Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Isten (beszélgetés)
Nem Gyurki. A nagy semmiből lettünk. Felrobbat a semmiből összesűrűsödött végtelen pici pont, felrobbant és késöbb egy üstökös elnyargalt a föld mellett. Ebből a porból véletlenül egysejtűek lettek és te is ebből vagy.
Nagy nagy szerencsének köszönhetően alakultunk ilyenné.
Igen, a mai estére értettem .... az előzményekkel nagyon is tisztában vagyok ..... pro és kontra ....
:o)
"te nem a semmibol lettel hanem Isten teremtmenye vagy!!!!"
Na ne hülyéskedj már megint !
Akkor az Isten kinek a teremtménye ?
Nem az emberi képzelet terméke ,
Nane. Ja, hogy mára mondod?
de akkor azt akarja hogy jöjjek rá, hogy csak kitaláció vagyis manipuláció eszköze ?
te nem a semmibol lettel hanem Isten teremtmenye vagy!!!!
a biblia nem mondja sehol hogy ne hasznald az agyadat ellenkezoleg,jozansagra int.
nem értem pontosabban? mi a jó vakon hinni és nem használni az agyunkat nem felfogni az evolúciót
eled tettem a jot es a rosszat valassz.
Az egész egyház meg félemlítésre alapoz ,ha nem vagy jó akkor nem jutsz a menybe! hanem el kárhozol!
miért már az első parancsolat is durván meg követel és a többi!!!
azok nem Isten felo emberek hanem csak foldi kiralysagot akarnak
A vallásokat az istenhit köré építették ....
ez tul egyszeru magyarazat
Szerintem Istennel kapcsolatban itt senki nem gúnyolódott ....
:o)
nem gúnyolódni itt vigyázatok isten figyel mindig még a végén a pokolba kerültök igaz ott melegebb van és még pókerezhetek is az ördöggel
Szerintem vannak, akik ezért, vannak, akik hatalomgyakorlásból és félelemben tartásból.
Amúgy én is inkább a pozitív motivációban hiszek ebben a témában.
Lehet....szerintem nem:-(
Az egész vallás ara épült, hogy meg könnyítse az emberi élete a földön sokan úgy gondolták, hogy ha elhisszük hogy a menybe kerülünk akkor könnyeben fogadjuk el a halál tudatát a szeretteink elvesztését
....:-))))))))))))))...szerencsére:D
Nincsenek szabályok. Mindenki arról ír, ami eszébe jut.
Nem...a válás emberi dolog...bár mi emberek isteniek vagyunk....de ez mégis csak egy társadalmi rendszer könnyítésére szolgál....-)))
szóval akkor isten nem a válás része ?
Jaj, milyen vagy.... :-))))
.... remek linkek vannak erre .... :o)))
ezt nevezem,le a kalappal te nagyon tudsz!
További ajánlott fórumok: