Ismeritek-e Gyuri bácsit a fűves embert? Van itt olyan nő, akinek a teája által sikerült teherbe esnie? (beszélgetés)
Én is találkoztam már Gyuri bácsival nagyon kedves volt,készséges. Évek óta fennálló emésztési gondjaimmal fordultam hozzá,gasztroent.-eren szerencsére nem találtak semmi különöset.
Most már másfél hónapja iszom a teáit,és bevált.
Bátran ajánlom őt bárkinek.
Köszi a beírást!
Szegény Gyuri bácsi,jobb ha tényleg nem tud sok dologról:(
Kedves Fórumtagok!
Sajnos a neten kering - egy Gyuri bácsi nevével fémjelzett - körlevél, ami bizony egy ártó hoax.
Nagy valószínűség szerint GYuri bácsinak fogalma sincs, mire használták fel a nevét, és remélhetőleg senki nem próbált 1,5 dl tinktúrát inni a mérgező növényből, mert már nem élni.
Álljon itt a leleplező cikk a Harmonet oldaláról:
Moncsiság
Sziasztok!
40 éves vagyok és legalább 2 éve próbálkozunk a teherbeeséssel de sajnos nem igazán sikerül. 2009ben volt egy vetélésem és azóta semmi.
A Gyuri bácsi Babaváró teacsomagját megvettem és ez a 3.hét, hogy elkezdtük inni. Próbálkozunk, de sajnos semmi eredmény. Elvagyok keseredve és segítségre lenne szükségem, mit tegyek még?? Mit vegyek meg ami segít? Szeretném ha írna nekem valaki aki már itta ezt a teát és elmondaná a véleményét. Köszönöm. Sziasztok Zita
Na akkor jól kitoltam magammal, nem is értem miért ittam tovább, pedig beszoktam tartani az ilyen utasításokat.
És ha újra elkezdem akkor szerintetek érdemes venni újabb csomagot vagy a felbontottal is lehet folytatni?
Sziasztok!
Én most kezdtem el a csalan/dio teat,remelem nekem is hasznalni fog!!
Sziasztok,
én most fejeztem be egy 6 hetes csalán-dió kúrát ami tartott 10 hétig mert úgy megszoktam, hogy jól esett inni.Most szünetelek és majd kezdem újra.
gratulálok!
Gyuri bácsi teái szerintem szuperek...aranyos a kis öreg...
Szia!
Én használtam 4 héten keresztül a csalán és másnap a diolevél teát párommal együtt.És a következö hónapban össze is jött a baba!Szerintem nagyon sokat segitetta teája!Már 18 hetes boldog kismama vagyok
Szia,
M3 metróvonal, Arany János u. metrómegálló és ha kiérsz a felszínre rálátni az épületre, 1 perc gyalog.
Szia,
Gyuri bácsi teáit Pesten az ő üzletükben vagy Bükkszentkereszten lehet megvenni ha jól tudom.
Persze vannak teák máshol is de azokat nem ő készíti, máshol teremnek és máshogy készülnek, ez a lényeg.
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Teherbe estem egy nős embertől...
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?