Isten (beszélgetés)
Jol van, rendben.Tehat azert mert sokan leirtak a klinikai halalban atelteket es ezek egybehangzottak, Te ugy gondolod, hogy igazak es ezert biztos a dolgodban.Jol ertem?
Nekem volt egy ismerosom, aki volt a klinikai halal allapotaban es nem latott semmit, akkor vele mi van?
"Ez a véleményem, amit leírtál. Energia. Amúgy mindannyian azok vagyunk. Kis részei Istennek. Ha meghalunk, akkor egy nagyon erős fényként, energia központként látható kesz számunkra."
Na ez a vicces, mármint az, hogy ezt azok után írod, hogy ledegradálod a nézetemet.. Látod ezért mondnom sokszor azt, hogy nem érted. Ha ezzel egyetértesz akkor mi bajod van velem vagy az 'elméletemmel? Mert ugye nem sokban különbözik attól amire én is utaltam.. :)
Na látod, az nem az én stílusom. Olvasd el alaposabban, amit beadnek írtam. Ott a válasz.
Ha valamiről megbizonyosodtam, akkor nem fogok szerintemezni. Ez van.
Vannak, akik ezt nehezen viselik. Biztos meg van az okuk rá.
Van, aki állítja. Hidd el nekem:O))
De örülök, hogy te sem úgy gondolod.
Van egy bizonyos stílus, ami irritál. ha valaki azt kezdi el nyomni, akkor így reagálok.
Nem szeretem azokat az elméletket, amik megpróbálják az elmondóját mindennek fölé helyezni. Más ezt nem tudhatja, meg ilyesmi szellemiség.
Én konkrétan beszélek és szeretem, ha ugyanez jön vissza is és nem a lekezelő magas paci.
Ennyi.
Ha nem ilyen stílusban megy a dolog, akkor én is standard maradok.
Csaba!
Miért nem lehet veled véleményt cserélni úgy, hogy ne essünk bele a személyeskedésbe? Ez a stílus nem igazán jön be, ne haragudj érte.. Így semmit sem lehet normálisan megbeszélni, még a kedvemet is elveszi..
Azt te tudod, hogy milyen választ vártál.
Az előbb leírtam, hogy honnan tudom :O)
Persze. Napi szinten levelezünk, most már videokonferenciában.
Ha akarod, csatlakozhatsz. Bárkivel szívesen dumcsizik. :O)
Elmesélés, leírások. Abban hiszek, hogy amit hallunk, annak van egy rezgése. Az "igazság" rezgését érezzük. Az ad harmónikus rezgést bennünk is.
Ezt a jelenséget rengetegen ugyanígy látták, akik klinkai halálból jöttek vissza és rengetegen, akik regressziós hipnózisban látták Istent.
Amikor erről írtak, akkor igazság rezgést éreztem :))))
Sok mást is írnak és mondanak. Na olyankor nem ezt a tisztaságot érzem :)
ezeket honnan tudod? mert sosem azt irod, hogy szerintem, hanem azt , hogy ez lesz meg az lesz es punktum.
Szoval?
Volt halál közeli élményed, elmesélés, vagy előző életbeli emlékkép? Vagy egyik sem?
Egyébként szép... :-)
Ez a véleményem, amit leírtál. Energia. Amúgy mindannyian azok vagyunk. Kis részei Istennek. Ha meghalunk, akkor egy nagyon erős fényként, energia központként látható kesz számunkra.
Létrehozta a világot, amiben a lelkek tovább építkeznek. Energiából építünk és energiaként élünk és létezünk, mint Isten piciny részei.
De ettől ő még létezik külön.
És a Te véleményed mi? (lehet már leírtad, de nem olvastam annyit vissza)
Én úgy gondolom, hogy Isten valójában egy energia, és azért vagyunk mi kik ők (azt hiszem ez tőled van), mert az energiája bennünk van, bennünk él... Mindazonáltal mikor imádkozom, testi alakot ölt.. ez talán a könnyebb "megfoghatóság" miatt van és azt lehet, hogy az agyunk generálja. De, hogy van, abban biztos vagyok...
Hogy mi az igazság, ennek a kérdésnek így semmi értelme. Ezt gondolom te is tudod.
Én arról beszélek, hogy látezik az igazság mindenre, tehát mindennek meg van az egyetlen módja, amit hihetünk 2000 féle képpen, de ettől az az egy még az lesz, ami.
Annak is meg van az IGAZSÁGA, hogy van-e Isten, vagy nincs, hogy egy személy-e, vagy a mindenség.
Erre mondtam, hogy létezik igazság.
De van, aki még ezt is tagadja.
Az nekem vicces. Mármint azt gondolni, hogy nincs igazság.
Kutyulásnak, sikamikának jó.
Vicces, de nem fontos nekem. Én abból indulok ki, amiket elmondtak azok, akik látták.
Te abból indulsz ki, amit szeretnál hinni.
Persze tudom. Mindig a másikban van a hiba. Szokásos.
Melyik részét forgattam ki? Azt írtad, hogy azért mert valaki nem érti, a másik még értheti.
Mire írtad? Arra, amit én irtam. Kronológia. Nem egy nagy vasziszdasz.
Na mindegy. Nem látom, hogy értenéd, hanem ezzel tudod le, hogy ha más nem érti, az az ő baja.
Szóval ha nem tudod elmondani, akkor azt gondolom, hogy te sem tudod. Nekem ez logikus. Én el tudom neked mondani, amit én gondolok. És mindezt úgy, hogy te is megértsd.