Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mennyire megbízható a "Levelezőképzések", online tanfolyamokat nyújtó oldal? fórum

Mennyire megbízható a "Levelezőképzések", online tanfolyamokat nyújtó oldal? (tudásbázis)

1 2
2020. febr. 8. 21:05

Ez meg a Facebook-ja..

[link]

Egy darab hozzászólás nincs!

7. Guruljka (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 8. 21:00

Magyar a bankszámlaszám.

Nem mutatnak be tanárokat - biztosan nincs is senki-semmi mögötte, csak ez a kinyúlt daueros nő.

2020. febr. 8. 20:52

Ijesztő! Fura, hogy senki sem adta nevét a szuper csapathoz! Lehet, a "csapat" valahol Amerikában él, és fogalmuk sincs róla, hogy "tanfolyam vezetők" lettek...

Ha én indítanék egy szuper tanfolyamot, adnám nevemet, arcomat!

50 000-er nagy pénz a semmiért!

Az ötlet jó, de a kivitelezés...lehetne legálisan is!

5. Guruljka (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 8. 20:48

Igen, remek dolog, hogy a neten meg lehet nézni a cégbírósági bejegyzést.

Ami még csak növeli a gyanút: a belinkelt oldalon látható nőszemély fotója. Enyhén szólva is nem profi.

2020. febr. 8. 20:44

Kamu 100%-ig. Kíváncsi lettem, egy nem hivatalos e-mail fiókból érdekődtem, mindjárt jött is az automata válasz:

Idézem:

"EMLÉKEZTETŐ 24 órán belüli fizetés esetén ingyen tananyagot kérhet!

DÍJBEKÉRŐ

KÖSZÖJÜK MEGRENDELÉSÉT! UTALJON MA, HOGY AZ ÖSSZES KEDVEZMÉNYHEZ HOZZÁJUSSON!

SZÁLLÍTÓ VEVŐ

Levelezőképzések Co. MEGRENDELŐLAP ALAPJÁN

Bp.,1142 Ungvár u.. 6

Tel.: 06 20 9628827

BSZ: Raiffeisen: 12010855- 01709035-00100004

IBAN HU51 1201 0855 0170 9035 0010 0004

ÖSSZEG: 49.500 Ft

A Díjbekérő részét képezi az elektronikus Megrendelőlap, amely a számlázási adatokat tartalmazza. A MEGRENDELŐ LAP ÉS DÍJBEKÉRŐ ALAPJÁN MINDEN ESETBEN ELEKTRONIKUS SZÁMLA KERÜL KIÁLLÍTÁSRA. A díjbekérőt elküldtük e-mail címére is, kérjük ellenőrizze SPAM könyvtárát is amennyiben nem érkezik meg."

Utána néztem - nincs ilyen cég bejegyezve...

Szerencsére észbe kaptam, de tartok tőle, sokan bedőlnek a szuper akciónak!

3. 3d71aa27e8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 8. 20:25
Én nem bíznék bennük. Hasonlítsd össze az általad is említett másik levelezőoktatási oldallal, meglátod rögtön a különbséget. Nyilvántartási szám, adatkezelési tájékoztató, általános szerződési feltételek, stb.
2020. febr. 8. 20:06
Én nem bíznék benne.
2020. febr. 8. 19:55

Ismeritek a "Levelezőképzések" online tanfolyamokat? Mennyire megbízható?

Sziasztok! Nagyon szimpatikusnak tűnnek az áraik. Mivel vidéken élek, nem tudok bejárós tanfolyamra járni. A pszichológiai konzulens érdekelne, mert munkám során tudnám hasznosítani. Olyan ELO jellegű - de totál ismeretlenek a készítői.

Viszont: Jobban vizsgálom az oldal - nem igazán tűnik hivatalosnak. 50000 Ft. nem sok egy tanúsítványt adó tanfolyamért, de mi lesz ha elutalom a pénzem, és eltűnik az éterben, vagy az oktatás nem lesz színvonalas? A Facebook oldal is teljesen halott, két éve ott van , de nincs egy darab hozzászólás, vélemény sem.

Valami friss cégnek tűnik. Nem tudom leinformálni sem.

Elsősorban azokat kérdezem, akik rendeltek már tőlük tanfolyamot.

Itt tudjátok megnézni az oldalt:

[link]

Bízzak, vagy ne bízzak benne?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook