Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
:)
Nekem most már nem olyan hosszú, sajnos :(
Én magamnak vágtam le tépettre, meg a frufrumat is magamnak vágtam le. :) Eddig hosszabb volt, oldalfrufru volt, de most visszavágtam ilyen hosszabbra. Sajnos nagy a homlokom, így muszáj néha a frufru :(( :)
Huuu de gyorsan váltottál! :DDD
Csak annyit vágatok belőle,amennyi szükséges,nah meg ritkíttatom!A hosszából nem engedek,vasalva a derekamig ér!3 hónapja fru-fru-m volt homlokig,mára már a vállamig ér!ebből kéne valami nagyon dögöt kihozni! :-)
Ja igen, tényleg :))))))
Amúgy milyenre vágatod a hajad? Csak megritkíttatod, vagy formáztatod is?
Itt már minden szar!Ha ez a barom nem rak rendet,itt hatalmas dolgok fognak történni!
vigyázzunk,mert a politizálást a szabályzat nem engedi! :DD
Igen, én is szültem volna már... De így?? Főleg, ami most megy? Megvonják a pénzeket, a szoc.polt. és még sorolhatnám. Felháborító.
És még csodálkoznak, hogy a fiatalok kimennek külföldre? :S
Igen. Ez az undorító. Semmit nem tesznek le az asztalra, és mégis halálra keresik magukat. Persze, Zimány esetén kíváncsi lennék, milyen jogász is lesz ő :D Bár, már jópár éve jár a jogi egyetemre... :)
Amúgy ez a médiavilág is nagyon belterjes. Sokat tanultam a médiáról, ezzel kapcsolatos dolgokról, és az ismerősök, haverok, barátok közt osztogatják ott is az állásokat.
Pl. ha megnézed, a statiszták, játékosok szinte uazok a két nagy kereskedelmi tv-nél.... nem véletlenül.
Akkor lehet,hogy egy cégről beszélünk,mert nálam is ugyan ez volt!Pszichológia teszt,iq teszt,matekpéldák,informatika...Itt nagyon normálisak az emberek,pasik is!Végül is szalagmunkára is igenis hogy kellenek ezek,az egész rendszer sz.géppel működik,mindenkinek van egy gépe maga előtt,kell hozzá érteni!
szegény tesód,tudom milyen,én is fogyok,de én akartam mászkálós munkát!:-) nehogy azt gondold,mézes mázaskodtam nálunk,egy fenét!pont azt bírják bennem,jól meg szoktam őket győzni az igazamról! :P
Én voltam egy gyári "interjún" három éve..ne tudd meg.
Olyan IQ tesztet kellett kitölteni, mint egy főiskolai felvételi...nagyon durva volt. Ott voltunk egész nap. Reggel 8-tól du. 4-ig tartottak a tesztek, vizsgálatok, elbeszélgetések....
Mindezt egy olyan munkáért, ami egy szalagmunka volt, 12 órában, két műszakban....
Felvettek volna elvileg, de mégsem mentem... Már maga a gyárlátogatás is durva volt. Tele volt pasival, ne tudd meg, miket beszóltak a csajoknak, ahogy mentünk el mellettük...
Húgom dolgozott ott két évig...lefogyott 42 kg-ra, a szemei alatt sötét karikák :S Szép volt... ő is abbahagyta, mert totál kikészült...
Ilyen munkára tuti nem mennék soha.
Amúgy jól tetted, hogy "benyaltad" magad. Ezt is kell! Sajnos, manapság már csak az érvényesül, aki nem hagyja magát.
Úri szakma vagy sem, kitörölhetem vele a nagy seggemet :D Sajnos.
Tudod, manapság az sem jó, ha van diplomád, és az sem jó, ha nincsen. Bármibe belekötnek. Nálam pl. már a korom miatt is vannak ellenérzések, mert "úgyis 30 éves, tehát tuti, szülni fog egy-két éven belül, akkor meg minek vegyük fel"..... Vagy túl öreg/túl fiatal vagyok a kollektívába...Vagy nem vagyok pesti,...vagy nincs kocsim.
Kb ilyen kifogások szoktak lenni.
Én simán elvállalnék eladói, pultos munkát is. Pultosként dolgoztam is sokáig, és szerettem. :)
Azért ilyen gyári-soros munkát nem vállalnék el én sem... csak akkor, ha már tényleg semmi más nem marad....:S
Óóó itt mindenki ilyen úri szakmával rendelkezik?
...annyira azért nem adnám le,tudom nehéz a mai világban...bla bla...én a szaros szakmámmal,az új melóhelyen nem értem be annyival,hogy egy soron álljak 8 órát,monoton melót csinálva!Én kiharcoltam magamnak a legkirályabb helyet! :DDD
Szerencsére nekem sincs sok takarítani való :)
Nekem sincs kedvem, meg magamnak amúgy nem is szoktam főzni. Csak jön ki ma este Bali, és megkért, főzzek. Paprikáskrumpli lesz (az én felturbózott receptem szerint) :)
Intézményi kommunikátor vagyok (sajtószóvívő, ilyesmi), irodai állásaim voltak, így ilyet keresek. Elvileg.
Gyakorlatilag szinte minden érdekel. :)
pfff...takarítanom azt nekem is kéne,kicsit!
Én ma nem főzök,semmi hangulatom!:( te mit főzöl?
Mi a szakmád,vagy milyen melót keresel?
Nekem egy csomó házimunka :( Takarítás, mosogatás, mosás :(
Utána meg főzök... Szerintem du-n meg kimegyek megint napozok picit :)
És közben folyamatosan lesem az állásoldalakat :((
Kivételesen elég jól. :) Ha egyedül vagyok, akkor forgolódok mindig. Balázs ha kint van, akkor viszont jól. :)
Csinálok egy kávét gyorsan. Ma még nem ittam, és már hiányérzetem van :D
S te hogy' aludtál?
Ja, az a fiu nagyon ki volt :D:D:D!!
èn is bizim benne hogy csak valami unatkozó pasi, mert ha ez komoly akkor csalódnom kell a pasikban!!
:(:(:(:(:( De azt nagyon nem szeretnék!! Az biztos régen nevettem már ennyit!! még egyszer jó éjt!!
Nekem mindegy, csak zene legyen!! Az hogy épp milyen zenét hallgatok nálam teljesen hangulatfüggö!! De az biztos hogy bármilyen hangulatom van a zene szól :D:D:D:D:D
Van hogy megynyugtat, vagy felpörget, ellazit vagy felébreszt!!
Azt meg amikor dj-ztem (olyan 200 fös dizsi volt csak, szoval nem nagy helyen), egyenesem imádtam, hogy az emberek tombolnak arra amit én csinálok!! Húúú, na az jobb volt mint a pia!! :D:D:D:D:D:D
De, mára se dizsi se pia, csak nagyon ritkán, azt hiszem kinöttem!! :D:D:D:D:D
aZT VISZONT TUDOM HOGY ÁLMOS VAGYOK UGYHOGY JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg? :O :)
Áh, amit a virágocska csinál, meg a másik szilikonmaca, szerintem full szánalmas.... csak rázzák a seggüket, aztán nuku. :)
Köszöni amúgy :)
Teljesen rá van kattanva erre a zenei vonalra amúgy... folyamatosan képzi magát, meg ilyenek :) Nekem amúgy a zenéje néha túl "kemény". Én jobban szeretem az Armin VB-es stílust. :)
Most olvastam el ezt a fórumot. :)) Nagyongáááááázzzz :D
Amúgy szerintem egyértelműen vmi unatkozó pasi csinálta. :D
hát én is nevettem,sorry de z van!:DDDDDDD
mint már írtam,jó volt az a 18 as fiúcska...vitt bele érzelmeket,de azért egy 30 as pasi jobban megrengeti a csilláromat! :P
Megrontani?? 19éves!!
Max felvilágisítani :):):):):):):)
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!