Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
csak sima ubit karikázok,az arcomra...frankón eltünteti a karikákat a szemed alól,és a miteszereket!
a másik ami feszesíti a bőrt:kis élesztőt,keverj össze kis tejföllel,aztán szépen 20 percig hagyd rajt,de úgy is beszívja!langyos vízzel öblítsd le!baromi jók,jobb mint a bolti,nincs benne,semmi adalék,csak term.alapanyagok!nekem használ,igaz,nem vagyok az a pattanásos,de már aggódom a ráncok miatt!sajna cigizek,és sok zsírosat fogyasztok!:(
én konkrétan nem tudom megnyitni!:(
Armin van Buuren?imádom!:-)
Átadom a terepet Mr Music-nak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Leszek, de picit ritkábban :(( :)
Ajjaj :D Aztán kritizáljátok csak rendesen. Ráfér :P :))))))))
Ezek amúgy régebbi zenék. Mostanában majd AVB-jellegűt alkot. :)
Szija,
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :) Ő JÓÓÓÓ zenét csinál. Fent van nálam iwiwen, nézd meg (egy - két képaláírásnál ott a feje :D az adatlapján meg ott a myspice-es linkje, ott meg tudod hallgatni :) )
szerintem meg veszett fejsze nyele!:-(
Mindig magamat adom,nem színészkedek,nem hazudozok...mégis az a nő jó aki mindezt csinálja!én ezt nem értem!:(
Tudom!Szar dolgok ezek!Én is így érzem!:(
annyi gondolat kavarog a fejemben,annyi megválaszolatlan kérdés,kétely,hogy már kurwa nehezen bírom!Nem tudom mi a baj velem,mit rontottam el,ááááh,megőrülööööööööööööööööööööök!
Nah jah!Elhiszem,hogy hiányzik!Nekem megint kell majd 2,5 év mire megszeretek valakit!:(
arról a másról meg már ne is ejtsünk szót!ma van kereken 1 hónapja,hogy nem voltam senkivel!:S
Hát igen,gondolom fárasztó lehet!Valami valamiért! :-)
én már mást ölelgetnék basszus!:(
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!