Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Az a baj, hogy akik felveszik a tangát, azt hiszik, jó alakjuk van. :))
Na menek is, kifekszem, habtestemet alávetem a napnak :))))))))
Jövök majd, addig puszi és jók legyetek! :)
juhjj,nah igen!különben is a tanga nem divat bikiniben,ahhoz már egy kibaszott jó nő kell,hogy felhúzza valaki!:-)
persze,jöjjön csak,én nem bánom! :DDDDDDD
Az volt. :)
Engem az háborít fel csak, mikor ilyen 100kg-os nők ott illegetik magukat felül semmi, alul tangában... a jó ízlésemet sérti :)))))
Várjuk szeretettel. Szerintem itt mindannyian szétszednénk a kis virágot :DDDD
tuti szép volt! :-) én mennék ilyen helyekre csak nincs kivel...a barátaim nagy része családos...ráadásul nincs is nő köztük! :-)
engem nem háborítanak fel!felveszem a hófehér trikinemet,aztán hajrá! :-)
semmi nincs vele,engem nem tud felhúzni,skorpió vagyok,a lételemem a kötekedés! :P
Én voltam Horváto-ban még az ex-szel... Nagyon tetszett, szép hely nagyon. :) Krk szigeten voltunk, Risika mellett :)
Demoon: hát igen, a fejfájásnak nem jó, az biztos :( felviszi a meleg a vérnyomást, és még rosszabb.
Hát igen,...jó pasikat nézegetve azért más :P :))))) (bár, engem sok strandon a félmeztelen p..a háborít fel... és általában azok meztelenkednek, akiknek nem kellene :S ).
A kötözködőssel mizu? :DDD
Csoda, hogy ide még nem tévedt be :DD
azért! :DDD
aha,annyit mondott,én sem bírom a meleget,tudod a fejfájásomnak nem jó! :( ...deeee,vízközelben,jó pasikat nézegetve,valahogy talán kibírom! :-)
én meg függök a kánikulátol, nekem a 25fok még hideg!! Szerintem rossz helyre születtem valahová afrika belsejébe kellet volna a40fokba, na de ez már igy alakult!!
Horvatország?? Az biztosan gyönyörü!! mi beszéltünk róla hogy ha annyi penzük lenne az esküvöt már ott tartanánk, csak mi ketten:):)
Mert hogy a párom vezeték neve Horváth!! :):):)
Stilusos lenne nem??
persze, ez is csak álom!!
Igyekszem :P :)))))
38 fokot?????????? Úristen, meg fogok pusztulni...:S Nem bírom a kánikulát :(((((
Jujj de jó nektek!Én megkapom a fizumat,és már léptem is a balcsira! :P 38 fokot mondanak,jövő hét péntekre!
nah,akkor ezt pasit tartsd meg! :DDD
Annak ellenére, hogy nem bíztam benne nagyon, tök finom lett a tészta :P :)
Én meg pont a pizzát nem nagyon szeretem. :(
Én sem maradhatok kint sokat a napon. Sajnos, tele vok anyajeggyel, és szeplős is vagyok, úgyhogy :(
Bezárt a szoli, ahová jártam, a másikban meg ..pff..na inkább nem megyek le, úgyhogy marad a napozás... bár, utálok napozni :S de muszáj, nagyon fehér vagyok.
Igen, Ági, elég jó idő van...bár, annyira nincs nagyon meleg. Állítólag jövőhéten lesznek 35 fokok... Azt nem tudom, hogy fogom kibírni :S
Balim most szellőztette meg, lehet jövőhét végén Horváto-ba megyünk :D
nálunk is gyönyörű idő van,napozásra alkalmas,csakhogy napallergiám van b***a meg!!!!!!!!!!
én nem szeretem a tésztákat,az egy pizza amit megeszek,semmi más!furcsa egy nőcske vagyok én!:(
bazd ki azt a camot a francba!:-)
további szép napot,és azé ha tudtok,délután legyetek ám!:-)
Christine1979:: Napozni?? Otthol ilyen jó idö van?? Itt napot se láttam már több mit egy hete! :(:(:( Pedig ma strandolni akartam:(:(:( De így...
èn ma nem fözök, szabis vagyok, ma asszem kajázda,de ott rendszerint nem tudom mit raknak elém :):):), ugye a család thai étterembe jár, az nem is baj már ugy ahogy elgagyogok thaiul, de a betüket valahogy nem birom megérteni:):):):)
Hú nekem is már hogy hiányzik a Zolikám kajája, elképesztö amit a konyhában müvel:):) dolgoozott pizzériába,meg vmi kajázdába olyan olyan bolognait meg pizzát csinál hogy megirigylem nö létemre!!
demoon24:: köszi, de azt hiszem ha ezt megrapitam a 3.ról utána webcamra rá se nézek többet :D:D:D! Miért nemirják rá a dobozra hogy xp-vel nem tuti?? Ah, ideges vagyok!! :):):)
asszem mek mászni!!!!
A paradicsomot én is, de a paradicsomos tésztákat nem tudom, miért, de nem :( :)
De ráteszek egy kétdecis tejfölt, és kész :DDD
Én is lassan megyek főzni, ill kuktáskodni :)
Utána meg kifekszem sztem napozni kicsit, mert már hullasápadt vagyok :( :)
Húsos vagyok de nagyon!szó szerint! :P
áhh nem sok meló,én már rutinos vagyok,és ha van egy nagyon fasza gáztűzhelyed,akkor hamar megvan!nah majd bekukk közben! :-)
én meg imádom a paradicsomot minden mennyiségben! :-)
Ajjaj :D Husik a javából :P :)
Hát nem semmi meló ezt mind megcsinálni, de ezek tényleg finomak :P :)
Hát ja..érdekes tészta lesz ez :S főleg, hogy a paradicsomosakat nem is szeretem (kivéve a bolognait)... úgyhogy jól megpakolom a magamét majd tejföllel :D
Szijjja!Aha,eddit nyomta rendesen! :DDD
Nah ez így mind fincsi kukorica nélkül!
Én meg asszem,rántok,csirkemellet,meg s.húsból is egy-egy szeletet!csirkemájat szalonnával tűzdelve,meg mustáros husit akarok,meg ilyen fincsit tölteléket,amiben mindenféle zőccség van!vagy ez már sok(k)?!?!
Szijasztok :)
Na, most olvasgattam vissza. Látom, készek voltatok este :D
Én salit dobtam össze, ma Balázs főz :D paradicsomos-sonkás-kukoricás-sajtos tésztát... :)
Mizuu? :)
Jó reggelt!Én még visszafeküdtem kicsit!Áááh kiröhögtem a srácot miután kiordibáltam magam,aztán páááá aranyom,nekem nem kell ilyen sírós masina!Még én sem vagyok az! :DDDDDD
Ajjjaj Ágica!nekem van egy webcamom,szívesen odaadnám,nem használom,és elég jó minőségű!Nekem nincs kivel nézegetnünk egymást!:(
oh! Szegényke!! :):):) Aztán ,nem ültetted az öledbe hogy megvigasztald?? :):):):):)
Most én is sírnék legszívesebben, tegnap nem hagyott nyugodni a webcam, addig kitakodtam amig nem találtam egy oldalt ahol erröl a márkáról lehet kérdéseket feltenni, és a gyartó válaszol segít megoldani a problémát, kiderült hogy ez a tipus és az xp, nem mindig jönnek ki egy mással!! Ehhez kell egy program ami helyre rakja a dolgokat!! Elkeztem letölteni az amugy is belassított netemmel!! 15óra!! Püff neki!! Gondoltam reggelre csak lejön! Semmi gáz, nem kapcsolom ki a gépet!! Ma reggel 8kor ránéztem hiányzott még 1ora 10perc, minden happy!! Csakhogy ez a .... mobil net 24óránként frissit, 9kor a kapcsolat megszakadt ugy 2 percre, kezdhettem elölröl a tizenegynehány orát!! :(:(:(:(:(
Erröl ennyit!! ha az a kamera még igy sem fog müködni, repül ki a 3.ról!!! :):):)
persze hiába van rá a 2év gar, igy ki sem cserélik, mert a kamerának semmi baja, tényleg szuperul müködik, csak nem az én gépemmel:)!!
Amugy jó reggelt mindenkinek!!.):)
èn mar megint jól lemaradtam!! De bedobta a töröközöt a webcam, azt bütyköltem:(:(na meg, Mobilnetem van és ha lejár a keret belassitják :(:(:(! Na most épp ez történt:):) Ùgyhogy most olyan lassú majd megöszülök!!
demoon24: Köszi a receptet! Ki fogom próbálni, mindkettöt, én se vagyok pattanásos, de az itteni klima, kihozta az állatot a börömböl :):)!!
Szerencsére en már nem cigizek, egy éve, mióta a párommal vagyok!! :):):):):), nem mondom, néha ha ideges voltam, rágyujtottam régebben, de egy slukk után hányingerem lett töle, ugyhogy már azt sem, nem is bánom itt, 5-6€ egy doboz cigi luxus lenne:):):)!!
De én is megyek aztán alszom egy nagyot, holnap is jó nehéz napom lesz!!! :):):):)
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!