberekkel,akikben szinte kivétel nélkül meg lehet bízni.
Nem mellesleg tudom,hogy nagyon sok rosszat mondanak a csecsemősökről,de speciel én pont 4 hete voltam ott,egyetlen rossz szavam nem lehet,én nem találkoztam olyannal,aki bunkó,stb lett volna...Egy nővér van a gyerekágyas osztályon,nem tudom hogy hívják,de Ő egyedül volt nagyon irritáló személyiség,de több ilyennel nem találkoztam.
Szóval szerintem kár aggódnod ezen,mert a szülészete tényleg jó!
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves.Van olyan orvos a kórházban aki tényleg lelkiismeretes,és odafigyel?38 éves vagyok 6 hetes első babás,és nincs dokim.A kórházról sajna nagyon rossz a véleményem barátnőim szültek ott ,de szörnyű volt :( Főleg a csecsemősök minősíthetetlenek.Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!
- Markhot Ferenc kórház szülészet
- Toldy Ferenc kórház szülészete
- Jahn Ferenc kórház szülészete - vélemények
- Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet szülészet/nőgyógyászat