Jahn Ferenc Kórház szülészete (beszélgetés)
Én Dr Makai Zsoltot tudom ajánlani, bár szerintem mindenki a saját orvosát fogja. ;-)
A Topánka utcában van magánrendelése hétfőn délután
Sziasztok!
Én teljesen új vagyok itt. Segítségeteket szeretném kérni. Van egy 5 éves kislányom és úgy néz ki, hogy most babát várok. Kislányomat a II. Klinikán szültem, akkoriban az V. kerületben dolgoztam és ott rendelt az orvosom, aki a II. Klinikán dolgozott. Most viszont Soroksáron dolgozom, szóval eléggé nehézkes lenne oda bejárnom. Így orvost kell válltanom, ebben szeretnék segítséget, tapasztalatot kérni Tőletek. Kit tudtok ajánlani a Jahn Ferencben? Aki megbízható és esetleg Erzsébeten van magánrendelése... :)
Válaszotokat előre is köszönöm.
Nap közben még jó darabig -5 felett marad szerintem a hőmérséklet, nyugodtan lehet levegőzni. :-)
Mi ma elkészítettük az adventi koszorút. Este meggyújtottuk az első gyertyát, Vili meg volt róla győződve hogy ezt csak az ő szórakoztatására tettük, így mindenáron el akarta fújni. :-D Meg voltunk ma kecskét, tevét, nyuszit és lámát simogatni.
Sziasztok! kivel mi ujsag?
mar figyelni kell lassan a kinti homersekletet. a vedono azt mondta h. -5 fokig ki lehet vinni a kicsiket telen is es tegnap estefele mar -2 volt. de napkozben mikor sut a nap biztos sokkal melegebb van.
mindenesetre akkor megnyugodtam h.amivel most takarom be az jo lesz kesobb is. csak azt lesz fura ha tul hideg lesz kint ahhoz h.kivigyem levegozni.
kepzeljetek van nalunk hordozos torna lehet kiprobalom.
Bia mar sikongat dumal egyre jobban es tobbet van el magaban. a forgo es a jatszoszonyeg is nagyon bejon neki. tobbszor ataludta mar az ejszakat. a kisagyaban alszik altalaban este.
Szia,
Levélben szólítanak fel hiánypótlásra, csak én nem ott lakom ahová be vagyok jelentve.
A munkahelyem igényelte meg és pontosan nem tudom, hogy milyen anyagot küldött el.
A párom rugózott rajta, hogy mennyi ideig ülnek az anyaságin?
Felhívta őket és nem adtak neki tájékoztatást mert nem ő a jogosult.
Nálam az volt a kifogás, hogy a terhes gondozáson részt vett igazolás fénymásolt volt és nem eredeti.
Tel.szám:06 1 452 2910 kb. 10 perc amire felveszi valaki a telefont :(
Készítsd elő a taj számodat, azonnal azt fogja kérni.
A számot megköszönném!
Csak azt nem értem,ezt miért nem tudják levélben megírni vagy telefonon keresztül közölni,hogy mi kell még nekik?????Hisz mindegyik doksin meg kellett adni a számunkat is.....Bár magyar ügyintézés-jellemző:S
Szia,
Én a csp-t.október 10 körül igényeltem meg és november elején kaptam 2 havit.
Az anyaságit csak vártunk és vártunk, felhívtam őket, hogy hol áll az ügy és hiánypótlásra szólítottak fel.
Szeptemberben tp-n voltam és még egy fillér tp-t nem kaptam. :(
30 nap az átfutási idejük az igénylés beérkezéstől számítva.
HA felszólítanak hiánypótlásra újra 30 nap.
Ha gondolod megírom a MÁK tel.számát ahol az anyasági után tudsz érdeklődni.
Sziasztok!
Ti mikor kaptátok meg először az anyaságit,családi pótlékot,stb?
Mondjuk én postán küldtem el,de holnap már 2 hete lesz,hogy feladtam és még sehol semmi:(
Én nem divatról beszéltem, egyik unokatesóm orvosnak tanul, átküldött nekem egy oktatási anyagot amit az I. sz. Gyermekklinika professzora írt a csecsemőtáplásról. Ebben olvastam amit írtam. Valóban változnak az elméletek, mert újabb és újabb kutatásokat végeznek és azok eredményein alapulva teszik meg az újabb ajánlásokat. Tehát ami régen jó volt, arról azóta bebizonyították hogy a gyereknek nem az a legjobb.
Akit érdekel, privátban megosztom az anyagot.
ez olyan mint a fulkilyukasztasa.
van aki azt mondja ujszulottkent jo van aki azt h. 6-8 hosan mert akkor mar jobban van immunrendszere. fogalmam sincs kinek van igaza. pl allergia szempontjabol.
meg a cica kerdes. van aki azt mondja ujszulottkent ne legyen mellette a cica csak kesobb van ahol meg szobacica van ott nem nagyon lehet hova tenni a cicat.
fulbevalot nem tudom merjek e neki mert birizgalja a fulet es nem akarom h.kitepje
cicak kintiek (is) nalunk igy egyelore ki vannak tiltva a hazbol (de mar szep téli bundat novesztettek legalabb)
Lehetnek allergiások is, és okozhat majd évtizedek múlva más emésztőrendszeri problémákat. Valamikor 5-6 hónapos koruk táján érik meg az emésztőrendszerük a hozzátáplásra, addig az is átjut a bélfalon aminek nem kéne. Nem véletlenül adják fél év alatti gyerekeknek tápszerből is a hipoallergén változatot. Na de valóban mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja...
Nemcsak egyszerűbb ha csak szopizik de bizonyítottan az a legjobb neki
koszi. remeljuk :-)
nem tudom h.ha hamarabb v ha kesobb kezdunk adni nekik vmit attol lehetnek e allergiasak...
en hallgatok a vedonomre,nem ma kezdte a szakmat meg nem latok ra okot h.mash.csinaljam ezt
de még van ido ezen ragodni mert még négy hosak sem vagyunk
amugy egyszerubb ha csak szopizik bar az fontosabb h.mi a jo neki
Jajj de ügyes!Minden nap ügyesebb lesz majd meglátod.Kis cuki pofi.Voltatok azóta hallás vizsgálaton?
Az auchanos ruhákat mi is szeretjük és nekünk is sok a kedvencünk onnan.Néha nagyon jó áron vannak.
A szaporító fejés nekem borzasztóan sok idő de a karamalz ital nagyon bejön meg a sör.Bár kap tápot de van ,hogy csak este.Ha csak tejet enne akkor is elkezdtem volna mást is adni neki.Én nem értek egyet ezzel a hozzátáplálás körüli mizériával és nem vagyok szívbajos.Szépen lassan haladunk.:)De nyílván ezt is mindenki a saját meggyőződése alapján csinálja.:)
További ajánlott fórumok:
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!
- Markhot Ferenc kórház szülészet
- Toldy Ferenc kórház szülészete
- Jahn Ferenc kórház szülészete - vélemények
- Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet szülészet/nőgyógyászat