Ismeri valaki azt a kávét, ami állítólag fogyaszt? (tudásbázis)
Sziasztok!
Csak szeretném elmondani,h mennyire vicces az, aki ilyeneket ír: sportolni kell meg figyelni a táplálkozásra. Az esetleg eszükbe jutott már, h vannak olyanok, akik nem mozoghatnak, úgy hogy az zsírt égessen? Szívproblémám van a sétán és még egy-két lazább sporton kívül nem csinálhatok semmit, ez pedig hadd mondjam el nem elég a fogyihoz, egyébként meg a táplálkozásom rendben. És ha ilyen okosak egyesek, akkor írják már meg, h ők mit tennének a helyemben vagy egy pajzsmirigyes helyében!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a sokféle bogyó csak átverés.
Legjobb módszer az, ha rendszeresen mozogsz és úgy étkezel, hogy jó legyen. :)
Szia!
Kíváncsian várom a beszámolódat! :)
Sziasztok!
Én egy tízest akupunktúrával fogytam, de nagyon sok pénz és idő. Most szeretném kipróbálni a szálbeültetéses akupunktúrát. Csak 3 hetente kell menni, mondjuk ez sem olcsó, de tudom, hogy nekem hatásos. Most fogok időpontot kérni, majd beszámolok.
Szia!
Na, ez engem is érdekelne.
Még a napokban fog elfogyni az egy doboz és vissza akarom küldeni. Hova küldtétek vissza?
Szia!
Sajnos én is így jártam. Viszont Nekem a pajzsmirígyemmel is gond van, alulműködik. Úgy tűnik most arra is hiába szedem a gyógyszert, vissza kell mennem a dokihoz. Más annyitól amennyit én eszem és naponta 80 percet gyalogolok szépen lefogy én meg még híztam is. :(
sziasztok
végig olvastam a fórumot,de okosabb nem sokkal lettem.Én is megrendeltem a kapszulát,de átvenni már nem fogom,de viszont az érdekelne aki tudja,hogy maga a zöld kávét hol lehet kapni valaki itt azt írta,hogy azt issza és 1500-ért lehet venni,de hol?mert biztos nem közértben gyógynövényesnél?
Ha mozogsz, és odafigyelsz az étkezésre, semmiféle csodabogyóra nincs szükség. Pénzkidobás.
A kávé vízhajtó, ezt minden kávéfogyasztó tudja. Tehát elképzelhető hogy kevesebb kilót mutat a mérleg. De ez nem valós fogyás.
Én úgy gondolom, hogy mozgás mellé kiegészítésnek jó az ilyesmi. Ja és persze nem mindegy az étkezés sem.
Viszont mozgás nélkül sztem nem lehet hatásos.
Hiába, jó reklámmal mindent el lehet adni.
Aki fogyni akar, az ne egyen. Egyszerűen nem is értem, hogy hiheti valaki azt, hogy bekap egy franc se tudja miből álló bogyót és ledob egy kilót.
Sziasztok!
Aki szedi a kapszulát, napi szinten mennyit vesz be belőle?
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Schwarzkopf színvisszaállító festékét? Állítólag fokozatosan eltönteti az ősz hajszálakat, vissza"festi"? barnára?
- Cactuslim fogyasztó kapszula - a természetes zsírblokkoló, ismeri valaki?
- Paiyouji! Ismeri valaki ezt a fajta fogyasztó teát?
- Ismeri valaki ezt a terméket: Split Ender? Állítólag levágja a töredezett hajvégeket, úgy, hogy a haj hossza nem változik.
- Spirulina Cereal: ismeri valaki? Állítólag nagyon hatásos fogyis por!
- Dr.. Becher Péter endokrinológusról mi a véleményetek? Ismeri valaki? Állítólag Sopronban rendel.