Isten és a matematika (beszélgetés)
beszélgetést nem tudok forrásként megjelölni :)
és az illető aki mesélte már halott sajnos.
De úgy tudom, Kristóf Lajos is megemlít hasonló esetet előadásaiban.
érdekes, hogy minden lelet véletlen folytán maradt meg. volt egy nagy esőzés és kevéssel az állat kimúlása után betemette a tetemet az iszap.
Nem lehet, hogy az özönvíz volt az a nagy esőzés, ami konzerválta a tetemeket?
Ennek van valami forrása?
Mert a bőr lebomlik elég hamar. Csak a csontok maradnak meg, ha nincs valami különleges körülmény.
és a mit a tévében mutatnak azt fenntartás nélkül elfogadod és elhiszed? ezek szerint nem is gondolkozol, mert majd a tévé sugározza neked, hogy mi hogyan merre hány méter?
Én viszont tudom, hogy hogyan működik! Ezért mondom magabiztosan, hogy hazugság, átverés, nem működő dolog. Valódi parasztvakítás.
Persze, ha neked megfelel, hogy egy demagóg irányít, akkor legyen úgy. Az a Te életed.
írd le nekem annyira leegyszerűsítve az izotópos vizsgálatot, hogy akkor is megértsem ha egy 5 éves gyerek lennék!
(Megsúgom: az egy átverés)
ha pár csontból és bőrdarabból összeraknak egy olyan állatot, amilyet élve sosem láttak. Akkor a tömegsírokból előkerülő tetemeket miért nem tudják azonosítani? Néhány csont, sokkal több, mint egy dínó esetében és képtelenek azonosítani. Pedig élő embert biztosan láttak már.
Nebraskai ember: találtak egy fogat! EGYETLEN DARAB FOGAT! és az antropológusok megrajzolták belőle az embert, a feleségét és a gyerekeik, a barlang előtt ahol éltek. Ebből az egyetlen fogból megírták az egész család történetét, mivel teltek napjaik, hogyan haltak meg. 10 évvel később DNS vizsgálat igazolta, hogy a fog egy vaddisznóé.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat?
- Felmentés matematikából
- Harmadik osztályos matematikában tudna valaki segíteni?
- Egy kis matematika
- 4. osztályos matematika - Tudja-e valaki, hogy igaz vagy nem az az állítás, hogy a vonalak pontokból állnak?