Ismeri valaki a PhytoDynamic kapszulát? Tapasztalatok? Ára? (beszélgetés)
Kedves Ardeleán Istvánné!
Kíváncsi lennék milyen indítattásból vette meg először a Phytodynamyc kapszulát, és hogy milyen módon jutott hozzá?
Üdvözlettel
még valami: az a sok tetü, akik ebből akarnak megélni-adassék meg nekik, hogy magukon kelljen kipróbálni..
Nem szabad komolyan venni, amit ilyen módon reklámoznak-és tessék csak odafigyelni!- minden csak lehetséges..."javíthat, segíthet"- feltételes módban- mert ezek a hiénák előre mossák kezeiket!
Igen, izgalmas-főleg azoknak, akiket már halálra ítéltek...és érzékeljük, hogy tombol az onko-biznisz!
Találtam egy linket, ahol pénzért tudok regisztrálni (hja, a gyógyító szándék)...
..és ahogy érezzük, hogy közeledik, minden marhaságot megveszünk-a pénztárca lehetőségének függvényében- de ez a hosszú évtizedeken keresztül befizetett társadalombiztosítás feladata!!
csak ellopták azokat a pénzeket, és ugyanazok, akik ellopták, most pusztítják a magyarságot! (meg többek közt a palesztinokat)
Kaphatnék egy orvos nevet, elérhetőséget, aki szerint ez a kapszulás szer bizonyítottan hatékony, és Ő ajánlja a betegeinek, akik valóban jobban vannak ?
Most nem a "hivatalos" tanulmányra gondolok, ami fénymásolva terjed, Dr. Tóth József MD-PhD stb. alatt, hanem egy hús-vér, orvosra aki tényleg leteszi a voksát mellette, akár úgy is, hogy ez csak étrendkiegészítő és nem orvosság, de mégis felerősíti a beteg ember.
Előre is köszi.
Kedves Fórumozók!
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki személyesen írt az e-mail címemre. Igyekeztem mindenkinek válaszolni.
Most már túl vagyunk párommal a kapszula kipróbálásán. (ketten elfogyasztottunk 3 levélnyit).
Mi nem éreztünk semmi különöset az 1 hónap alatt.
Igaz semmilyen akut betegségünk nincs.
Biztosan nagyon hasznos ez a kapszula és az antioxidánsok általában.
A kapszulát én a magam számára túl drágának találom, hogy rendszeresen fogyasszam. (tudom, lehet terjeszteni és akkor egyre olcsóbb, de erre nincs időm)
A kapszula hatásmechanizmusának tanulmányozása következtében továbbra is szedek antioxidánst - volt itthon egy csomó Acay Barry, Resveratrol - amiknek a beszerzését sokkal olcsóbban meg tudom oldani.
Szia, Borostyán!
Nem ismerem a kapszulát, most hallottam róla.
Szívesen kipróbálnám.
Kutakodom kedvezőbb ár után.
Írod, hogy többen olcsóbb.
Ez hogy van?
Légyszi írj shanclan@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Weight Loss kapszulát?
- Ismeri valaki a Top agyserkentő kapszulát?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Ismeri valaki a More Milk szoptatást elősegítő kapszulát?
- Ismeri valaki a slim pomegranate fogyi kapszulát?
- Ismeri valaki a Slim Flavin+7 kapszulát?