Mennyire megbízható a "Levelezőképzések", online tanfolyamokat nyújtó oldal? (tudásbázis)
Magyar a bankszámlaszám.
Nem mutatnak be tanárokat - biztosan nincs is senki-semmi mögötte, csak ez a kinyúlt daueros nő.
Ijesztő! Fura, hogy senki sem adta nevét a szuper csapathoz! Lehet, a "csapat" valahol Amerikában él, és fogalmuk sincs róla, hogy "tanfolyam vezetők" lettek...
Ha én indítanék egy szuper tanfolyamot, adnám nevemet, arcomat!
50 000-er nagy pénz a semmiért!
Az ötlet jó, de a kivitelezés...lehetne legálisan is!
Igen, remek dolog, hogy a neten meg lehet nézni a cégbírósági bejegyzést.
Ami még csak növeli a gyanút: a belinkelt oldalon látható nőszemély fotója. Enyhén szólva is nem profi.
Kamu 100%-ig. Kíváncsi lettem, egy nem hivatalos e-mail fiókból érdekődtem, mindjárt jött is az automata válasz:
Idézem:
"EMLÉKEZTETŐ 24 órán belüli fizetés esetén ingyen tananyagot kérhet!
DÍJBEKÉRŐ
KÖSZÖJÜK MEGRENDELÉSÉT! UTALJON MA, HOGY AZ ÖSSZES KEDVEZMÉNYHEZ HOZZÁJUSSON!
SZÁLLÍTÓ VEVŐ
Levelezőképzések Co. MEGRENDELŐLAP ALAPJÁN
Bp.,1142 Ungvár u.. 6
Tel.: 06 20 9628827
BSZ: Raiffeisen: 12010855- 01709035-00100004
IBAN HU51 1201 0855 0170 9035 0010 0004
ÖSSZEG: 49.500 Ft
A Díjbekérő részét képezi az elektronikus Megrendelőlap, amely a számlázási adatokat tartalmazza. A MEGRENDELŐ LAP ÉS DÍJBEKÉRŐ ALAPJÁN MINDEN ESETBEN ELEKTRONIKUS SZÁMLA KERÜL KIÁLLÍTÁSRA. A díjbekérőt elküldtük e-mail címére is, kérjük ellenőrizze SPAM könyvtárát is amennyiben nem érkezik meg."
Utána néztem - nincs ilyen cég bejegyezve...
Szerencsére észbe kaptam, de tartok tőle, sokan bedőlnek a szuper akciónak!
Ismeritek a "Levelezőképzések" online tanfolyamokat? Mennyire megbízható?
Sziasztok! Nagyon szimpatikusnak tűnnek az áraik. Mivel vidéken élek, nem tudok bejárós tanfolyamra járni. A pszichológiai konzulens érdekelne, mert munkám során tudnám hasznosítani. Olyan ELO jellegű - de totál ismeretlenek a készítői.
Viszont: Jobban vizsgálom az oldal - nem igazán tűnik hivatalosnak. 50000 Ft. nem sok egy tanúsítványt adó tanfolyamért, de mi lesz ha elutalom a pénzem, és eltűnik az éterben, vagy az oktatás nem lesz színvonalas? A Facebook oldal is teljesen halott, két éve ott van , de nincs egy darab hozzászólás, vélemény sem.
Valami friss cégnek tűnik. Nem tudom leinformálni sem.
Elsősorban azokat kérdezem, akik rendeltek már tőlük tanfolyamot.
Itt tudjátok megnézni az oldalt:
Bízzak, vagy ne bízzak benne?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok ajánlani megbízható online távjóslást, ami nem az ingyenes vacak?
- Bognár Anikó online műkörömépítő tanfolyam
- AsiaCenterben található parfümökről mi a véleménytek? Illetve az onnan történő online rendelés megbízható?
- Angol online tanfolyam
- Melyik megbízható online oldalon vásárolhatnék ruhákat tiniknek?
- Karikagyűrű egyéni elképzelés alapján online? Tudna valaki egy megbízható ékszerészt ajánlani?